Висша лига - Сезон 2014/2015
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - Сезон 2014/2015
Да, комерсиализацията започна тогава, но реално до края на 90-те имаше един отбор-Юнайтед и се сменяха претендентите, като само Блекбърн успя да спечели титлата. С наливането на големите пари в ШЛ, а най-вече с разширяването ѝ, защото ако беше останала само с по един отбор от страна, приходите от нея щяха да превърнат Юнайтед в абсолютен хегемон, започнаха повече отбори да влагат пари.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Да, и Челси няма нито един фен, придобит след идването на Абрамович - виж ми подписа

Леевски, оле

А да ми обясниш, това какво общо има? В смисъл, ясно ми е, че нямаш аргумент, освен тъпо заяждане. Друга връзка може ли да се направи?

- storm
- Контакти:
rhaegar написа:А да ми обясниш, това какво общо има? В смисъл, ясно ми е, че нямаш аргумент, освен тъпо заяждане. Друга връзка може ли да се направи?
Той този е от типа весели тролчета...

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Какво общо
Било реално почнало в края на 90-те, не с идването на чичо Роман, с Юнайтед ...

Леевски, оле

storm написа:rhaegar написа:А да ми обясниш, това какво общо има? В смисъл, ясно ми е, че нямаш аргумент, освен тъпо заяждане. Друга връзка може ли да се направи?
Той този е от типа весели тролчета...![]()
И то този е от досадните тролове.
Бояне, верен последовател си на Г.А. Заучиш ли си една мантра, няма убеждаване в противното 

„Аз съм им фен още преди Абрамович да ги вземе.“
Визирайки България,то...образно казано(20-30%) са били фенове на Челси преди Роман Абрамович,а останалите (70-80%) след 2003-2004 година.
Или казано по-просто:75% от всички фенове на Челси в България(към този момент) са от 2003-2004.
За България(от Висшата лига):
1.Манчестър Юнайтед
2.Челси
3.Ливърпул
4.Арсенал
Преди 2003-2004 Челси бяха последни в тази класация,но след 2003-2004 почти се разпределиха по равно с тези(последващите) на Манчестър Юнайтед.
Ускорението в това отношение за Челси се наблюдава най-рязко в периода 2004-2008,докато за Манчестър Юнайтед периодизацията е 2007-2009.
Главно заради подема и фигурите на Кристиано Роналдо и Димитър Бербатов.
Представянето на Челси в Шампионската лига и най-вече незабравимите мачове с Барселона...страшно много им вдигна рейтинга(не само в България).
Представете си:Едно по-високо ниво от Атлетико и Борусия взети заедно,защото като цяло и тези отбори набраха доста почитатели в последните няколко години.
Вероятности:1.Човек на 40+ години(Ливърпул/Манчестър Юнайтед/Арсенал/Челси) 2.Човек между 30-40 години(Манчестър Юнайтед/Ливърпул/Арсенал/Челси)
3.Човек между 25-30 години(Манчестър Юнайтед/Челси/Арсенал/Ливърпул) 4.Човек между 15-20 години(Манчестър Юнайтед/Челси).5.Човек между 7-15 години(Манчестър Юнайтед/Челси или Челси/Манчестър Юнайтед...доста са изравнени)
Последна промяна от smoothc на 21 апр 2015 14:44, променено общо 1 път.
Много ясно - всички сте с менте-фенове
Само добрия стар Арсенал си има стабилна фенска маса, основата на която сме аз и
[rimg]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/05/18/article-2631552-1DF2716600000578-649_634x796.jpg[/rimg]

[rimg]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/05/18/article-2631552-1DF2716600000578-649_634x796.jpg[/rimg]

Леевски, оле

-
- Контакти:
boabbb написа:AnalBreaker написа:boabbb написа:Хари Кейн Факт А иначе сериозно, абе, в последно време ги гледам, че школите са пълни с черни - едно 75% поне са черни В бъдеще май футбола ще стане " бели гледат черни как ритат " ...
ХАХАХАХАХАХАХХАХХАХАХА !
КАК го изчисли, че 75% били черни ? КАК ?![]()
![]()
![]()
КОИ ШКОЛИ СИ ГЛЕДАЛ ? Поредните ти малоумни коментари![]()
За Юнайтед ли ми натъртвашПади Макнеър с това гейско име, ще стане играч колкото Том "паса назад" Клевърли
Викайте му "Патрик" на човека, бе
Да излизаш срещу животни като Ромелу Лукаку и да ти викат "Пади" ... Ти си обречен още с излизането
А за сведение можеш да погледнеш победителите в младежката ШЛ Челси - пълно чернилки, арсеналската школа - пълно чернилки ... Новите пробиващи играчи - Клайн, Стърлинг, Айб, Атцу, Зелалем, Гнабри, Акпом ... Да изброявам ли още
Не бих те натъртил никога, защото си сам си се натъртваш неподготвен. Все едно си някъв скаут и знаеш всички школи и какви футболисти играят в тях. Единственото, което знаеш е няколко имена, които са ги написали в таблоидите на острова. Сигурен съм на 100%, че не си си направил труда да отвориш да видиш юношеските отбори на Юнайтед и Ливърпул, камо ли на по-неизвестните клубове.
Пади Макнеър играе прилично за възрастта си. Това как се казваш не е от значение, ама какво да обяснявам на човек с акъл на чехълче... То и Мария е женско име, ама беше един от най-добрите играчи на световното.
Айб, Атцу, Зелалем, Гнабри, Акпом => Какви са тия кретени. Май само Ибе-то изигра 3 мача за лузарите и толкова... А да, сетих се и за онези мачове с 20 мунитки игра от страна на Гнабрито. Играч като Макнеър има далеч повече мачове от тия, които ги знаят само в родата им.
Последна промяна от AnalBreaker на 21 апр 2015 15:32, променено общо 1 път.
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]