Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот peliforewer » 07 мар 2017 12:38

PFC Litex написа:Няма нищо по-лошо от това да живееш в заблуда и слугинаж.
Лично аз се радвам ма всичко, което се случи.
Времето лекува и се свиква и без да имаш любим отбор, и през призмата на същото виждаш що за мошеници, тарикати и т.н. са тези така наречени спортни благодетели.

Днес пък четейки мнения от типа, ако искаш да критикуваш си давай парите не е трудно да стигна до извода, че все още има адски много ибрикчии.

Благодаря Ви г-н Ганчев, че предприехте тези стъпки и ни освободихте от мутренските ви окови.

Можеш без любим отбор,ама не можеш без любим форум :) .Тоз Ганчев много лош,но още му рекламираш бизнес марката.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 07 мар 2017 12:45

PFC Litex написа:Виждам, че си ме цитирал.
Аз съм си подкрепял отбора, на който станах фен много, много преди един дребен лъжец да се появи на небосклона.
Никога не съм бил фен на собственика на отбора.
Ганчев е лицето, което умишлено уби футбола в града и прекъсна историческата връзка с първородния клуб, който е сменял името си пред годините, но винаги си е бил от града. За капак завлече общината с 3 000 000лв., тъй като е хрисимия и честен бизнесмен.

Искрено ви желая Ганчев да постигне това, което постигна в Ловеч, а то е, 4 купени титли, един читав футболист за 12 години от школата и след себе си дори и името му неостана на стената на славата.

Градът на Левски мрази предателите.

Чудесно, прекрасно!
Да те питам пак - Къде беше последните 20 години и защо сега рИвеш като бебе, на което са му дръпнали бибата?
И едно ще ти кажа - това, което виждаш на Армията не са нови фенове, а са си феновете на ЦСКА и със сигурност не са фенове на Ганчев! Ясно е, че имаш лични проблеми с Ганчев, но не тук е мястото да си изплакваш мъката.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 мар 2017 12:52

Ozzimozzi написа:
Аз съм си подкрепял отбора, на който станах фен много, много преди един дребен лъжец да се появи на небосклона.
Ганчев е лицето, което умишлено уби футбола в града и прекъсна историческата връзка с първородния клуб, който е сменял името си пред годините, но винаги си е бил от града. За капак завлече общината с 3 000 000лв., тъй като е хрисимия и честен бизнесмен.

Искрено ви желая Ганчев да постигне това, което постигна в Ловеч, а то е, 4 купени титли, един читав футболист за 12 години от школата и след себе си дори и името му неостана на стената на славата.

Чудесно, прекрасно!
Да те питам пак - Къде беше последните 20 години и защо сега рИвеш като бебе, на което са му дръпнали бибата?
И едно ще ти кажа - това, което виждаш на Армията не са нови фенове, а са си феновете на ЦСКА и със сигурност не са фенове на Ганчев! Ясно е, че имаш лични проблеми с Ганчев, но не тук е мястото да си изплакваш мъката.

Щом до сега не сте разбрали защо "рева", няма и да го разберете никога.
Утре, когато Ганчев убие това дето рита на армията, ти ще ревеш ли срещу него и тогава да те попитам, къде беше през годините, защото вечни няма, а времето показва на всички нива, че след Ганчев е потоп?
Аз лични проблеми с никой нямам и няма причини да имам.
Лични проблеми имаха момчета от SFLT, за това и изчезнаха от трибуните много отдавна.
Изображение

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 07 мар 2017 13:13

PFC Litex написа:
Ozzimozzi написа:

Чудесно, прекрасно!

Щом до сега не сте разбрали защо "рева", няма и да го разберете никога.
Утре, когато Ганчев убие това дето рита на армията, ти ще ревеш ли срещу него и тогава да те попитам, къде беше през годините, защото вечни няма, а времето показва на всички нива, че след Ганчев е потоп?
Аз лични проблеми с никой нямам и няма причини да имам.
Лични проблеми имаха момчета от SFLT, за това и изчезнаха от трибуните много отдавна.

Уйне, попитах къде беше последните 20 години и защо чак сега ревеш?! Не ми се измъквай с празнословия за Армията. Армията я остави за феновете на ЦСКА, какъвто ти явно не си! Ние кръста ще си го носим.
Личните ти драми с Литекс изобщо не ме интересуват, но ти ги пренасяш във форума на ЦСКА под формата на омраза срещу бившия ти! Тук много загрижени за съдбата на ЦСКА се навъдихте! Егати безочието, егати демагогията!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 мар 2017 13:24

Ozzimozzi, що за глупав въпрос, аз съм си подкрепял ОТБОРА ОТ ЛОВЕЧ, а не някой довлечен от едно място с лиценз от друго. Е същия този Ганчев ми отне това удоволствие, защото след себе си остави потоп и отбор от ЛОВЕЧ вече няма.

Градът на Левски знае корените си и мрази предателите.

Тайно се надявам общината да възроди футбола в Ловеч та било то и до ниво А областна група и да намери механизми да се отърве от борчовете, които Ганчев й натресе, борчове, които ще трябва да ги плащат обикновените хорица от града.
Изображение

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 07 мар 2017 13:35

PFC Litex написа:Ozzimozzi, що за глупав въпрос, аз съм си подкрепял ОТБОРА ОТ ЛОВЕЧ, а не някой довлечен от едно място с лиценз от друго. Е същия този Ганчев ми отне това удоволствие, защото след себе си остави потоп и отбор от ЛОВЕЧ вече няма.

Ти си подкрепял Ганчев(Лекс, Литекс) ясно и с неговото заминаване си останал сирак! Когато Ганчев даваше с години пари за отбора от град Ловеч, вие му се отблагодарявахте, като пълнехте стадиона (който никак не е лош за град като Ловеч). Когато обаче се изтегли от Ловеч, той стана лошият разбивач и унищожител на БГ футбол и за това висиш във форума на ЦСКА (отбор с който ти нямаш нищо общо), за да хейтваш по Ганчев! Нали правилно съм разбрал?
Иначе гледам Ловеч поритват във В група и са с шансове за Б, там където бяха преди Ганчев да ги "вземе". На който му се гледа футбол в Ловеч, може да отиде на стадиона, който ви остана наследство от лошия и да си гледа отбора на Ловеч. Нали така?

П.П Иначе не знаех, че Ганчев е бил и кмет на Ловеч, та е оставил дългове за общината!
Последна промяна от Ozzimozzi на 07 мар 2017 13:40, променено общо 1 път.

Красимир Иванов

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 07 мар 2017 13:39

PFC Litex написа:Ozzimozzi, що за глупав въпрос, аз съм си подкрепял ОТБОРА ОТ ЛОВЕЧ, а не някой довлечен от едно място с лиценз от друго. Е същия този Ганчев ми отне това удоволствие, защото след себе си остави потоп и отбор от ЛОВЕЧ вече няма.

Мнениеот PFC Litex на 09 Май 2010 11:19

Гриша Ганчев дава на Ловеч 4 милиона от трансфера на Манолев
Босът прави експресен ремонт на стадиона за грандиозната сума

Босът на Литекс Гриша Ганчев е на път да направи поредния си щедър жест към родния град. Бизнесменът е решил да инвестира в експресен ремонт на стадиона 4 милиона евро! Мащабната реконструкция стартира веднага след днешния мач с Берое, а до 60 дни Градския стадион в България трябва да е най-модерния у нас. Той ще бъде целият покрит с козирка, каквито са изискванията на УЕФА за международни мачове, ще бъде вдигнат допълнителен трети етаж, ще се разширява основната сграда, а така също ще се скосяват и трибуните.

]Парите, които Ганчев дава за стадиона са от трансфера на Станислав Манолев. Досега нито един президент у нас, ако изключим Майкъл Чорни, не е инвестирал подобна сума от джоба си за реновиране на спортно съоражение. Припомняме, че пак Ганчев възстанови рухналият Градски стадион, за да може Литекс да играе домакинските си мачове на него. Край на цитата....... Не плюй там дето си близал,сега кажи Ганчев окрал ли община Ловеч с 3млн.лв. или подарил 4млн.евро и кой оправи порутения стадион в Ловеч.
Последна промяна от peliforewer на 07 мар 2017 13:50, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 07 мар 2017 13:48

PFC Litex написа:Ганчев е лицето, което умишлено уби футбола в града и прекъсна историческата връзка с първородния клуб, който е сменял името си пред годините, но винаги си е бил от града. За капак завлече общината с 3 000 000лв., тъй като е хрисимия и честен бизнесмен.

4 шампионски титли и 4 купи на България и на това викаш убийство на футбола в Ловеч? Аз не си спомням преди него да сте били изобщо в А група.А и сега се смеем на Лудогорец ,че ходят по 1000 човека на мач а вие ходехте по 23ма.Като сте толкова футболен град ,що не си направите клуб без него и да видим в коя група ,ще бъдете ? Може да е нещастник,джудже, дедесар,крадец, мафиот и т.н , но е човека заедно с Чорни и Домусчиев вкарали най-много пари във футбола ни.Последно.... половината национален отбор в момента е минал през Ловеч.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 07 мар 2017 13:55

Re: Паметник на разрухата стадион "Пловдив"
Мнениеот PFC Litex на 29 Сеп 2010 18:45

za nas e toj religiq написа:
Абе ти пак твойта си знаеш :lol: Начини има много ама заинтерисовани няма! Дай ми пример някой да е инвестирал една камара пари в държавен имот, в тая наща "татковина"

Гриша Ганчев, до момента през годините над 6-7 милиона лева и зимата още 4 за да довърши ремонта.
Стадиона в Ловеч е общински и е даден на концесия за 35 години.
W84me ( Блатер) ..

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 07 мар 2017 13:57

gihuelo написа:
PFC Litex написа:Ганчев е лицето, което умишлено уби футбола в града и прекъсна историческата връзка с първородния клуб, който е сменял името си пред годините, но винаги си е бил от града. За капак завлече общината с 3 000 000лв., тъй като е хрисимия и честен бизнесмен.

4 шампионски титли и 4 купи на България и на това викаш убийство на футбола в Ловеч? Аз не си спомням преди него да сте били изобщо в А група.А и сега се смеем на Лудогорец ,че ходят по 1000 човека на мач а вие ходехте по 23ма.Като сте толкова футболен град ,що не си направите клуб без него и да видим в коя група ,ще бъдете ? Може да е нещастник,джудже, дедесар,крадец, мафиот и т.н , но е човека заедно с Чорни и Домусчиев вкарали най-много пари във футбола ни.Последно.... половината национален отбор в момента е минал през Ловеч.

Гледайте да не изпаднете и от А група по ханбал , че натам вървите и да не останете без никакъв отбор по никакъв спорт в иначе така спортния град Ловеч

Върни се в “ЦСКА”