Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот milen.hristov » 07 дек 2013 14:07

THE G.A.M.E написа:
milen.hristov написа:Еди не е лош треньор, пък и в сравнение със Сухия, мисля, че ще е по-добре

E, пак си е експеримент. ;)

Ераносян от години не е работил в България... Въобще не е ясно, какви са му качествата в момента.
То ако ще търсим някой, който да е "долу-горе" по-добър от Здравков, няма смисъл.
Трябва ни някой, който да е класи над Здравков... Не само над него, но и над всеки един треньор от конкурентите ни.

Напълно си прав, рисков вариант е, за съжаление в България май няма кой знае какъв избор като треньори, или пък никой не иска да работи с Тодор

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски договори Гара Дембеле

Мнениеот TristaNNN » 07 дек 2013 14:32

Betchualeng Arnaikem написа:Чудя се ако все пак се появи на Герена в каква форма ще е? ...

Много важен въпрос, наистина. Аз пък се питам доколко би бил мотивиран да рита пак при нас, защото едно време бяхме в борбата за титлата, играхме в групите на ЛЕ, докато сега си ритаме за здраве с Черно море, Берое, Любимец и другите колоси на родния футбол. Един колега по-горе много точно отбеляза, че Тасевски, Жо, Грийн и Гаджев до голяма степен спомагаха играта на Дембеле да върви, особено македонския бритон с ювелирните си извеждащи пасове. Сега е маята вече е друга, вкисната. Нерде Жоазиньо, нерде Старокин.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 дек 2013 12:02

И на мен ми е криво,че Генков и Макриев не вкарват,но си спомням сушата,която беше налегнала Торес след като премина в Челси и си задавам ЕДИН ЕДИНСТВЕН въпрос:
- В Челси по-големи тъпанари ли са от нас,че търпеливо го изчакаха докато започне да вкарва?
Вместо да послушат "съветите" на някои "фенове",каквито има сред нас и да го разкарат още на полусезона?
И само ние ли я разбираме тази игра,за да си мислим,че един център-нападател трябва САМО да "къса мрежи"?

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 08 дек 2013 13:56

blue avalanche написа:И на мен ми е криво,че Генков и Макриев не вкарват,но си спомням сушата,която беше налегнала Торес след като премина в Челси и си задавам ЕДИН ЕДИНСТВЕН въпрос:
- В Челси по-големи тъпанари ли са от нас,че търпеливо го изчакаха докато започне да вкарва?
Вместо да послушат "съветите" на някои "фенове",каквито има сред нас и да го разкарат още на полусезона?
И само ние ли я разбираме тази игра,за да си мислим,че един център-нападател трябва САМО да "къса мрежи"?

Че той вкарва ли?Или аз гледам друг Челси?
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 дек 2013 14:02

Stahlgewitter написа:
blue avalanche написа:И на мен ми е криво,че Генков и Макриев не вкарват,но си спомням сушата,която беше налегнала Торес след като премина в Челси и си задавам ЕДИН ЕДИНСТВЕН въпрос:

Че той вкарва ли?Или аз гледам друг Челси?

Но все още е в Челси,нали?
ПП.Миналия сезон има 23 гола... ;)

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 08 дек 2013 14:08

Знам,това отгоре беше за последните мачове:)И все пак прав си,че трябва да се дава шанс на всеки,но в конкретния случай Генков/Макриев няма за какво да се хване човек.Те просто не го могат.
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 дек 2013 16:39

Ако не бяха платили една торба пари за него и имаха алтернатива отдавна да са го шитнали.
Миналия сезон има 23 гола

Къде пък ги е направил?
Тук пише осем:
http://int.soccerway.com/players/fernan ... -sanz/334/
Не знам включили ли са и ШЛ и ФА Къп, но мисля са ги включили.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 08 дек 2013 16:46

Футболистът на националния отбор на България Валери Божинов обяви, че кариерата му няма да продължи в български клуб. "Пишат се какви ли не неща. Ще ходя в Левски, в Локо (Пловдив). Няма такова нещо, няма да ходя в тези отбори. Българското първенство се развива добре, но моето желание е да продължа кариерата си в чужбина. Няма значение дали това ще е Италия, Испания, Англия, Турция или Русия", каза Божинов пред ТВ 7, който е на "Лаута", за да гледа дербито на Пловдив.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 08 дек 2013 16:47

Благодарим ти, Боже, че Божи няма да замени червеното яке с пухчета със синята фланелка.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 дек 2013 16:48

tevez написа:
Футболистът на националния отбор на България Валери Божинов обяви, че кариерата му няма да продължи в български клуб. "Пишат се какви ли не неща. Ще ходя в Левски, в Локо (Пловдив). Няма такова нещо, няма да ходя в тези отбори. Българското първенство се развива добре, но моето желание е да продължа кариерата си в чужбина. Няма значение дали това ще е Италия, Испания, Англия, Турция или Русия", каза Божинов пред ТВ 7, който е на "Лаута", за да гледа дербито на Пловдив.

:cry:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”