john barnes написа:Ако разкараме и опита за бразилец,ще съм доволен...
Нямаме заместник на него, иначе ще е приятно да го махнем за по-класен.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
john barnes написа:Ако разкараме и опита за бразилец,ще съм доволен...
wolf написа:То аз като цяло не се сещам за по-добър деф. полузащитник от Туре в момента
wolf написа:Непостоянен и вадещ си картони всеки кръг
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
Cicero написа:wolf написа:Непостоянен и вадещ си картони всеки кръг
Дефанзивен халф е все пак. Ако се затегне играта на отбора в защита, няма да му се налага, да "спира" контри с жълти картони. Лукчо е добре за момента. Като цяло, отбора е добре комплектован и има потенциал за работа в селдващите сезони. Като влезем в ШЛ, ще се надгражда класа. Виж, че никой не иска да играе само заради емблемата. Всеки търси парата.
boabbb написа:wolf написа:То аз като цяло не се сещам за по-добър деф. полузащитник от Туре в момента
Швайнщайгер, Мартинез? Не, че са варианти, деИнтересен вариант, който мога да ви предложа е Фреди Гуарин от Интер. Той играе малко по-изнесен напред, но става в двойка с Джерард, тъй като ще си делят задълженията в защита. Има много силен удар от дистанция и доста стабилна физика за подобен тип играч. Доста е скъп обаче - едва ли по 20 млн. ще го пуснат, а е на 27. Като цяло варианта с Тиоте не е особено удачен, тъй като е по-стар от Лукас с 1 година ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта