Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 28 сеп 2013 09:47

9lives написа:PEPE REINA EXCLUSIVE: My Liverpool days are over, I'll never go back

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2435679/PEPE-REINA-My-Liverpool-days-Ill-back.html

Ей ся ши са хвърля от седмия етаж от мъка ,че шарана не искал да се връща :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 28 сеп 2013 11:46

suareshampion написа:
mitko9311 написа:Защо зимата да не направим една грандиозна селекция например един Алонсо и Мата резерви в отборите си единият е казал, че иска да се върне при нас и ще има изтичащ догов лятото другият е резерва в Челси и при една добра сума мисля, че е възможен излезна и информация за Пасторе също, че зимата ще напуска ПСЖ може и там да се пробва.

Искате резерви а когато ги вземем ..мрънкате защо само резерви сме взимали ...последно знаете ли какво искате ? :)
Аз пък повече не искам резерви ...искам основни футболисти ,които играят всяка седмица.

Само ми кажи кога съм мрънкал за трансферите за последно мрънках при покупката на Керъл може да видиш от коментарите ми .... Да ми говориш на ме, че мрънкам е глупаво и играчи като Алонсо и Мата не вярвам, че ще мрънка някой ако притежава такива "РЕЗЕРВИ"
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 28 сеп 2013 12:22

Честит Рожден Ден на Луис Алберто !
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 28 сеп 2013 13:01

За Пасторе се говори от година и половина, че ще напуска ПСЖ.Алонсо е добре дошъл, но беше казал, че ще иска да завърши кариерата си в Испания.В момента, като че ли най-много трябва да натиснем за Хонда.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 29 сеп 2013 06:26

suareshampion написа:
9lives написа:PEPE REINA EXCLUSIVE: My Liverpool days are over, I'll never go back

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2435679/PEPE-REINA-My-Liverpool-days-Ill-back.html

Ей ся ши са хвърля от седмия етаж от мъка ,че шарана не искал да се връща :)

Така е и на мен не ми е харесвал никога Пепе. Не все пак не трябва да сме неблагодарни. Правил е и блестящи мачове, въпреки че беше супер непостоянен. Определено Миньоле е с класи над Рейна!
Надявам се, Чаби да се върне. Любимец ми е. ;)
Изображение

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 30 сеп 2013 13:49

Слух, че Наполи не се е отказал от Шкъртел и ще праща оферта за него през Януари. Говори се още, че Рафата иска и Лукас. Според мен по-голям шанс има Брендан да пусне Шкъртел, отколкото Лукас, но и за двамата много се съмнявам, че ще бъдат продадени.
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 сеп 2013 13:54

Щъркел като нищо ще замине за добри пари, все пак италианците парадират с добро финансово състояние. Пасторе би бил супер удар, но трудно ще го вземете - има договор до 2016 и няма да е евтин
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 сеп 2013 13:58

RedMagic написа:Слух, че Наполи не се е отказал от Шкъртел и ще праща оферта за него през Януари. Говори се още, че Рафата иска и Лукас. Според мен по-голям шанс има Брендан да пусне Шкъртел, отколкото Лукас, но и за двамата много се съмнявам, че ще бъдат продадени.

Е той трябва да е луд ,за да пусне Лукас.
Шкъртел сега е момента да му вземем парите . Имаме вече достатъчно централни и то по класни от него.
Илори и той ще стане класа с времето.Има огромен потенциал.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 30 сеп 2013 14:09

suareshampion написа:
RedMagic написа:Слух, че Наполи не се е отказал от Шкъртел и ще праща оферта за него през Януари. Говори се още, че Рафата иска и Лукас. Според мен по-голям шанс има Брендан да пусне Шкъртел, отколкото Лукас, но и за двамата много се съмнявам, че ще бъдат продадени.

Е той трябва да е луд ,за да пусне Лукас.
Шкъртел сега е момента да му вземем парите . Имаме вече достатъчно централни и то по класни от него.
Илори и той ще стане класа с времето.Има огромен потенциал.

Да, прав си, че имаме доста добри играчи на неговия пост и не би било изненадващо да го продадем. Всъщност ще е и по-добрия вариант. Но за Лукас никакъв шанс, да го вземе Рафата.
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 30 сеп 2013 14:32

Ако разкараме и опита за бразилец,ще съм доволен...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”