Цветан Генков – 4 гола за 1151 минути, Димитър Макриев - 2 гола за 460 минути
И Торес би завидял на подобни показатели

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Цветан Генков – 4 гола за 1151 минути, Димитър Макриев - 2 гола за 460 минути
THE G.A.M.E написа:onegavon написа:Хонда е доказано некомпетентен, помните ли какви ги ръсеше за Жоао Силва " как щял да играе в голям европейски клуб".Вутов е поредния ръгач продукт на доказано яловата подуенска школа и тавана му е Киево,Сиена или по- вероятно Коняспор както болшинството левскари.Левски и в следващите сто години няма да продаде свой юноша в клуб от категорията на Порто и Валенсия/сещате се кого визирам/. Иван и Сашко не ги броя защото не заминаха директно от ЦСКА и въпреки това Базел и Астън Вила са добро постижение.Вие имате едно Ники смъртна резерва във Верона или бъркам?
Точно защото в онзи период продавахте рано-рано най-доброто, секнаха и европостиженията ви.
Ако те топли това, че Любо и Емо са се представили силно за Валенсия и Порто, ОК.
Но това по-какъв начин помогна на твоите ?
Хубави пари паднаха от трансферите, ама къде отидоха ?![]()
С това и ще си останете... Че сте продали играчи в големи Клубове.
На нас не ни пука дали някой е играл силно извън Левски.
Въпрос на гледна точка ...
onegavon написа:Хонда е доказано некомпетентен, помните ли какви ги ръсеше за Жоао Силва " как щял да играе в голям европейски клуб".Вутов е поредния ръгач продукт на доказано яловата подуенска школа и тавана му е Киево,Сиена или по- вероятно Коняспор както болшинството левскари.Левски и в следващите сто години няма да продаде свой юноша в клуб от категорията на Порто и Валенсия/сещате се кого визирам/. Иван и Сашко не ги броя защото не заминаха директно от ЦСКА и въпреки това Базел и Астън Вила са добро постижение.Вие имате едно Ники смъртна резерва във Верона или бъркам?
onegavon написа:Многократно предупреждавах сините поровокаторчета да не бързат да се бъзикат, защото трансфер на Спас в Турция няма да има .Те не та не...
rhaegar написа:ralka_levskarka написа:Не искате Божинов, ама ако дойде, батко ми ще говори с него да съм с неговата кола на бала, така че.. моля ви се
Е тва е причина, да.
ralka_levskarka написа:
Хайде и на теб ще ти дам да се снимаш с нея, в нея, пред нея![]()
Червена е, но карай
bilyaletdinov написа:ralka_levskarka написа:
Червена е, но карай
Направо го взимай с тебе на бала, само и само да е далеч от "Герена"![]()
Абе Генков не е лош нападател за А група, нито Макриев, ама нещо не им се получават нещата и на двамата.
bilyaletdinov написа:ralka_levskarka написа:
Червена е, но карай
Направо го взимай с тебе на бала, само и само да е далеч от "Герена"![]()
boyan_kn написа:Не, че ги защитавам, ама да не би да е зле на Созопол ? Аз като съм ходил - всеки път ми е харесвалоЛично аз не съм фен на лагерите в топлите страни, щото после тука като скове март месец, играчите се спекат
plamenst7 написа:Как да им се получават, като и двамата са тип "консуматори", а в Левски няма нищо за консумиране? В тоя отбор няма един свестен халф, който може да даде един свестен пас, да не говорим за извеждащо подаване. Хафове играят централните ни защитници и левия бек, а централни защитници играят играчи които уж са халфове. При тази липса на качествени халфове Вутов и Цонев трябваше да са се наложили, но като гледам и те с нищо не са показало досега, че са с нещо повече.
Кашчей написа:zlatan написа:кашчей ами сега как го гледаш тбора бе брат 10 тренера 1000 футболисти и не ще и не ще,е кой да е.а маму е виновен тогава аз и злобул ли.
Определено не сте вие, но със сигурност има и фенове виновни.
Въпросът ми беше друг обаче:как виждате тази любима В група? По какъв начин "Левски" може да започне от нея? Върху този въпрос дали се е замислил Злобул, защото ми се струва, че не е
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni, kamilata3 и 38 госта