Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Опаа, взеха да се появяват слухове, че Сухия ще го намокрят... Някой по-информиран 

boyan_kn написа:Е, да, ама покрай тях се обиграват младите играчи - при нас е само Чочев, засега. Ти да не би да очакваш Вутов да израстне покрай БруЧе той играе по-свестно от него и сега
Целта е с по-дъртите играчи да играеш нещо, за да се добереш до ЕКТ и да изкарате някой лев, както и да обиграят някои по-млади играчи около тях. В момента Левски дава сериозни заплати и нищо не играе ! А нещо по разни измислени сайтове почнаха да вървят новини, че Ганя не плащал...
парите от ЕКТ си заслужават при влизане в груповата фаза , ако отбора не влезе в групите,отбора е на загуба от ЕКТ. точно с "дърти" играчи там не става- просто не могат да играят в темпото ,което се изисква за влизане в групите.Лудогорец не са глупави ,че си махнаха "вехтите войводи". Не че е моя работа ,но ЕКТ не се отнасят за вас- няма да играете в тях ,дори и да се класирате за тях поради отказа ви от миналата година ще бъдете наказани.между другото Чочев не ваша собственост и при евентуален негов трансфер вие нищо няма да вземете. За обиграването на млади футболисти- там няма рецепта дали е по-добре да се "учат" покрай опитни футболисти или да се учат да плуват в дълбокото. За мен по-скоро второто. лично за мен най-доброто за Левски и Вутов е таланта да бъде даден на сериозен клуб да го развива ,а Левски запази сериозен процент от следваща продажба или получаване на сума при налагане в титулярния състав. Ако Вутов остане в Левски над 90% ще бъде провален най-големия талант в българския футбол след Бербатов..просто аз нямам спомен Левски или ЦСКА да са успели да наложат млад футболист на позицията плеймейкър в последните 40 години(с известни условности за Ем.Спасов). Просто натоварването и очакванията от Вутов в Левски са прекалено големи и това по никакъв начин не му помага.
За Бру ,колкото и странно да звучи в него има доста футбол. Най-малкото беше твърд титуляр в Лига 2 на Франция ,където примерно Гъргоров в най-добрите си години общо взето не можа да хване ръка.
honda написа:boyan_kn написа:Е, да, ама покрай тях се обиграват младите играчи - при нас е само Чочев, засега. Ти да не би да очакваш Вутов да израстне покрай БруЧе той играе по-свестно от него и сега
Целта е с по-дъртите играчи да играеш нещо, за да се добереш до ЕКТ и да изкарате някой лев, както и да обиграят някои по-млади играчи около тях. В момента Левски дава сериозни заплати и нищо не играе ! А нещо по разни измислени сайтове почнаха да вървят новини, че Ганя не плащал...
парите от ЕКТ си заслужават при влизане в груповата фаза , ако отбора не влезе в групите,отбора е на загуба от ЕКТ. точно с "дърти" играчи там не става- просто не могат да играят в темпото ,което се изисква за влизане в групите.Лудогорец не са глупави ,че си махнаха "вехтите войводи". Не че е моя работа ,но ЕКТ не се отнасят за вас- няма да играете в тях ,дори и да се класирате за тях поради отказа ви от миналата година ще бъдете наказани.между другото Чочев не ваша собственост и при евентуален негов трансфер вие нищо няма да вземете. За обиграването на млади футболисти- там няма рецепта дали е по-добре да се "учат" покрай опитни футболисти или да се учат да плуват в дълбокото. За мен по-скоро второто. лично за мен най-доброто за Левски и Вутов е таланта да бъде даден на сериозен клуб да го развива ,а Левски запази сериозен процент от следваща продажба или получаване на сума при налагане в титулярния състав. Ако Вутов остане в Левски над 90% ще бъде провален най-големия талант в българския футбол след Бербатов..просто аз нямам спомен Левски или ЦСКА да са успели да наложат млад футболист на позицията плеймейкър в последните 40 години(с известни условности за Ем.Спасов). Просто натоварването и очакванията от Вутов в Левски са прекалено големи и това по никакъв начин не му помага.
За Бру ,колкото и странно да звучи в него има доста футбол. Най-малкото беше твърд титуляр в Лига 2 на Франция ,където примерно Гъргоров в най-добрите си години общо взето не можа да хване ръка.
Де да знам, ще видиме

boyan_kn написа:honda написа:boyan_kn написа:Е, да, ама покрай тях се обиграват младите играчи - при нас е само Чочев, засега. Ти да не би да очакваш Вутов да израстне покрай БруЧе той играе по-свестно от него и сега
Де да знам, ще видимеДо тука нищо не се чу за наказание, нито пък имаше някакъв отзвук от УЕФА, а и "синьото" БФС ще удари 1 рамо, стига да се класираме, де
Това, че е най-големият талант след Бербатов ...
не съм го гледал толкова много, за да кажа, за мен най-големия талант в момента в "А" група е литексеца Славчев
С Чочев действително има игра - 40-60 или 50-50 са правата с Емил Димитров, няма начин Апашо да остане капо като решат да го продават, по-скоро другия ще е капо
За Бру ... тоя за мен е 100-процентово дърво ала Хауърд, Кировски, Цицибе, Ревсон, Макриев и т.н
Още не сте взели лиценз за ЕКТ за да ви наказват. Не искам да противопоставям Вутов срещу Славчев, и двамата много ми харесват като начин на игра, но като начин на игра се различават- Славчев е по-комплексен играч ,физически е по-здрав има много добри реализаторски способности. Вутов първо е с 3 години по-млад , по техничен е има по-добър контрол над топката и е по-бърз с топката, големия проблем при него е че е свикнал много да задържа топката. Най-големия плюс на Вутов е че може да играе като плеймейкър- няма български футболист ,който може да играе на тази позиция след Балъков. реално в българския футбол в последните 40 години няма повече от 10 футболисти,които могат да играят на тази позиция,като Вутов е един от най-надарените от тях, затова кават ,че най-добре ще е да бъде дане някъде ,където отнего няма да има свръхочаквания и основния товар ще падне върху някой друг.
- liliputchica
http://www.novsport.com/news838331_1003.html ...наистина нямате пукнат лев..,като нас 

[offtopic]нямам[/offtopic]
Хонда е доказано некомпетентен, помните ли какви ги ръсеше за Жоао Силва " как щял да играе в голям европейски клуб"
.Вутов е поредния ръгач продукт на доказано яловата подуенска школа и тавана му е Киево,Сиена или по- вероятно Коняспор както болшинството левскари.Левски и в следващите сто години няма да продаде свой юноша в клуб от категорията на Порто и Валенсия/сещате се кого визирам/. Иван и Сашко не ги броя защото не заминаха директно от ЦСКА и въпреки това Базел и Астън Вила са добро постижение.Вие имате едно Ники смъртна резерва във Верона или бъркам?

-
onegavon написа:Хонда е доказано некомпетентен, помните ли какви ги ръсеше за Жоао Силва " как щял да играе в голям европейски клуб".Вутов е поредния ръгач продукт на доказано яловата подуенска школа и тавана му е Киево,Сиена или по- вероятно Коняспор както болшинството левскари.Левски и в следващите сто години няма да продаде свой юноша в клуб от категорията на Порто и Валенсия/сещате се кого визирам/. Иван и Сашко не ги броя защото не заминаха директно от ЦСКА и въпреки това Базел и Астън Вила са добро постижение.Вие имате едно Ники смъртна резерва във Верона или бъркам?
Точно защото в онзи период продавахте рано-рано най-доброто, секнаха и европостиженията ви.
Ако те топли това, че Любо и Емо са се представили силно за Валенсия и Порто, ОК.
Но това по-какъв начин помогна на твоите ?
Хубави пари паднаха от трансферите, ама къде отидоха ?

С това и ще си останете... Че сте продали играчи в големи Клубове.
На нас не ни пука дали някой е играл силно извън Левски.
Въпрос на гледна точка ...
Не, че ги защитавам, ама да не би да е зле на Созопол ? Аз като съм ходил - всеки път ми е харесвало
Лично аз не съм фен на лагерите в топлите страни, щото после тука като скове март месец, играчите се спекат 

- milen.hristov
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:onegavon написа:Хонда е доказано некомпетентен, помните ли какви ги ръсеше за Жоао Силва " как щял да играе в голям европейски клуб".Вутов е поредния ръгач продукт на доказано яловата подуенска школа и тавана му е Киево,Сиена или по- вероятно Коняспор както болшинството левскари.Левски и в следващите сто години няма да продаде свой юноша в клуб от категорията на Порто и Валенсия/сещате се кого визирам/. Иван и Сашко не ги броя защото не заминаха директно от ЦСКА и въпреки това Базел и Астън Вила са добро постижение.Вие имате едно Ники смъртна резерва във Верона или бъркам?
Точно защото в онзи период продавахте рано-рано най-доброто, секнаха и европостиженията ви.
Ако те топли това, че Любо и Емо са се представили силно за Валенсия и Порто, ОК.
Но това по-какъв начин помогна на твоите ?
Хубави пари паднаха от трансферите, ама къде отидоха ?![]()
С това и ще си останете... Че сте продали играчи в големи Клубове.
На нас не ни пука дали някой е играл силно извън Левски.
Въпрос на гледна точка ...