Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: ПИТАНЕ

Мнениеот POPCORN » 30 юли 2009 13:56

Niksyy написа:Много дразнещ тип е и много си вярва.Не мисля , че става за журналист , тъй като е Хипер пристрастен към 1 отбор , а истинския журналист умее да си прикрива пристрастията.Той , както и по - голяма част от феновете на цецека пишат името на Апостола погрешно.Само Пецата , го е страх да си сложи снимка под статията , ами си слага некви ретро ШИТЗ :lol: .

Повярвай ми не е по дразнещ от ония дебелак жаклин.по-голям капут от тоя не съм виждал!То Левски нищо не игра последния мач бяха трагедия , той се радвал на играта.Да ме извиняваш ама от тоя по пристрастен мангал не познавам аз!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
london_hools
Контакти:

Re: Ратко Достанич съсипва отбора!

Мнениеот london_hools » 30 юли 2009 13:57

dobre po4naha ma4a s baku,zdrava presa-taka trqbva,no se vidq 4e ne sa podgotveni fizi4eski da izdurjat na tva tempo 90 minuti. ina4e bez Tasevski i Joazinio sme gola voda i Batkov,ako gi prodade sled ma4a s Baku sme za nikade :!: SAMO LEVSKI

Потребителски аватар
sasho1977

Мнениеот sasho1977 » 30 юли 2009 13:59

POPCORN написа:
Niksyy написа:Много дразнещ тип е и много си вярва.Не мисля , че става за журналист , тъй като е Хипер пристрастен към 1 отбор , а истинския журналист умее да си прикрива пристрастията.Той , както и по - голяма част от феновете на цецека пишат името на Апостола погрешно.Само Пецата , го е страх да си сложи снимка под статията , ами си слага некви ретро ШИТЗ :lol: .

Повярвай ми не е по дразнещ от ония дебелак жаклин.по-голям капут от тоя не съм виждал!То Левски нищо не игра последния мач бяха трагедия , той се радвал на играта.Да ме извиняваш ама от тоя по пристрастен мангал не познавам аз!

Петко путката!!!

Потребителски аватар
ministur
Контакти:

Мнениеот ministur » 30 юли 2009 14:01

Нашите наблягаха повече на пресата отколкото на идеята в атака....не съм сигурен дали така трябва да играе отбор като Левски, с приоритет на преса и на заден план с идея за атака.....не съм специалист но това мисля аз.

Това за климата не мога да го разбера!Абе пичове нашите играха в Азербайджан..............не в Боливия на 3500м надморска височина че да казваме че климата им пречел.За физическата подготовка не знам.................мисля си че цяло първентво стояхме добре физически ........просто единственото разумно обяснение за мен е че треньора разполагаше с малко време.Сега времето е малко повече което трябва да значи че тук трябва да играем и малко по-добре...........т.е. да ги победим макар и само с гол разлика!
Последна промяна от ministur на 30 юли 2009 14:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Гонзо се срещна с тарторите от Сектор Б

Мнениеот groti » 30 юли 2009 14:01

Живко6461 написа:Въведохме ноу-хау! N-членките на тарторите в отбора, в сектор Б...
Много тартор, малко...
Повтарям се, но мисля, че вместо тартори трябваше да се закупят футболисти, с които Левски да се представи достойно в групите на Шампионската лига. Влизането изобщо не би трябвало да се коментира. Не стана и тази година...
Страхувам се, че срещата с тарторите на сектор Б е организация за скандирания и транспаранти под диктовка. Ще се радвам, ако греша! Все пак нека публиката от сектор Б да изразява СВОБОДНО отношението си към ръководството и футболистите. Дори и когато отборът се представя много слабо. Под свободно изразяване не разбирам псувни, обидни реплики и бомбено-ракетни акции, които могат да доведат до отстраняване на отбора от европейските клубни турнири.

+1
Много ме кефи мнението ти !
110 години любов!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 юли 2009 14:01

такива журналисти много мразя.вярно, че всеки си има отбор и пристрастия ама чак така да пишат, не разбират ли че дразнат половин България!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

LevskiUltrass
Контакти:

Мнениеот LevskiUltrass » 30 юли 2009 14:02

naistina 1voto poluvreme igraha dosta dobre s presa po celiq teren i se vidq 4e Baky nqmaha polojeniq za gol no sled 60 min otpadnaha i fizi4eski nai-ve4e zaradi lo6ata fizi4eska podgotovka provedena im ot Kokala i dobre 4e izmaknahme X.V revan6a trqbva da ima presa cql ma4 i o4akvame golove
Neka da badem 12 igra4 na Levski !!!

пелинат

Мнениеот пелинат » 30 юли 2009 14:03

Те тогава Т.Русев и В.Грънчаров и те не стават за журналисти защото не си прикриват клубните пристрастия.Когато ти напишеш правилно името на ЦСКА тогава трябва да имаш претенции за правилното изписване на любимият ти отбор.Защото аз не съм видял някой да пише името на Апостола грешно.Трябва да направиш разлика от Васил Левски и отборът на Т.Батков и агент Николай.

el_ninho
Контакти:

Мнениеот el_ninho » 30 юли 2009 14:08

POPCORN написа:

Приятел, всеки вижда играта по друг начин. И чорбари като теб ми казваха, че сме играли що-годе добре. Зависи от какъв ъгъл гледаш нещата. Наистина не играхме добре, но сравнение с играта при Кокала играхме много по-добре, по-организирано и с много, ама много по-голямо желание. Успех на вас днес, но да ти кажа, че вчера видях Данчо Минев в Пазарджик (аз съм от тук) и ми каза, че Дери със сигурност ще ви отстранят. Дано не е вярно, че догодина яко сме я забатачили, ако нямаме успехи тази.

Svilen
Контакти:

Re: Кои играчи на Левски трябва да си ходят?

Мнениеот Svilen » 30 юли 2009 14:09

аз харесвам всички играчи в Левски, дори Ортега, който до онзи ден идваше и играеше в студентски град квартални мачлета... просто им трябва време и работа с добър тренер. НО не стават в момента за ШЛ това е сигурно!!!

ако трябва някой да се продава - Хичо и Сърмов, че върват назад, грам не се развиват, а Йовов...объркан съм, все пак може би за резерва...

Върни се в “Архив”