Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот Кашчей » 14 фев 2012 19:22

Тоя Лаборде, след като е подновил миналата седмица договора си за още 5 години, каква ли ще му е цената в момента?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 14 фев 2012 19:30

jermiun написа:джони, нека потърпим до май, щото ся няма нужда от напрежение ;)

Нещата са ясни още от сега, чакахме ги 3 години !!!
От година на година става взе по голям хаус, то няма никакви нормални условия и спокойствие за футболистите. 100 % са абдикирали от титлата(ще завършим на 3 то място) и неслучайно се продадоха всичките тези футболисти, а в същото време само ни хвърлят прав в очите, че ще взимат нови.
Съвсем скоро всички ще го проумеете това, но вече ще е късно .
.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 14 фев 2012 19:39

Joni_ написа:
jermiun написа:джони, нека потърпим до май, щото ся няма нужда от напрежение ;)

Нещата са ясни още от сега, чакахме ги 3 години !!!
От година на година става взе по голям хаус, то няма никакви нормални условия и спокойствие за футболистите. 100 % са абдикирали от титлата(ще завършим на 3 то място) и неслучайно се продадоха всичките тези футболисти, а в същото време само ни хвърлят прав в очите, че ще взимат нови играчи.
Съвсем скоро всички ще го проумеете това, но вече ще е късно .
.

във всички отбори има неуредици. даже съм щастлив , че не ни е Батков.
Замисли се колко президента имахме и от кой сме били доволни. Може и така да ти задам въпроса- ти, ако имаш бизнес, който да ти носи по10 милиона на година, колко би хвърлил на вятъра, ама с условието да си шеф не на ЦСКА.
Кой президент не бе оплют? Какво се промени със следващия? Кой би искал да ни собственик от друг клуб?
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 14 фев 2012 19:39

Ще пробваме румънче на 25г. на левия бек в Либия пише в гонг.

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 14 фев 2012 19:42

и румънчето е измислен герой идва от Азарбейджан

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 14 фев 2012 19:42

гражданин от село написа:Ще пробваме румънче на 25г. на левия бек в Либия пише в гонг.

Като гледам така, собственост е на Динамо, значи може да е част от сделката за Платини. Обаче опорен халф и заместник на Платини задължително трябват. (За централен защитник приемаме, че Хадад е почти сигурен.)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 14 фев 2012 19:43

гражданин от село написа:Ще пробваме румънче на 25г. на левия бек в Либия пише в гонг.

дано излезе нещо, ама съм скептичен към момчето, по-добре Венков, а и не е скъп. това е равносилно динамо да вземе Трифонов :roll:
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 14 фев 2012 19:43

Мен другите отбори не ме интересуват, ясно е, че нещата и при тях не са добре, то не случайно футбол ни е е един от най слабите в Европа.
Но това, че другите не са добре, не ме кара да се чувствам по добре.
Освен това, все сме имали кофти собственици, но такива като тези досега не е имало. Доста неща знам от близки до отбора хора и направо не ми се говори какво ни очаква. Големи драми предстоят при нас през пролетта и съвсем скоро всичко ще се види .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 14 фев 2012 19:47

Joni_ написа:Мен другите отбори не ме интересуват, ясно е, че нещата и при тях не са добре, то не случайно футбол ни е е един от най слабите в Европа.
Но това, че другите не са добре, не ме кара да се чувствам по добре.
Освен това, все сме имали кофти собственици, но такива като тези досега не е имало. Доста неща знам от близки до отбора хора и направо не ми се говори какво ни очаква. Големи драми предстоят при нас през пролетта и съвсем скоро всичко ще се види .

аз не казвам, че трябва да се радваш, просто го споменах като по-малкото зло(батков) просто, всички са едни и същи, никой не ме е впечатлил достатъчно, за да го извися над останалите. аз ще съм щастлив да дойде Антон Божков, за него съм убеден, че истински обича отбора ;)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 14 фев 2012 19:51

Joni_ написа:Освен това, все сме имали кофти собственици, но такива като тези досега не е имало. Доста неща знам от близки до отбора хора и направо не ми се говори какво ни очаква. Големи драми предстоят при нас през пролетта и съвсем скоро всичко ще се види .

Ами едни мои познати с позиции в ЦСКА и големи червени фенове казват същото, като теб. Споменават за страшна липса на пари и че Титан прибират каквото могат в момента.Което би поставило лиценза под въпрос, и не само лиценза. Не знам, но подобно съвпадение на информация звучи тревожно. Ако е истина, лошо...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Архив”