Шампионска лига - сезон (2017/18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)

Мнениеот Furious_Monk » 15 фев 2018 02:20

Тази 4-2-2-2 не смятам, че е особено здравословна за използване цял мач, освен ако противникът не е адски слаб, но дори и тогава се отварят големи пространства между крилата и крайните защитници при само двама души в центъра. Централните халфове, и двамата да са като Канте издръжливи, пак ще ги разчекнат на всички посоки. :lol:

4-4-2 не е задължително външните халфове да търчат по тъча и да центрират от там, дори е силно препоръчително да не го правят твърде често, да не се получи някакъв вариант на 4-2-2-2. Тяхната роля е по-скоро креативна и подпомагаща владеенето на топката и изнасянето и,като най-често се движат около централните полузащитници или малко по-напред от тях.

Когато външните халфове са изнесени като нападатели, тогава обикновено слагат трети човек пред защитата и играчи като Мбапе заиграват преди всичко като външни нападатели. Харесвам повече Мбапе като централен нападател, който може да играе по цялата ширина на терена, отколкото като краен такъв.

Дракслер си е чуден за Челси, със свободна роля като Азар зад централния нападател, а колкото за избора му... много хора гледат първо да си осигурят живота и след това започват да мечтаят за по-големи неща.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 15 фев 2018 08:00

Реал доказа, че скъпите футболисти на ПСЖ без колектив и отборен дух не са, кой знае какво.
Добър турнирен резултат.
Честито класиране на Ливърпул, в следващата фаза!
8-)
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 15 фев 2018 08:40

Реално това 3:1 можеше да бъде 1:3 или 3:3, а и в крайна сметка 1:1. Двата отбора имаха своите положения и в двете полувремена. Двуостър сблъсък, какъвто се очакваше да бъде между шампионът на Испания и настоящия лидер във Франция и клубове, спечелили общо 12 европейски купи. Реваншът остава по-отворен от всякога.

Само не разбрах защо Емери не пусна Ди Мария дори и за няколко минути за сметка на хлапето, което цял мач се страхуваше от топката. Това налагане на Кавани, Мбапе и Неймар едновременно идва в повече за такива мачове. В останалите фази от играта ПСЖ не респектират, а да не забравяме, че срещу себе си имаха доста гол Реал Мадрид.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 15 фев 2018 08:56

Щом толкова не харесвате Дракслер, аз нямам нищо против да бъде засилен към Ливърпул. :) Ще свърши добра работа и изобщо не е некадърник.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 фев 2018 09:11

Не е некадърник, ама доктора го величае, понеже е германец. А съм почти сигурен, че не е гледал и 3 мача на БДЖ с негово участие. Момчето се заби пейка и си спря развитието, в последните 3 сезона не е мръднал, откакто напусна Шалке. Можеше вече да е доста напред, виж един Сане как му се развива кариерата и как на Дракслер, разликата е в един правилен трансфер.

Furious_Monk написа:Дракслер си е чуден за Челси, със свободна роля като Азар зад централния нападател

Човекът със свободната роля в отбора е само един и ти си го посочил. Даже ако се завърнем към 3-4-3, ролята му не е чак толкова свободна. Дракслер играе предимно на лявото крило, където е абсурд да измести Азар, или зад нападател/и, какъвто човек ние не ползваме.
Последна промяна от rhaegar на 15 фев 2018 09:14, променено общо 1 път.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 фев 2018 09:13

ПСЖ не просто не респектират в останалите линии, те имат за мен една слаба защита а халфовете им имат много хляб
да изядат за да се противопоставят ма Модрич, Каземиро, Крос. Да си сипя на Верати аз по задължение :mrgreen:
за мен много надценен футболист който не е направил нищо все още за да го смятам за някакъв халф световна величина!
Верати само къса чорапите от ритници на противниците си, Юри който взеха от Реал Сосиедад същата работа.
Вчера ме изненада едно мнение на момчето което е фен на ПСЖ че предпочитал да играе Юри пред Курзава и наистина
си признавам че аз мачовете на ПСЖ във френското не ги следя може и да е прав но за мен това беше изненадващо.
Юри не ми харесва като бек никак, такива като него с лопата да ги ринеш нищо чак толкова впечатляващо.

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 15 фев 2018 09:29

ПСЖ и треньорът просто показаха че не са си взели никаква поука и тва 6-1 ще им държи влага още доста време. В реванша не ги виждам никакви. Ще се хвърлят най-вероятно да търсят голове и ще отнесат още някой. Ди Мария може да е непостоянен но е човек за такива важни мачове а не да вадиш Кавани и да оставяш Алвеш да играе като дясно крило. Този отбор не е дори близо до спечелване на ШЛ. Ако трябва да направим паралел с Ман Сити - ПСЖ бяха доста по-напред от тях като изграждане на отбор, но Сити направиха правилния ход с взимане на един от най-добрите треньори и за нула време Сити много им дръпнаха, друг е въпросът че и тях не ги виждам скоро да спечелят ШЛ. Традициите в ШЛ са си традиции, един Ливърпул тази година има много по-големи шансове от ПСЖ и Сити.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 15 фев 2018 09:30

Furious_Monk написа: Колкото за Неймар- много е добър, забележителен техник, и предполагам че ако го гледате на живо, сами бихте се убедили в това, защото някои отигравания се оценяват по-добре на самия стадион. Но започва да капризничи, театралничи, да си изпуска нервите и да показва егоизъм във вредни количества.

Неймар е изключително надарен футболист, но за съжаление откакто е в ПСЖ латиното в него надделява.
Ефектен, но крайно неефективен за възможностите си.
Снощи беше по-скоро в тежест за своя отбор. ... Аз дори очаквах да го изгонят след малоумната интервенция срещу Начо.
В Барселона имаше кой да го респектира и бе много по-полезен за отбора.

Въпреки всичко, реваншът е отворен.

insaneboy1 написа:Традициите в ШЛ са си традиции, един Ливърпул тази година има много по-големи шансове от ПСЖ и Сити.

Факт, .... но не толкова традициите, колкото наличието на футболисти с манталитет за големи мачове.
В това отношение Реал и Барселона имат сериозно предимство пред останалите.
Един Буфон остави Юве все още в играта.
За Ливърпул и Сити ще говорим с патос, когато отстранят в елиминационен двубой някой реален претендент - Базел и Порто са отбори на малко над средното европейско ниво.
Последна промяна от Red_Neck на 15 фев 2018 09:41, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 15 фев 2018 09:34

insaneboy1 написа:Ако трябва да направим паралел с Ман Сити - ПСЖ бяха доста по-напред от тях като изграждане на отбор, но Сити направиха правилния ход с взимане на един от най-добрите треньори и за нула време Сити много им дръпнаха, друг е въпросът че и тях не ги виждам скоро да спечелят ШЛ. Традициите в ШЛ са си традиции, един Ливърпул тази година има много по-големи шансове от ПСЖ и Сити.

Кой ти гарантира, че Сити са по-напред в развитието си? Да, ПЛ и Лига 1 са несравними сами по себе си, но ми се струва, че точно в момента на острова отборите имат прекомерен респект към пеповците, докато в ШЛ не са срещнали ни един сериозен тест. При цялото ми уважение с Базел щяха да се справят и ПСЖ. Гуардиола тепърва ще трябва да оправдава инвестираните пари по европейските терени. Аз лично му пожелавам четвъртфинал срещу Барселона в случай, че каталунците отстранят Челси.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 фев 2018 09:38

Aaaaa Сап Не!
Твърде дълго отлагания сблъсък м/у Реал М и Барселона в ШЛ трябва се състои тази година и все си мисля че
1/4 финала ще е супер е може и 1/2 финал или финал.
:mrgreen:
Първо естествено и 2-та отбора трябва да се класират напред де защото формата на Барселона последните мачове
никак не изглежда розова а чета анализи на хора че физ. форма на ключовите им играчи в момента е на предела.
И точно сега имат да решават задачата Челси и не се знае как ще я решат, може и да е грешно!
:mrgreen:

Върни се в “Архив”