Стойчо Младенов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Гугутката: Стойчо Младенов се оказа изключителен страхливец
Че Торпедото преигра и падна на снега сякаш е покосен от метеорит е видно за всеки. От друга страна обаче, всеки път когато прочета изказване на лицето Гугутката, ме хваща такъв срам, ама такъв срам, че такива типове узурпиаха Сектор Б. Тоя плондир е толкова тъп. че дори когато обижда някой, не използва правилните думи. За мене наличието на тоя шкембак и кликата около него е по-голямо унижение за Левски, от шестте поредни загуби в дербито.
- bastuna2003
- Контакти:
Betchualeng Arnaikem написа:Младенов се показа по-скоро като артист в тази ситуация, защо Гугутката използва думата "страхливец" не знам.
Вярно е, че Младенов преигра, но и феновете трябва да се сетят сами, че ако замерят треньора на противника с каквото и да е това може да бъде повод за наказания. Още повече Стойчо Младенов всеки знае, че не пропуска да изкоментира всичко, което според него е нередно (независимо дали е прав или не).
Ето това в червеното вашите не искат да го приемат. Вкарахте се в ситуация да зависите от Тройчо. Малко неумно

Тройчо си изиграва идеално картите - сега пак наказания за вас, мачове без публика, няма приходи, точки няма, сектор А и него го няма. Дано вземете някой Х от Разград

[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]
CTAHKO написа:Red joker написа:Еййй, големи спорове за тази снежна топка,не знам, ама ако някой от тези ,които казват,че е безобидно,нека понесе същият удар със заледена(или такава направена от мокър сняг) снежна топка по тъпанарката-особено в тила и да го видиме тогава дали ще му е приятно или безобидно![]()
Колко снежни топки сме отнасяли...е, не сме умрели. Живи и здрави сме сиНо за Стойчо, това не е много сигурно
Той е истински армеец. За тях всичко е по две
Сега вече ми стана ясна, защо си с толкова изостанало умствено развитие. Прости ми, Станко, че те обвиних в мързел и нежелание да учиш. След "отнасянето" на толкова снежни топки по нежната ти главица, това вече явно е невъзможно. Народът обаче е казал - клин, клин избива. Като започнат да падат ледените висулки през зимата от покривите на сградите, избери една по обемиста и застани под нея. Ми то е само вода бе, няма страшно, най-много да ти намести мозъчето и...и току виж си запомнил, че скоростта на свободно падащо тяло е 9,8 метра в секунда...А да не забравя, наметни си яке с качулка, така ще имаш каска...

Мале, мале, що отмениха задължителната казарма, що...

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
bastuna2003 написа:Тройчо си изиграва идеално картите - сега пак наказания за вас, мачове без публика, няма приходи, точки няма, сектор А и него го няма. Дано вземете някой Х от Разград
Пълни глупости. Със или без театъра на Стойча, ние ще си понесем строгото наказание за счупените седалки, нахлуване на пистата, факли по терена и ударените милиционери. Ние сами сме си виновни за изцепките, а единственото, което спечели спецът от Плоски е подигравки в България, а като чета пресата, вече и в Англия

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

DrAvalanche написа:Тия албионци нямат сърце. Може ли така да се подиграват на Стоювото страдание? Според медицинското "артистът" имал хематом и кръвонасядане. Нищо такова не се видя по телевизията по време на мача, отзивите след мача и пресконференцията, ама явно сме свидетели на ново чудо.Повече от 3/4 от феновете на футбола в Англия смятат, че старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов симулира изпадането си в безсъзнание по време на "вечното дерби" срещу Левски, спечелено от неговия тим с "класическото" 3:0 в събота. Едно от най-големите издания на Албиона "Дейли Мирър" също помести репортаж от инцидента с хвърлената по Младенов снежна топка от страна на феновете на Левски на Националния стадион. Интернет сайтът на вестника помества и видео с падането на Младенов и пита своите читатели. "Смятате ли, че Стойчо Младенов симулира своята контузия?" Резултатите от анкетата са повече от категорични. Точно 76% от отговорилите са посочили отговор "ДА", докато само 24% смятат, че Младенов не симулира и наистина е изгубил съзнание. "Любопитната история на деня този път идва от България, след като мениджърът на ЦСКА София Стойчо Младенов изглежда беше нокаутиран и изпадна в "безсъзнание", след като бе уцелен от снежна топка от трибуните", пише в статията си репортерът на "Мирър" Лий Томас-Мейсън.
100% от феновете на футбола в Англия се възмущават, че Левски не е изхвърлен от професионалният футбол за издигането на расистки плакати, което както се подчертава е рецидив...М-да...

Възмущение по повод размера на глобата, наложена на „Левски София“ заради раситки плакат, изразиха редица британски медии вчера. Сред тях са „Гардиън“, „Дейли мейл“ и британският клон на „Ройтерс“.
По време на мача с „Лудогорец“ в края на миналия месец фенове на „Левски“ развяха плакат, на който пишеше „say yes to racism“ („кажете да на расизма“) и е изобразено видоизменено лого на УЕФА с пистолет в центъра и думите „УЕФА“ и „мафия“ около него. Според „Ройтерс“ това е подигравка с антирасистката кампания на УЕФА. Кампанията включва плакати „не на расизма“ и „кажете не на расизма“. Изданието посочва точния размер на глобата (19 000 лева) в британски паунди - 7795,65, и припомня и други случаи на расизъм слово на омразата от страна на феновете на „Левски“ - например плакат по случай рождения ден на Хитлер на мача с Литекс миналата година и расисткото им поведение по време на играта срещу Босна и Херцеговина в Сараево. За последния случай сините са глобени 30 000 евро.
Ройтерс определя случая с плаката „say yes to racism“ като „грозен инцидент“ и твърди, че той е предизвикал възмущение в България.
Миналата седмица „Гардиън“ публикува коментар, озаглавен „Защо УЕФА и България трябва да предприемат действия срещу плаката „say yes to racism“. Коментарът е публикуван преди налагането на глобата от 19 000 лева за „Левски“. В него се казва, че липсата на реакция от страна на Българския футболен съюз и УЕФА води до задълбочаване на проблема.
Според „Гардиън“ това, че ръководството на „Левски“ отказва да говори за инцидента, не само не помага да бъде решен проблемът, а става част от него. Единствената официална реакция е от фенклуба на „Левски“. В нея се казва, че случилото се е „идиотско поведение от страна на няколко маскирани момчета, които не искат да станат част от нашата организация“. В същото време, не се изтъква отговорността на членовете на фенклуба да подпомага полицията по време на мача, за да се гарантира сигурността.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
Бе наистина е хванал тен бре ... 

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
Гугутката уби хора неотдавна, какво повече да кажем за този "човек". С какви очи е излезнал да говори и да раздава квалификации.
Защо той и Ставийски не са в затвора, въпреки че са доказано виновни. Единият кара пиян, а другият изпреварваше в аварийната лента.
Защо той и Ставийски не са в затвора, въпреки че са доказано виновни. Единият кара пиян, а другият изпреварваше в аварийната лента.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
bastuna2003 написа:Betchualeng Arnaikem написа:Младенов се показа по-скоро като артист в тази ситуация, защо Гугутката използва думата "страхливец" не знам.
Вярно е, че Младенов преигра, но и феновете трябва да се сетят сами, че ако замерят треньора на противника с каквото и да е това може да бъде повод за наказания. Още повече Стойчо Младенов всеки знае, че не пропуска да изкоментира всичко, което според него е нередно (независимо дали е прав или не).
Ето това в червеното вашите не искат да го приемат. Вкарахте се в ситуация да зависите от Тройчо. Малко неумно![]()
Тройчо си изиграва идеално картите - сега пак наказания за вас, мачове без публика, няма приходи, точки няма, сектор А и него го няма. Дано вземете някой Х от Разград
По-скоро отбора и феновете, искащи да идат на мача бяха вкарани в ситуацията от шепа хора. Всякакви глупости бях виждал, ама да дадеш повод на Младенов да иска наказание.. повод, който може да видиш на всеки видеозапис - това е нечувана глупост. А и да сочим "червени" издънки и да не сочим тая снежна топка се видя от всички...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
TristaNNN написа:Old_death написа:Браво ! Намери се гърне и се търкули похлупака му . Ти сигурен ли си за кой мач и за коя ситуация става въпрос ? Според твоята логика каква е разликата между вода , сняг и лед ! Даже и да е имало вода и да говорим за един и същи случай , излиза , че за замеряне с вода трябва да има наказание , а за същото действие със сняг или с лед , не трябва !!!Явно четенето не ти е силата , защото ако бе свалил синята оптика , щеше да видиш , че в правилника се говори за предмет (ПРЕДМЕТ) ! Надявам се , че успя да прочетеш едрия шрифт . Разбирам чувствата ви към Стойчо . Може би и аз щях да изпитвам такива , ако ме пореха толкова редовно , но нямаше да ги показвам така явно . Ама много бързо ви зараснаха аналните рани , бе ! Толкова сте дебелооки , та чак и за лъжи ми говори ! А преди да наречеш някой лъжеш , отвори любимия си син сайт на Гонг . Копирал съм новината от там !
Мога да се съглася само и единствено с едно: Някои от правилниците на са формулирани добре и част от точките определено трябва да се пренапишат!
Сега, ти пробва да минеш с лъжата за празно пластмасово шише, но след като беше изловен, почваш да ме питаш дали съм сигурен за кой мач става въпрос. Добре, я ти кажи кой е пък този мач, след който има наказание за хвърлено празно шише от вода по противников треньор?
Сетне пък реши, че "даже да е имало вода", то хвърлената бутилка е равносилно провинение на хвърлената топка сняг. Лед на стадиона нямаше, температурите не го позволяваха, не продължавай да украсяваш!
Бърза справка с тълковния речник идва да покаже, че значението на думата "предмет" е, цитирам: Всяко материално явление; вещ Айде да ми обясниш как сняг и топка от сняг може да се впише в тълкуванието? Ако се затрудняваш, обади се за помощ на оня красноармеец с аватар на Славия Прага, гледам че го раздава вещ по физика, особено що се отнася до движението и плътността на телата![]()
Та в този ред на мисли, предмет биха били: Факла, камък, паве, запалка, бутилка с вода и т.н.![]()
Факли на терена имаше, имаше и фенско нахлуване на пистата, както и летящи седалки по милиционерите! Ето това е проблемът и затова подлежим на строги санкции по правилник и закон! Поредното жленчене на Стойчо не е издържано в случая, колкото и да се опитвате да го изкарате мъченик.
Правя последен опит и вдигам ръце . В правилника изрично се говори за ХВЪРЛЕН ПРЕДМЕТ без да се посочва естеството на предмета . Там никъде не се казва и каква траектория или скорост трябва да има предмета . Изтъквам го , защото имаше и такива расъждения . Отречи , че Младенов не бе уцелен с ХВЪРЛЕН ПРЕДМЕТ в главата . В правилника пак се казва за нараняване на служебно лице с последствия . Какви според теб са ударените полицаи ? В правилника се говори за рецидив . Под рецидив се разбира натрупване на едни и същи нарушения в рамките на един сезон . Първо бяха полицаите в Ловеч , после случките по време на мача ви с Марек и сега комбинация от удара срещу Стойчо и двамата ранени полицаи ! Това ако не е рецидив , здраве му кажи ! Във форума има извадка от правилника , която разглежда такива обстоятелства . Виж я и кажи как трябва да бъде наказан Левски . Рязали сме си гредите , копахме гроб на Армията , пердашихме и футболистите си , НО НИКОГА НЕ СМЕ ПОСЯГАЛИ НА ЧУЖДИ ИГРАЧИ , ТРЕНЬОРИ ЛИЦА ОТ ТРЕНЬОРСКИЯ ЩАБ ! Хвърляте се като Матросов на амбразурата за да защитавате наркоманите , които са на път да ви закрият ! Защитавайте ги , а те дано успеят най - после да ви закрият !
За изключително сериозни възможни последствия върху здравето на треньора на ЦСКА Стойчо Младенов говори д-р Цветанка Янакиева, специалист по спортна медицина, пред "Меридиан Мач". Младенов беше уцелен в тила със снежна топка от трибуните по време на дербито с Левски в събота.
Наставникът направи 1-2 крачки и се строполи на терена. Впоследствие беше свестяван от медицинския щаб на червените. Младенов си е извадил медицинско, което ще представи пред Дисциплинарната комисия, която може да накаже жестоко Левски заради инцидента.
„Снежната топка е оръжие, а Стойчо Младенов е бил мишената. Това е истината. Ако в нея е имало камък или леден къс, става изключително опасна. На какво може да навреди подобен удар? В зависимост от силата и съдържанието на топката, заради него човек може да получи нарушения в зрението. Няма как да не споменем и мозъчно сътресение“, коментира д-р Янакиева.
„Защо Младенов не е паднал веднага, а малко след това? Защото преди да изгубиш съзнание може да направиш 2-3 крачки. Тази топка е изключително опасна. Имам кабинет на "Георги Аспарухов" и съм свидетел на тази агресия, която започва да излиза извън контрол“, допълва специалистът по спортна медицина.
Може да отидеш на Герена и да попиташ въпросната лекарка колко голям симулант е Стойчо и защо тя лъже. Дано още 15 години да ви пори !
p.s. Оправи си правописа . Днес слушах Гонг и не чух да кажеш на Томето , че е лъжец !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Леле, ти наистина си непоправим...
Old_death написа:TristaNNN написа:Old_death написа:Браво ! Намери се гърне и се търкули похлупака му . Ти сигурен ли си за кой мач и за коя ситуация става въпрос ? Според твоята логика каква е разликата между вода , сняг и лед ! Даже и да е имало вода и да говорим за един и същи случай , излиза , че за замеряне с вода трябва да има наказание , а за същото действие със сняг или с лед , не трябва !!!Явно четенето не ти е силата , защото ако бе свалил синята оптика , щеше да видиш , че в правилника се говори за предмет (ПРЕДМЕТ) ! Надявам се , че успя да прочетеш едрия шрифт . Разбирам чувствата ви към Стойчо . Може би и аз щях да изпитвам такива , ако ме пореха толкова редовно , но нямаше да ги показвам така явно . Ама много бързо ви зараснаха аналните рани , бе ! Толкова сте дебелооки , та чак и за лъжи ми говори ! А преди да наречеш някой лъжеш , отвори любимия си син сайт на Гонг . Копирал съм новината от там !
Мога да се съглася само и единствено с едно: Някои от правилниците на са формулирани добре и част от точките определено трябва да се пренапишат!
Сега, ти пробва да минеш с лъжата за празно пластмасово шише, но след като беше изловен, почваш да ме питаш дали съм сигурен за кой мач става въпрос. Добре, я ти кажи кой е пък този мач, след който има наказание за хвърлено празно шише от вода по противников треньор?
Сетне пък реши, че "даже да е имало вода", то хвърлената бутилка е равносилно провинение на хвърлената топка сняг. Лед на стадиона нямаше, температурите не го позволяваха, не продължавай да украсяваш!
Бърза справка с тълковния речник идва да покаже, че значението на думата "предмет" е, цитирам: Всяко материално явление; вещ Айде да ми обясниш как сняг и топка от сняг може да се впише в тълкуванието? Ако се затрудняваш, обади се за помощ на оня красноармеец с аватар на Славия Прага, гледам че го раздава вещ по физика, особено що се отнася до движението и плътността на телата![]()
Та в този ред на мисли, предмет биха били: Факла, камък, паве, запалка, бутилка с вода и т.н.![]()
Факли на терена имаше, имаше и фенско нахлуване на пистата, както и летящи седалки по милиционерите! Ето това е проблемът и затова подлежим на строги санкции по правилник и закон! Поредното жленчене на Стойчо не е издържано в случая, колкото и да се опитвате да го изкарате мъченик.
Правя последен опит и вдигам ръце . В правилника изрично се говори за ХВЪРЛЕН ПРЕДМЕТ без да се посочва естеството на предмета . Там никъде не се казва и каква траектория или скорост трябва да има предмета . Изтъквам го , защото имаше и такива расъждения . Отречи , че Младенов не бе уцелен с ХВЪРЛЕН ПРЕДМЕТ в главата . В правилника пак се казва за нараняване на служебно лице с последствия . Какви според теб са ударените полицаи ? В правилника се говори за рецидив . Под рецидив се разбира натрупване на едни и същи нарушения в рамките на един сезон . Първо бяха полицаите в Ловеч , после случките по време на мача ви с Марек и сега комбинация от удара срещу Стойчо и двамата ранени полицаи ! Това ако не е рецидив , здраве му кажи ! Във форума има извадка от правилника , която разглежда такива обстоятелства . Виж я и кажи как трябва да бъде наказан Левски . Рязали сме си гредите , копахме гроб на Армията , пердашихме и футболистите си , НО НИКОГА НЕ СМЕ ПОСЯГАЛИ НА ЧУЖДИ ИГРАЧИ , ТРЕНЬОРИ ЛИЦА ОТ ТРЕНЬОРСКИЯ ЩАБ ! Хвърляте се като Матросов на амбразурата за да защитавате наркоманите , които са на път да ви закрият ! Защитавайте ги , а те дано успеят най - после да ви закрият ! Глупости! В злобата си изпускаш да прочетеш, че искам наказания по закон и правилник, като не защитавам никого! Надсмивам се на артиста от село Плоски и вече сто пъти казах, че трябва, и ще има наказания за Левски, но не и за смешната снежна топка.За изключително сериозни възможни последствия върху здравето на треньора на ЦСКА Стойчо Младенов говори д-р Цветанка Янакиева, специалист по спортна медицина, пред "Меридиан Мач". Младенов беше уцелен в тила със снежна топка от трибуните по време на дербито с Левски в събота.
Наставникът направи 1-2 крачки и се строполи на терена. Впоследствие беше свестяван от медицинския щаб на червените. Младенов си е извадил медицинско, което ще представи пред Дисциплинарната комисия, която може да накаже жестоко Левски заради инцидента. Мамина сладка, защо да не си направи малко рекламка без пари:)
„Снежната топка е оръжие, а Стойчо Младенов е бил мишената. Това е истината. Ако в нея е имало камък или леден къс, Откъде камъни и лед? Та то ако имаше такива, досега в нета да се въртят стотици снимки от въпросното оръжие. Дали ревльото щеше да спести тази информация? става изключително опасна. На какво може да навреди подобен удар? В зависимост от силата и съдържанието на топката, заради него човек може да получи нарушения в зрението. Няма как да не споменем и мозъчно сътресение“, Добре, но какво би казала каката за топка от мек и рохкав сняг, която всъщност повали Стойча? коментира д-р Янакиева.
„Защо Младенов не е паднал веднага, а малко след това? Защото преди да изгубиш съзнание може да направиш 2-3 крачки. Тази топка е изключително опасна. Коя? Тази с лед и камъни, или рохкавата снежна? За първия тип съм съгласен, ама за втория не спирам да се хиля.Имам кабинет на "Георги Аспарухов" и съм свидетел на тази агресия, която започва да излиза извън контрол“, допълва специалистът по спортна медицина.
Може да отидеш на Герена и да попиташ въпросната лекарка колко голям симулант е Стойчо и защо тя лъже. Дано още 15 години да ви пори !
p.s. Оправи си правописа . А ти пунктуацията. Днес слушах Гонг и не чух да кажеш на Томето , че е лъжец ! Нямам време да слушам Томето, но бърза справка в медиите към момента на писанията ти показа липса на такава информация. Едва днес имаше такава.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс