Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Niksyy
Контакти:

Re: Дарко Тасевски

Мнениеот Niksyy » 30 юли 2009 01:22

Зад Тасевски на 100 % . Няма лошо да четеш всичко , стига да можеш да "отсяваш" истината от лъжата ;) .Батков , ако си мисли, че като продава , а не купува ще стане нещо просто да забрави за ШЛ групи.Той иска да обере плодовете преди да ги е насадил нещо , което е много малко вероятно.Ортега направи не лош мач и показа старание, но не е нормално от 1 седмица е при Нас и да го вкарат титуляр.Това е лично мое мнение разбирасе , а иначе съм твърди зад новия треньор и ръководство.

П.П.Постът е свързан с коментарите на хората преди мене , ако не сте ги чели едвали ще можете да разберете свързаността му с няколкото различни теми :) .

Потребителски аватар
Niksyy
Контакти:

Re: Ювелир ли е "Ювелира" ?

Мнениеот Niksyy » 30 юли 2009 01:38

Ей момчета този човек направи 1/3 от похода 2006 , затова спрете да го хулите.Съгласен съм в момента не е във форма и може би не е за титулярния състав , но да го храните така е просто непристойно за 1 фен на Левски .

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 30 юли 2009 07:46

Niksyy написа:Ей момчета този човек направи 1/3 от похода 2006 , затова спрете да го хулите.Съгласен съм в момента не е във форма и може би не е за титулярния състав , но да го храните така е просто непристойно за 1 фен на Левски .

Аз пък преди 3 години, ако знаеш какво ги правех мацките?!... Ееех!... Ама сега си трая, за да не се излагам! :lol: :oops:
А някои срама нямат!!! :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
madhool
Контакти:

Гонзо се срещна с тарторите от Сектор Б

Мнениеот madhool » 30 юли 2009 08:02

В това няма нищо лошо,обаче след "перфектната игра в Баку",където "момчетата се раздадоха" нещо взе да ги дострашава.Не дай си боже да ни засрамат за 3-та година и ще ги изядем,особенно Борат-най-големия виновник за всичко.Ние ще бъдем там да си подкрепяме отбора-докрай,но след мача да му мислят.Сектор "Б" и публиката на левски не са 1000 души,който винаги можеш да им кажеш какво да правят.
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!

Потребителски аватар
itsoVIII
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Re: Томето и Вальо от последния час: Пак се почна старата песен!

Мнениеот itsoVIII » 30 юли 2009 08:08

unist_gp написа:Абе разбирам те много добре от какво се оплакваш, но в случая с Гонга примерът ти не е хич точен. Ако кажеш някой друг лаик от Дарик, може и да се съглася с теб, но спортният отбор са си много точни хора, които отразяват истината. а истината е след един мач една, след друг - друга. ;)

unist_gp написа:
zkn написа:
unist_gp написа:Абе разбирам те много добре от какво се оплакваш, но в случая с Гонга примерът ти не е хич точен. Ако кажеш някой друг лаик от Дарик, може и да се съглася с теб, но спортният отбор са си много точни хора, които отразяват истината. а истината е след един мач една, след друг - друга. ;)

А бе не може преди два дена да си говорил, че играчите са добри, но няма кой да ги нареди, а сега изведнъж играчите станали слаби и страхливи. Истината явно е много субективно и променливо нещо.

.... еми така е в спорта.

до по-горните мнения -
Вие знаете ли колко пари заплата получават Вальо, Томислав и другите от Гонг за цялата тази работа, които вършат, за да ви информират? И защо си мислите,че точно те трябва да изкарват кирливите ризи на футболната мафия (от собствениците на клубове до тези,които подържат игрището и стадиона) Нали за това си има разследване, полиция, прокуратура и т.н. Като имате някакви индикации за скрито-покрито, пишете на свобода във форума, и тук четат хора. Но в официалния сайт трябва да излизат само потвърдени истини. На който не му харесва, да пише във форума на Сашо Диков :)

Браво, доколкото си спомням, слушаше Дарик от Германия. Да ти напомням ли какво означава професия "журналист" и какво е призванието да си журналист? Ако за теб тези двамата са журналисти, които задават удобни въпроси, имат платени и запазени места на "Герена" и съответно пускат информации, след като са съгласувани с Батков те кефят, то едва ли е така при другите, които искат да чуят истината сега, а не когато вече няма стойност. Затова и се направи този форум, защото в Стария Форум ги критикувахме без задръжки, а тук.....Хвалете ги, точно това искат.
Явно си с къса памет какво обещаваше Томислав Русев и какво стана.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 30 юли 2009 09:05

Niksyy написа:Ей момчета този човек направи 1/3 от похода 2006 , затова спрете да го хулите.Съгласен съм в момента не е във форма и може би не е за титулярния състав , но да го храните така е просто непристойно за 1 фен на Левски .

Прав си той ще е завинаги в сърцата ни ако се оттегли с достойнство. Ако продължава така всички ще го намразим.

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 30 юли 2009 09:25

Йовов си класен играч, но наистина не е във форма в момента, и за мен е по - редно Хичо или Жо да играят! надявам се бразилецът да е излекувал контузията и на реванша да е титуляр!

LevskiFeen
Контакти:

Re: Гонзо се срещна с тарторите от Сектор Б

Мнениеот LevskiFeen » 30 юли 2009 09:29

След изиграването на всички мачове от този предварителен кръг за ШЛ става ясно че ако има някаква елементарна логика във футбола евентуалните съперници на Левски в плейофа(четвъртия кръг)ще са:
Динамо Загреб Хърватия
Дебрецен Унгария
Апоел Кипър
Вентисплис Латвия
Марибор Словения
Това са отбори които са преодолими но ГОСПОДИН МУСТАКАТ ******** не му се дават пари за играчи.Не Гонзо ами Господ да отиде при агитката при провал няма да я спрат докато не го линчуват!!!Г-н Батков елементарна матеметика - даваш 2-3 милиона евро зимаш 8-15 милиона - не ги ли искаш??? Твоя си работа!!! Аз като фен ще го преживея 1-2 години ще ме базикат приятели чорбари ама той ще ми яде кура от тия 8-15 милиона които го чакат!!!
ONE BULGARIAN BAI GANIO BROKE LEVSKI

Потребителски аватар
ministur
Контакти:

Re: Гонзо се срещна с тарторите от Сектор Б

Мнениеот ministur » 30 юли 2009 09:42

Не само твоя ......много ще го храним......много

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Re: Томето и Вальо от последния час: Пак се почна старата песен!

Мнениеот Nikona » 30 юли 2009 09:45

Вие знаете ли колко пари заплата получават Вальо, Томислав и другите от Гонг за цялата тази работа, които вършат, за да ви информират? И защо си мислите,че точно те трябва да изкарват кирливите ризи на футболната мафия (от собствениците на клубове до тези,които подържат игрището и стадиона) Нали за това си има разследване, полиция, прокуратура и т.н. Като имате някакви индикации за скрито-покрито, пишете на свобода във форума, и тук четат хора. Но в официалния сайт трябва да излизат само потвърдени истини. На който не му харесва, да пише във форума на Сашо Диков :)

А ти знаеш ли каква заплата получавам аз? /на такъв въпрос, такъв отговор/. Ми съжалявам но така е в България никой е получава колкото му се иска, не мен ме слушат по радиото, не аз говоря с футболисти, президенти, мениджъри и тн., затова немога аз да изкарвам нищо ..освен глупости по форумите.
Аз не карам гонг да съди никой или да разследва искам просто да не пишат само удобните новини.
Изображение

Върни се в “Архив”