Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Домо вкара 6 гола на Любарс

Мнениеот delpi » 29 юли 2009 19:40

Тъп остър това е положението младежо... на твоя коментар само такъв отговор подхожда!!! :lol: :lol: :lol:
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Мнениеот bor-don » 29 юли 2009 20:04

shumnaliq написа:
delpi написа:
shumnaliq написа:защо темата е в форума на Лефски ???
Домо вече не е играч на Лефски. Иначе браво дано да продължава все така

Да наистина странно... как може да е в този форум? Безумие!
Вместо в този на ЦСКА...

Колкото си син толкова си и тъп. Да съм казал да е в форума на ЦСКА ??

Не си казал, ама да пишеш името на Апостола с "ф", значи си пълен идиот!

zkn
Контакти:

Re: Томето и Вальо от последния час: Пак се почна старата песен!

Мнениеот zkn » 29 юли 2009 20:06

unist_gp написа:
zkn написа:До преди година, треньор беше супер, а играчите бяха слаби и като резултат 16т назад.
Последната година играчите супер, но няма треньор и няма отбор и като резултат "Шампиони".
Сега пак играчите слаби, безхаберни, изплашени...

С една дума: "Български журналисти!!!"

На теб май не ти е ясно,че от играчи, тренер и ръководство след всеки мач накой може да бъде критикуван и по-остро. Така е в Левски и ЦСКА, в тези отбори се работи и играе под напрежение, ама и радостта от успехите пък е по-сладка. Чак когато Левски постигне сериозни успехи, тогава ще има и спокойствие, но пак не задълго. :) Веднъж ще е Батков виновен, друг път кокала или който и да е там, трети пък играчите ги е мързяло и не са мислили като играят.
Ами какво да се каже за ЦСКА с Лубо Пенев. Утре ще видиш там пък какви велики играчи е събрал този невероятен специалист и няма да искаш да си на мястото на феновете им :)
В Левски поне имат още един важен мач и после гастроли до нова година. Така че не е зле малко да се стегнат и да ги критикуват, докато е време. ЦСКА, Черно море и Лтекс ще имат далеч по-сложна задача.

Не, на теб не ти става ясно какво имам в предвид.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 29 юли 2009 20:15

Абе разбирам те много добре от какво се оплакваш, но в случая с Гонга примерът ти не е хич точен. Ако кажеш някой друг лаик от Дарик, може и да се съглася с теб, но спортният отбор са си много точни хора, които отразяват истината. а истината е след един мач една, след друг - друга. ;)

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Ювелир ли е "Ювелира" ?

Мнениеот Cesc Fabregas » 29 юли 2009 20:18

Кратко и ясно!
НЕ! :evil:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 29 юли 2009 20:23

Какво отразяват в Гонг не съм съгласен, напоследък избягвам да им слушам коментарите и предаванията. Томислав се е разлигавил като за световно, Вальо си мрънка вечно недоволен. Знаят адски много неща около футбола в БГ и мръсотията, но си траят /с цел да не ги нарочат и да са "удобни"/. И не казвайте, че говорят само потвърдени факти защото всички знаем, че не е така. Всеки си има мнение слуша и гледа какво иска, затова никой не е длъжен да е съгласен с мен просто казвам какво аз мисля.

Почтит съм съгласен. Не разбрах, защо се бори и с/у Чорни - явно нещо съм пропуснал.

Тук си имам теория която гласи, че просто наистина Чорни напълно отказал на Батков каквато и да е подкрепа, в резултат на което Велев /определено човек на Чорни/ бързо му свърши кредита на доверие.
Изображение

zkn
Контакти:

Мнениеот zkn » 29 юли 2009 20:31

unist_gp написа:Абе разбирам те много добре от какво се оплакваш, но в случая с Гонга примерът ти не е хич точен. Ако кажеш някой друг лаик от Дарик, може и да се съглася с теб, но спортният отбор са си много точни хора, които отразяват истината. а истината е след един мач една, след друг - друга. ;)

А бе не може преди два дена да си говорил, че играчите са добри, но няма кой да ги нареди, а сега изведнъж играчите станали слаби и страхливи. Истината явно е много субективно и променливо нещо.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 29 юли 2009 20:51

zkn написа:
unist_gp написа:Абе разбирам те много добре от какво се оплакваш, но в случая с Гонга примерът ти не е хич точен. Ако кажеш някой друг лаик от Дарик, може и да се съглася с теб, но спортният отбор са си много точни хора, които отразяват истината. а истината е след един мач една, след друг - друга. ;)

А бе не може преди два дена да си говорил, че играчите са добри, но няма кой да ги нареди, а сега изведнъж играчите станали слаби и страхливи. Истината явно е много субективно и променливо нещо.

.... еми така е в спорта.

до по-горните мнения -
Вие знаете ли колко пари заплата получават Вальо, Томислав и другите от Гонг за цялата тази работа, които вършат, за да ви информират? И защо си мислите,че точно те трябва да изкарват кирливите ризи на футболната мафия (от собствениците на клубове до тези,които подържат игрището и стадиона) Нали за това си има разследване, полиция, прокуратура и т.н. Като имате някакви индикации за скрито-покрито, пишете на свобода във форума, и тук четат хора. Но в официалния сайт трябва да излизат само потвърдени истини. На който не му харесва, да пише във форума на Сашо Диков :)

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 29 юли 2009 21:08

shumnaliq написа:защо темата е в форума на Лефски ???
Домо вече не е играч на Лефски. Иначе браво дано да продължава все така

Нахраниха те, сега си лягай!!! ;) :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Дарко Тасевски

Мнениеот Deliba6 » 29 юли 2009 22:44

"Като няма риба и ракът е риба!" :roll: :roll: :roll:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!