Ла Лига (сезон 2019-20)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Re: Ла Лига (сезон 2019-20)

Мнениеот Sardukar » 06 юли 2020 13:59

ае маЙната им на Барса, ама дузпата срещу Марсело е в най-добрия случай 50/50. Да не кажа, че ако Барса бяха били някой с такава дузпа...щеше да има много рев. Играта на Реал Мадрид (като изключим първото полувреме в първата среща след подновяването) е на средно ниво.
Повечето ми приятели, които са фенове на Барса ме затрупват със ситуации, в които бутат Реал Мадрид. Най-вече нарушения, с които се спират атаки и не се дават картони. Изморен съм да слушам, че определени хора правят всичко Реал Мадрид да станат шампиони "щото за последните 11 години имат 2, а Барса 8"
Без да следя всеки мач на двата отбора...наистина вярвам, че Валверде вече щеше да е капарирал титлата. Тоест, дори да "бутат" РЕал Мадрид към титлата, Барса са си виновни, че няма да станат шампиони!
Като цяло разглезена работа. Като изключим Валенсия с Клаудио Лопез, Еспаньол с Тамудо и Чоловците (особено сезонът им с Коста-Вия) Испания много дразни (а гледах и Жозе в РеалМ). Особено, когато двата най-привилигоровани отбора се карат, на кого са помогнали повече. Винаги се сещам за един мач на Реал Мадрид, в който пребиха една дузпа в последните минути срещу Валенсия. Беше нещо ужасно!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 06 юли 2020 14:01

Смях и сълзи, единият комплексар толкова няма кво да каже че почва да говори за заплатите на хората, другите от девет кладенеца вода носят с какви ли не тъпи аргументи, и единият пък даже казва кой къде да се мярка,то бива да сте такава трагедия ама чак пък толкова...

bubka,с много точен коментар само и ние да направим нашата официална първо. :mrgreen:
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 06 юли 2020 14:05

Sardukar написа:ае маЙната им на Барса, ама дузпата срещу Марсело е в най-добрия случай 50/50. Да не кажа, че ако Барса бяха били някой с такава дузпа...щеше да има много рев. Играта на Реал Мадрид (като изключим първото полувреме в първата среща след подновяването) е на средно ниво.
Повечето ми приятели, които са фенове на Барса ме затрупват със ситуации, в които бутат Реал Мадрид. Най-вече нарушения, с които се спират атаки и не се дават картони. Изморен съм да слушам, че определени хора правят всичко Реал Мадрид да станат шампиони "щото за последните 11 години имат 2, а Барса 8"
Без да следя всеки мач на двата отбора...наистина вярвам, че Валверде вече щеше да е капарирал титлата. Тоест, дори да "бутат" РЕал Мадрид към титлата, Барса са си виновни, че няма да станат шампиони!
Като цяло разглезена работа. Като изключим Валенсия с Клаудио Лопез, Еспаньол с Тамудо и Чоловците (особено сезонът им с Коста-Вия) Испания много дразни (а гледах и Жозе в РеалМ). Особено, когато двата най-привилигоровани отбора се карат, на кого са помогнали повече. Винаги се сещам за един мач на Реал Мадрид, в който пребиха една дузпа в последните минути срещу Валенсия. Беше нещо ужасно!

Е то тва с Валверде беше най-голямото малоумие. Да уволниш треньора, когато отборът ти е на 1 място в класирането, мисля, че си е за книгата на Гинес.

Колкото до титлата, според мен специално този сезон се реши от Класиките. Реално Барса не спечели нито едно и подходи ужасно снизходително на Кампа, щото видиш ли води в класирането и може и да не бие. Но както и да е, минало. Според мен Реал с победта на Катедралата подпечатаха титлата, но да видим.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 06 юли 2020 14:12

rebelheartous написа:
RM3313 написа:Едните може и да са най - добрите за последните 20 години , ама другите са най - добрите откакто има футбол , съдба какво да правиш .

Жалко, че не си ги гледал, когато са били наистина най-добри. :oops:

1914.1902 написа:Защо трябва да слагат определен период, който им е най-изгоден?
4 поредни години отпадат в ШЛ ето така като гост - 2:0, 3:0, 3:0, 4:0.

Бате, вие до преди тия 3 поредни бяхте Осминареал, сети ли се? :cry:

Да, но разликата е, че не съм тръгвал да казвам, че моя отбор е най-добрият.

RM3313
Контакти:

Мнениеот RM3313 » 06 юли 2020 14:22

rebelheartous написа:
RM3313 написа:Едните може и да са най - добрите за последните 20 години , ама другите са най - добрите откакто има футбол , съдба какво да правиш .

1914.1902 написа:Защо трябва да слагат определен период, който им е най-изгоден?

Аз съм видял повече Шл от теб , сигурен съм , той сам Роналдо има повече от вас : D

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 06 юли 2020 14:23

"Президентът на ЛА Лига също негодува срещу ВАР"

Евентуална титла, ще е голямо наказание за Тебас и кристална показност, че не той е шефът и може да бъде прескочен по всяко време.

Надпреварата изглежда, че все още е интересна и много оспорвана. Вече не става дума за спортен успех, а за политика и контрол. Ако Перес не държи ВАР, за Реал ще има тежки моменти, защото каталунците вече са хванали Тебас.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 06 юли 2020 14:27

RM3313 написа:
rebelheartous написа:

Аз съм видял повече Шл от теб , сигурен съм , той сам Роналдо има повече от вас : D

И сигурно още по толкова изнасилвания в преките двубои си виждал. :mrgreen:

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 06 юли 2020 14:43

https://www.sportal.bg/news.php?news=851332 - През януари Тебас заяви, че ВАР е коригирал своите критерии след позвъняване от Флорентино Перес.

Доказателство. 8-)
Последна промяна от Bernaleo на 06 юли 2020 14:43, променено общо 1 път.

RM3313
Контакти:

Мнениеот RM3313 » 06 юли 2020 14:48

Доказателство от фена на Меси и приятел на Бартомеу , не благодаря . Надявам се наистина Перез да го е направил , но излязло от думите на отявлена каталунска подлога , силно се съмнявам.

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 06 юли 2020 14:49

''Фена на Меси'' - бил казал че Меси е най-добрия играч в Примера(което е факт и не само там..) и веднага станал фен на Барса ... хахаха !

Върни се в “Архив”