/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Делио Роси - Пророка от Римини

Мнениеот Player » 13 юли 2018 00:48

W84me написа:
Player написа:Почти всеки сравнява Роси с Митов, като си дава сметка, че Митов е много ниска летва. Предвид всички обстоятелства, като пари, спокойствие от трибуни, шефове и медии, налични играчи и резултати, Митов е много по-успешен от Роси. Всъщност Роси е на дъното от всичките ни треньори които знам. И да, ако дойде Митов дори утре, ще изглеждаме много по-добре в следващия мач. И не просто Митов ако дойде ще сме по-добри, а та*аците на Митов ако дойдат и станат треньор, ще бъдем по-добре отколкото при този!

Не съм много сигурен, но чисто статистически, май няма по-зле от Митов или Топузаков.

Не знам и аз за чисто статистически, и не ме вълнува. А чисто финансово колко взима единия и колко другия, колко им взимат играчите, комфорт от клуб и публика и краен резултат. Все едно да ми сравняваш кола за 3-4 к и 50 к., и на мериш с шублер накрая коя е по-добра. Трябва като даваш 50 бона, да отнесе по всички показатели кола за 3 бона с евтини части, нали? А и Митов статистически има точки от ЕКТ, за разлика от Роси. Това е факт!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 13 юли 2018 09:16

Митов отстрани отбор, който стана шампион на страната си. Митов падна от отбор, който е име в Европа и е представител на страна финалист на Световно първенство :mrgreen:

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 13 юли 2018 09:19

Не исках да съм краен към Роси, но след поведението му при загубата от лихтенщайнския тим, се затвърждава, че е дементирал изкуфял жабар, който няма идея от съвременен футбол, но е намерил достатъчно футболно невежи баламурници, които да му плащат пенсия и необичайно търпеливи към простотиите му фенове, само защото е италианче. :geek:

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 13 юли 2018 10:10

drvasko98 написа:Митов отстрани отбор, който стана шампион на страната си. Митов падна от отбор, който е име в Европа и е представител на страна финалист на Световно първенство :mrgreen:

Сутиеска мисля, че бяха носител на купата, а не шампион, иначе щяха да са в ШЛ, но да, разбирам те какво имаш предвид. :)

Почва да се шири едно мнение у левскари около мен, че се губи потенциала на този отбори, колкото и малък да е според някои хора, дори и тук, които вечно ще намерят нещо да го сравнят с друг отбор от миналото. И то заради това, че разбиранията на Роси са силно деградирали и невъзможността му да изгради отношения с играчите, и съответно да изгради колектив, както и с хора от клуба.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 юли 2018 10:58

W84me написа:
Player написа:Почти всеки сравнява Роси с Митов, като си дава сметка, че Митов е много ниска летва. Предвид всички обстоятелства, като пари, спокойствие от трибуни, шефове и медии, налични играчи и резултати, Митов е много по-успешен от Роси. Всъщност Роси е на дъното от всичките ни треньори които знам. И да, ако дойде Митов дори утре, ще изглеждаме много по-добре в следващия мач. И не просто Митов ако дойде ще сме по-добри, а та*аците на Митов ако дойдат и станат треньор, ще бъдем по-добре отколкото при този!

Не съм много сигурен, но чисто статистически, май няма по-зле от Митов или Топузаков.

Митов и Топузаков не са разполагали с Обертан, Паулиньо, Буш и т.н. високоплатени чужденци. Те разполагаха с много по-посредствен потенциал, да не говорим, че бяха масово плюти от втория-третия мач още. Реално, Роси постига резултатите на Митов, само че с далеч по-скъпа селекция, далеч по-тлъста заплата и с несравним медиен и фенски комфорт.

Не ми се мисли пък, ако Митов каже, че не е срамно да паднеш от лихтенщайнци ..... сигурно ще бъде изхвърлен още от самолета. :lol: :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 13 юли 2018 11:02

1982 написа:Не ми се мисли пък, ако Митов каже, че не е срамно да паднеш от лихтенщайнци ..... сигурно ще бъде изхвърлен още от самолета. :lol: :lol: :lol:

Де тоя късмет :lol: :lol: Ама тоя е нагъл. Ще си е сложил парашут. И ще кацне директно на Герена :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 13 юли 2018 11:06

Serafim написа:
drvasko98 написа:Митов отстрани отбор, който стана шампион на страната си. Митов падна от отбор, който е име в Европа и е представител на страна финалист на Световно първенство :mrgreen:

Сутиеска мисля, че бяха носител на купата, а не шампион, иначе щяха да са в ШЛ, но да, разбирам те какво имаш предвид. :)

Те бяха носител на купата, а този сезон станаха шампион, онзи ден играха с Астана в Шампионската лига

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 13 юли 2018 11:23

Не знаех, че са станали шампион.
Иначе спортните журналисти, ако не бяха толкова жалки, щяха да му бойкотират пресконференциите на Делио Роси, за дето им отговаря по такъв начин. Съгласен съм, че въпроси от типа "бате, кАжи колко кинти че туриш на Левски да стане шампион таа гОдина??" са тъпи, ама той се държи така, сякаш трябва да слезе много ниско, за да им отговори на въпроси защо Левски не бие такива отбори и защо не изглежда като отбор.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 юли 2018 11:27

Serafim написа:Не знаех, че са станали шампион.
Иначе спортните журналисти, ако не бяха толкова жалки, щяха да му бойкотират пресконференциите на Делио Роси, за дето им отговаря по такъв начин. Съгласен съм, че въпроси от типа "бате, кАжи колко кинти че туриш на Левски да стане шампион таа гОдина??" са тъпи, ама той се държи така, сякаш трябва да слезе много ниско, за да им отговори на въпроси защо Левски не бие такива отбори и защо не изглежда като отбор.

И аз си го мислех това вчера. Трябва да е супер подтискащо някакъв нещастен пенсионер, пък бил той и италианец да се гаври с теб. В началото ми беше забавно как ги подбъзикваше. Ама сега не е така. Явно е, че не знае какво е "Левски" и подценява клуба, но от време на време си мисля, че се еб...ва и с всички нас. Кво разбирате, вие, уееее?

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 13 юли 2018 11:45

Спортната ни журналистика е на такова ниво, че вече почти няма авторитет. Отделно пък репортерите най-често са някакви стажанти и се насират, когато някоя властна фигура от даден клуб започне да хапе, за да се защити. Тук-там Валентин Грънчаров зададе някой и друг интересен въпрос на Роси през миналия сезон, но италианеца има дарбата да говори само за това как трябва нещата да се случват на теория, но в 80% от случайте не казва нищо за конкретния въпрос или проблем, свързан с Левски. Обърнете внимание следващия път. Примерно го питат защо Левски днес не изглеждаше като отбор, а той започва да говори за това, че разстоянията между футболстите са много големи. Когато са големи те няма как да комбинират успешно помежду си и сътоветно трябва да изминават повече дистанция без топка, а владеещия я рискува да бъде затворен от повече от един противник и пр. суха теория, от която в крайна сметка никой не разбира защо Левски не изглежда като отбор. После го питат примерно какво е състоянието на Паулиньо. Той започва да обяснява как не е важно да се концентрираме върху едно конкретно име, а това, че Левски трябва да разполага с множество играчи, които са готови да решават мачове, да са концентрирани и дисциплинирани. И никой не разбира Паулиньо дали ще е готов след 10 или 20 дни, щото нищо релевантно не е казал по въпроса. Питат го защо така се случва, че вратарите в Левски правят фрапантни грешки и то повтарящи се, а той започва да обяснява, че грешките са функция това, че практикуваш нещо, понеже като практикуваш е неизбежно да не правиш грешки, такива не прави той понеже не нито бие дузпи, нито спасява удари. А когато не си концентриран не може нито да биеш дузпи, нито да спасяваш удари. Съответно пак не разбираме защо не бяха взети превантивни мерки, като това Митрев да не излиза толкова често за изритани топки и да не се опитва да лови всяка една, а да боксира, ако трябва. Нито защо дузпаджии, като Гомес, Прохазка и Нашименто пропуснаха дузпи през сезона, а пък на финала може би само Вутов вкара. Но ни е залял с теория.

Върни се в “Левски”