ЕМИЛ написа:Само бъдещето ща покаже дали решението на Наско е грешно

грешно ще е само, ако тези са единствените изгонени. Иначе подкрепям на 100% хард мерките на Наско...Така се прави. Някакви си ритнитопковци дошли от майната си Райна ми чупят кълки за по 30 хильи лева и ще ги търпим- айде, нема нужда. Тоя Мулдер е видно от преди 3 години, че си избира кога да играе. Рече ли- прави го. Но лошото е, че речва два пъти в годината- обикновено, когато трябваше да се предоговарят клаузите му в договора...Рамос, горкичкият...Каква класа е този бе, хора?! Айде, по-сериозно, моля ви...Изобщо- за нито един от изгонените няма да съжалявам, но много искам да има още такива.В отбора ни е пълно с бездарници, взимащи космически заплати за стандарта на живот в България. Вярвам, всъщност- убеден съм, че предстоящите нови, от които сигурно поне 2-ма ще са браКя сърби, ще играят с дух. Да, точно като Пажо и Далибор, на мен това ще ми е достатъчно да продължа да вярвам,че на играчите в синьо им пука за тази свещена фланелка. Щото досега, нито У Мулдер, нито У Рамос, Пинто, Силва или Лопез съм видял това...