Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
redmadness48 написа:Търга за активите е на 30-ти.Април месец най вероятно ще бъде решен въпроса с Армията и Панчарево.Интересно ми е какво ще правят авиаторите след като само след месец остават официално клуб без история и малко по - късно ще им бъде забранен достъпа до Армията за 35 години. Кой отбор ще подкрепят тогава ? Пак ли ще претендирате да сте ЦСКАКакво ще правите вие както и сините приятелки като след търга за активите като се появи емблемата и историята на ЦСКА в сайта на Уефа ? Нали знаете че митовете ви и легендите за Литекс,история и т.н ще умрат тогава. Чакам оправданията от сега понеже не ви остава много време да бъдете разкрити
Кашчей написа:redmadness48 написа:Търга за активите е на 30-ти.Април месец най вероятно ще бъде решен въпроса с Армията и Панчарево.Интересно ми е какво ще правят авиаторите след като само след месец остават официално клуб без история и малко по - късно ще им бъде забранен достъпа до Армията за 35 години. Кой отбор ще подкрепят тогава ? Пак ли ще претендирате да сте ЦСКАКакво ще правите вие както и сините приятелки като след търга за активите като се появи емблемата и историята на ЦСКА в сайта на Уефа ? Нали знаете че митовете ви и легендите за Литекс,история и т.н ще умрат тогава. Чакам оправданията от сега понеже не ви остава много време да бъдете разкрити
Ти верно ли смяташ, че правото да използвате ТМ, но без да плащате задължения, ще ви направи ЦСКА?! Винаги ще си останете Литекс..дори и манталитета сте попили вече! Голямо густо ще е, ако т.н. авиатори вземат ТМ и ви предявят иск за неправомерно използване и производство на артикули, с цел печалба
redmadness48 написа:Въпроси за милиони - Щом тази емблема бъде поставена в сайта на БФС,чия история наследява клуба ?И щом е в сайта на БФС, няма ли да се появи и в един друг сайт ? За един преател питам
Beladona написа:redmadness48 написа:Въпроси за милиони - Щом тази емблема бъде поставена в сайта на БФС,чия история наследява клуба ?И щом е в сайта на БФС, няма ли да се появи и в един друг сайт ? За един преател питам
Чия история наследява ? Избирай си между тази на Литекс Ловеч и тази на Чавдар Етрополе , но не си и помисляй за тази на ЦСКА София , защото фалира !
djd написа:Каква е разликата между Академия и школа?
И друго, ако е Академия, къде са Академиците?![]()
Примерно Пената, Митата, Жеката, Паро, оня втория и ония тримата.![]()
В надзорния съвет има жив доктор - Ицата. И той трябва да е в тая Академия.![]()
А като почне да казва "А_кАде_ми_я шапката?", ще стане и Академик.
soulfly1948 написа:Beladona написа:redmadness48 написа:Въпроси за милиони - Щом тази емблема бъде поставена в сайта на БФС,чия история наследява клуба ?И щом е в сайта на БФС, няма ли да се появи и в един друг сайт ? За един преател питам
Чия история наследява ? Избирай си между тази на Литекс Ловеч и тази на Чавдар Етрополе , но не си и помисляй за тази на ЦСКА София , защото фалира !
не знам кой какво наследява,само знам че гадната ви мисия ,платена от агата си я изпълнявате....
дали успешно или не,времето ще реши...
CSKA 78 написа:Не знам колко трябва да си извратен, за да се радваш, даже да се гордееш с разгром над второкласници, които на тази възраст нямат никаква футболна култура! Нямат дори наченки на знание за тактика и стратегия! Но в Подуене им е останала тази единствена утеха, при всички други набори ЦСКА отнася Левски с резултат!![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта