Sisi 1914 написа:Трябва да се вземе играч, който да е алтернатива на Горанов!
Половин София (школите на Левски) не могат да излъчат поне 15-20 читави футболисти, ставащи поне за резерва.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Sisi 1914 написа:Трябва да се вземе играч, който да е алтернатива на Горанов!
tiamat написа:Не виждам какъв щеше да е проблема ако Веско Минев и Алвеша си бяха останали за резерви докато се намери някой нов...
NOMER14 написа:Sisi 1914 написа:Трябва да се вземе играч, който да е алтернатива на Горанов!
Половин София (школите на Левски) не могат да излъчат поне 15-20 читави футболисти, ставащи поне за резерва.
ChuckNorris написа:Изглежда, че приключихме с парите и нови трансфери няма да има. Острата нужда от бекове/бек и нападател голаджия ще си остане. Точно това, че не се взеха нужните играчи на тези позиции ще ни прецака окончателно сезона.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Имате ли информация какво се случва с двамата млади черни, които бяха уж на проби?
Потребители, разглеждащи този форум: Air_Smuggler, sokoleto46 и 12 госта