Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот fcb_bg » 18 ное 2015 22:20

Преди 4 месеца Иран беше изолиран тотално. Сега вече имат представител на почти всяка среща по въпроси относно Близкия Изток. И то последния път по покана на Кери.
Сал един 1982 остана да им нищи държавата у форумо.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 18 ное 2015 22:22

HoUs4oOL написа:
1982 написа:Само като видях гнусния текст в дясно, ми се доповръща. Продължавай да защитаваш бясно уроди като Иран и Хизбула, само защото вождът ти Путин е приятел с тях, ти отдавна си ясен.

Уроди като Иран? :lol:
Моето момче, в Европа освен Гърция и Италия няма друга страна, която да може да се мери с историята на Иран.

Има!България-номер1!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 18 ное 2015 22:29

fcb_bg написа:
sin4ec написа:http://www.dnes.bg/world/2015/11/18/rusiia-zapochna-svoboden-lov-na-petrola-na-id.283715
ВКС РФ започва "свободен лов" за идилски цистерни и добивни инсталации. Терминът се ражда през ВСВ, когато на изтребителите е даван оперативен простор да летят над тила на противника и да стрелят по всичко, което се движи или представлява интерес по преценка на пилота. Финансирането на ИДИЛ чрез петрол просто приключи.

Създадоха комисия за проследяване на финансирането на тероризма. Ше направят гуша.

Искаш ли да се посмееш с украински отчаяни непрокопсаници:

https://informnapalm.org/bg/imperskata-igra-na-kremal-karvaviyat-parizhki-hod/

Давам го на български(некой услужлив хибридно-воюващ е сварил да преведе плявата), ако некой му е интересно.

Няма такива прости твари като украинските блядки. :lol: :lol:
Адмирации за създаването на тази комисия. Поредна точка в политиката на Путин и цивилизациованият свят.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 ное 2015 23:01

fcb_bg написа:
1982 написа:И ти ли, русначе, и ти ли ще браниш бясно урода Иран ??! Само защото са съюзник на любимата Русия, сте готови всичките гнусотии там да приемете.

Русначе вече ми пишеш за 5-ти път. Нещо като обида ли го караш, да знам? Аз от урода Иран лошо не съм видял, ти? Ама от СА виждам бая "сириец" наоколо. Виждам и в една държава на хиляди година как подхранват главорези. Я земи се ориентирай с плюенето.

От СА виждаш "сириец" само в твоето въображение, знам ви опорните московски точки, можеше това да ми го спестиш. :lol: :lol:

И не, "русначе" не е обида, поне не го казвам с такава цел. В нашите стихотворения, например, "българче" се използва с гордост.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 ное 2015 23:04

fcb_bg написа:http://pentagontours.osd.mil/contact.jsp

Пиши им за гнета над целият ирански народ и как жадуват за демокрацията на реднеците, барем да се забързат да ни докарат пейсе милиона бежанци.

Ама преди тва само да те питам, ти видя ли некъде из казионните медии да пише нещо добро за Иран? Нема и да видиш, само помия требва да има.

Ами, за помиярска държава като Иран, как да се пише нещо добро ??! Кое им е доброто, че хората там са мачкани от някакви малоумни религиозни закони ли ??!

И не, няма да пиша на Пентагона, може да пиша на Москва, нали и те обичат да нахлуват в чужди държави и да носят ..... как беше ??! ... а, да, "мир и любов", цитирам другаря Мечоков. :mrgreen: :mrgreen:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 18 ное 2015 23:09

1982 написа:
fcb_bg написа:
1982 написа:И ти ли, русначе, и ти ли ще браниш бясно урода Иран ??! Само защото са съюзник на любимата Русия, сте готови всичките гнусотии там да приемете.

Русначе вече ми пишеш за 5-ти път. Нещо като обида ли го караш, да знам? Аз от урода Иран лошо не съм видял, ти? Ама от СА виждам бая "сириец" наоколо. Виждам и в една държава на хиляди година как подхранват главорези. Я земи се ориентирай с плюенето.

От СА виждаш "сириец" само в твоето въображение, знам ви опорните московски точки, можеше това да ми го спестиш. :lol: :lol:

И не, "русначе" не е обида, поне не го казвам с такава цел. В нашите стихотворения, например, "българче" се използва с гордост.

Колкото виждам от МИТ организирано извозване през Гърция на "сирийци" за Европа, толкова и от СА. Ти наистина ли верваш, че Турция ей тъй ще приеме сирийски бежанци от едната милост? Лаик. А имаш ли представа как 6-милионна Йордания издържа на над 1,5 милиона сирийски бежанци?

pomiqr270

Мнениеот pomiqr270 » 18 ное 2015 23:14

"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 18 ное 2015 23:14

1982 написа:Ех, каква прекрасна държава е Иран .....

Зверство! Затвор и бой с камшик за ирански младежи заради видеоклип

19.09.2014

Затвор и бой с камшик - това е наказанието е за ирански младежи, дръзнали да си направят клип по песента "Happy". Престъплението - жени без фереджета и мъже танцуват по улици и покриви в Техеран, пише Нова телевизия.

За 6 месеца клипът е гледан над 1 милион пъти в Youtube. Според законите в Ислямската република мъжете нямат право да танцуват с жени, за които не са женени, a дамите нямат право да са с открити лица.

Повечето участници в клипа получиха половингодишни условни присъди. Единият от мъжете е осъден на 1 година зад решетките. Към присъдите се добавят и 91 удара с камшик. Арестът на младежите предизвика критики от организации за защита на гражданските права. Авторът на песента Фарел Уилямс също защити младежите и критикува ислямските власти.
Недей така, че пак ще последва лекция от форумния представител на Руслямска държава. Пак ще се обяснява за добрите и лошите мюсюлмани и разликите в сектите им :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 18 ное 2015 23:18

Тихо, тихо, да не ти цитирам какво направи Брайвик в една напреднала демократична европейска държава и каква му беше присъдата. Чак и филм ще снимат за него, книига ще пише в панделата.
Колко ше лежи всъщност? 21г? Ебаси майтапа.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 ное 2015 23:21

fcb_bg написа:Лаик.

Лаик съм, да, всеки, който не плюе по цял ден САЩ и не величае Русия, е лаик.

Вие сте безнадежден случай, Георги Бенковски е престъпник, Иран е прекрасна държава и хората там живеят щастливо, но злите американци пускат лъжи за тях ...... начетох се на какво ли не в тоя форум.

Върни се в “Свободна зона”