Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
И аз не съм фен на Гонзо и достатъчно съм го критикувал. Съгласен съм, че му липсва такт, праволинеен е, слаб тактик и т.н. Но за транферите явно има усет. С толкова малко пари които са му отпуснати за селекция се справя повече от добре. Личното ми мнение е, че за треньор на Левски трябва да бъде назначен Едуард Ераносян (при положение, че му е изтекло наказанието). ГИ да си бъде само директор. Но никой не ме пита. Колкото до изброените от теб футболисти... За мен Мартин Кавдански, Ивелин Попов, Димитър Макриев, Иван Бандаловски, Пламен Николов, Николай Петров са една марка. Познай каква. От три пъти. Дори не ги коментирам. Колкото до дълбоката панчаревска резерва Станислав Костов- ти какво очакваш? Неговият и на подобните му път е предварително предначертан- с. Ключ и околностите, Пирин (Благоевград), ЦСКА (София), после преотстъпване в Миньор (Перник) или Ботев (Пловдив), при повече късмет в софийските Славия, Локомотив и най- вече Академик, след това Витоша (Бистрица) и следите им се загубват някъде в дебрите на "В" групите. Ако някой от Пирин дойде в Левски то това е по- скоро изключение. Същото важи и за кадрите на Миньоро. Това е техен избор. Такава им е нагласата. В случая с Костов решаваща се оказа роднинската връзка. Гонзо не е виновен.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
- BLUE CHAMPIONS
В днешната тренировка Дарко Тасевски тренирал на облекчен режим, причината....физическа отпадналост
Час по скоро Дарко трябва да ни освободи от присъствието си 
Той от началото на тази година играе и мачовете на облекчен режим
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
BLUE CHAMPIONS написа:В днешната тренировка Дарко Тасевски тренирал на облекчен режим, причината....физическа отпадналост![]()
![]()
Ах, Ромина, Ромина...
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
wilge написа:BLUE CHAMPIONS написа:В днешната тренировка Дарко Тасевски тренирал на облекчен режим, причината....физическа отпадналост![]()
![]()
Ах, Ромина, Ромина...
[offtopic]Мой ангел си .... и моя мъка..........
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
wilge написа:И аз не съм фен на Гонзо и достатъчно съм го критикувал. Съгласен съм, че му липсва такт, праволинеен е, слаб тактик и т.н. Но за транферите явно има усет. С толкова малко пари които са му отпуснати за селекция се справя повече от добре. Личното ми мнение е, че за треньор на Левски трябва да бъде назначен Едуард Ераносян (при положение, че му е изтекло наказанието). ГИ да си бъде само директор. Но никой не ме пита. Колкото до изброените от теб футболисти... За мен Мартин Кавдански, Ивелин Попов, Димитър Макриев, Иван Бандаловски, Пламен Николов, Николай Петров са една марка. Познай каква. От три пъти. Дори не ги коментирам. Колкото до дълбоката панчаревска резерва Станислав Костов- ти какво очакваш? Неговият и на подобните му път е предварително предначертан- с. Ключ и околностите, Пирин (Благоевград), ЦСКА (София), после преотстъпване в Миньор (Перник) или Ботев (Пловдив), при повече късмет в софийските Славия, Локомотив и най- вече Академик, след това Витоша (Бистрица) и следите им се загубват някъде в дебрите на "В" групите. Ако някой от Пирин дойде в Левски то това е по- скоро изключение. Същото важи и за кадрите на Миньоро. Това е техен избор. Такава им е нагласата. В случая с Костов решаваща се оказа роднинската връзка. Гонзо не е виновен.
Гонзо се понаучи но твърде късно....за съжаление сега е опрян до стената но дето се вика кой каквото си надроби.......това ще сърба.Иначе дано подпишем с холандеца.......гледах го и мисля че ще ни пасне.......има време за поне още двама нови.......нека да оставим любимците на спокойствие.....има време за оценки на всеки един поотделно........за Дарко съм съгласен че не трябва да остава в никакъв случай.......да си го върнат на Мъри/при него май ще му се играе/на нас ни трябват мъжки момчета...........ревльовците нямат място в отбора.......и Дани Младенов сега ли разбра че Левски не е бира Пиринско......няма хъс това момче.......мекушав е и се крие по тъч линията....за Видович мисля че може да помогне на отбора дори и като резерва в по леките мачове.Спешно ни трябва поврътливо дясно крило и да умее да центрира от всяко положение......и още един нападател.....в защита ще се справим.......бъдете сигурни.Старокин ми е загадката и ме боли за това момче и за Херо който се прави на мис каприз.Дано утре е добър ден за нас.....сините фенове и ръководство
-
Blue_Girl
- Контакти:
BLUE CHAMPIONS написа:В днешната тренировка Дарко Тасевски тренирал на облекчен режим, причината....физическа отпадналост![]()
![]()
Почна с номерцата Дарко, обаче.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- milen.hristov
- Контакти:
Blue_Girl написа:BLUE CHAMPIONS написа:В днешната тренировка Дарко Тасевски тренирал на облекчен режим, причината....физическа отпадналост![]()
![]()
ще се извиниш ли ако в действителност е контузен ,а не симулира
-
Blue_Girl
- Контакти:
milen.hristov написа:Blue_Girl написа:BLUE CHAMPIONS написа:В днешната тренировка Дарко Тасевски тренирал на облекчен режим, причината....физическа отпадналост![]()
![]()
ще се извиниш ли ако в действителност е контузен ,а не симулира
Да.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Дарко Тасевски е един от любимците ми в Левски, но очевидно е изгубил мотивация да играе за сините, дано Гонзо го продаде до края на трансферния прозорец за добра сума. Четох, че има интерес от Цървена Звезда, но засега няма нищо официално.
-
Blue_Girl
- Контакти:
would написа:Дарко Тасевски е един от любимците ми в Левски, но очевидно е изгубил мотивация да играе за сините, дано Гонзо го продаде до края на трансферния прозорец за добра сума. Четох, че има интерес от Цървена Звезда, но засега няма нищо официално.
И мен ме кефи как се раздаваше на терена през есента на макс, но май вече не му се играе в Бг и е по-добре да го продадем.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,