Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Кировец » 03 апр 2014 20:02

Кашчей написа:Томов разпрати ли вече покани за ОС на акционерите, че мандатите на УС и на НС изтичат другата сряда, или пак ще има фалшив протокол за пред ТР 8-)

ПП- След като главен акционер в ЦСКА се води Лира-та, защо ли днес в материала на ГОНГ за интервюто на Томов е написано, че той е главен акционер :roll:

А защо питаш нааас? А не се свържеш директно с извора на матряла? :roll: :lol:

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 03 апр 2014 20:04

Ще има фалшив протокол. ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Александър Томов обяви, че лицензът е спасен

Мнениеот Кашчей » 03 апр 2014 20:07

Venko123 написа:
T&T написа:
pampi написа:Главният акционер в ЦСКА Александър Томов разкри имената на няколко човека, които ще си закупят голям пакет от акциите на ЦСКА. Той обясни, че само те са дали разрешение да бъдат споменати в публичното пространство. Става въпрос за Петър Манджуков и Ивайло Манджуков, както и Емил Данчев, който вече беше обявил своето намерение. "Едни от големите акционери ще бъдат сем. Манджукови - Петър и Ивайло. Познаваме ги като големи фенове на клуба. Емил Данчев и негови представители също ще участват. Става дума за по-солидни порции акции", каза Томов. "На десетия ден очаквах около 200 000 дребни акционери. Горе-долу се изпълни. В България обаче няма достатъчна инфраструктура за предлагане на акции. Така е цялата страна - Мездра, Белоградчик, Смолян, Карлово. Казват, че нямат достатъчно хора, не извършвали подобни услуги и т.н. В следващите десетина години ръководителите на клуба ще се определят от участниците в акционерното дружество. Който иска да покрепи ЦСКА, сега е моментът. Вероятно още тази есен ще има акционерно събрание в НДК", допълни той.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=480916

Чета и не вярвам на очите си - Сашо Томов очаквал 200 000 дребни акционери в първите 10 дни и това горе-долу се изпълнило. Ако досега 200 000 души бяха закупили по един пакет акции от по 30 лева, то със сигурност емисията щеше да е успешна, а набраните пари щяха да са 6 милиона. Може би Сашо Томов е очаквал продажбата на 200 000 акции, защото това наистина горе-долу е изпълнено. Относно Манджукови и Данчев, то те са акционери в ЦСКА отпреди пускането на акции на борсата и това е видно от списъка на акционерите, присъствали на последното Общо събрание, който е публикуван в търговския регистър, затова считам изказването на Сашо Томов за рекламен трик.

Ако не се лъжа не каза, че е очаквал 200 000 дребни акционери, а каза че е очаквал за 10 дни да са купени 200 000 акции.

Хахаха.. че първоначалният ви срок на подписката беше 15 дена, а той очаквал за 10 дена 200 000 акции, при минимум малко над 1.4 милиона :mrgreen:
Някой май не е учил добре математика в основното училище 8-) 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 апр 2014 20:11

Кировец написа:
Кашчей написа:Томов разпрати ли вече покани за ОС на акционерите, че мандатите на УС и на НС изтичат другата сряда, или пак ще има фалшив протокол за пред ТР 8-)

ПП- След като главен акционер в ЦСКА се води Лира-та, защо ли днес в материала на ГОНГ за интервюто на Томов е написано, че той е главен акционер :roll:

А защо питаш нааас? А не се свържеш директно с извора на матряла? :roll: :lol:

Теб те питам специално, защото си запознат с всичко 8-)
Пампи и Кико75 ще ги питам, защото знаят повече и от теб :mrgreen:
А питам, щото ми се пита, а и темата е баш за ръководството на ЦСКА, на което му изтича мандатът след 6 дена. ;)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 03 апр 2014 20:28

Кировец написа:
Кашчей написа:...темата е баш за ръководството на ЦСКА, на което му изтича мандатът след 6 дена. ;)

Брях, останахме без ръководство :( :o :mrgreen: :lol:

:lol: :lol: :lol:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 03 апр 2014 21:13

Това за лиценза не важи ли за всички клубове ? Като крайна дата за плащане имам предвид ? Ако това е така, то значи ли че Мерсин са ни платили най-после по сделката с Делев ?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 апр 2014 21:39

k_oleto написа:Това за лиценза не важи ли за всички клубове ? Като крайна дата за плащане имам предвид ? Ако това е така, то значи ли че Мерсин са ни платили най-после по сделката с Делев ?

Ами Мерсин сигур са завели дело, как мислиш?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 03 апр 2014 22:15

Момчета и момичета ! Усещате ли как ЦСКА се надига отново и всички около него започват да се смаляват и да си мерят приказките ! Идва Видов ден ! На всичките ще им го изкараме през носа !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 апр 2014 23:07

pampi написа:
blue magic написа:Четейки мъдрите слова на Лупи, малко ми е странно да има условие за "положителен балансов резултат" (най-вероятно има предвид финансов). Няма никаква логика за такова условие по куп причини и това са по скоро типичните плямпаници на Лупи, които както обикновено са доста далеч от реалността.

Въпрос към теб ,"отворко", Можеш ли да дължиш 100 милиона лева и да отчетеш "положителен балансов резултат"?
Я да чуем твоите "типични плямпаници".

Пампи пак е избухнал. :lol: :mrgreen: Какво е това животно "балансов резултат" бе, Пампи? :roll: Знам, че няма да ми отговориш, а ще ми зададеш някакъв въпрос, но аз съм длъжен да попитам. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 04 апр 2014 09:39

sin4ec написа:
k_oleto написа:Това за лиценза не важи ли за всички клубове ? Като крайна дата за плащане имам предвид ? Ако това е така, то значи ли че Мерсин са ни платили най-после по сделката с Делев ?

Ами Мерсин сигур са завели дело, как мислиш?

Еба го :lol: Да има нещо нередно - айде. Ама да дължиш пари за трансфер и да заведеш дело ... къде е логиката :?

Върни се в “Архив”