Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кои играчи на Левски трябва да си ходят?
Бижутера!!!!!!!! 

Re: КЪМ ТОМИ РУСЕВ
Doctor Who написа:схемата е ясна. дават ни го без лев и ако влезем в некой групи то той ще стане продаваем и после е ясно...
+1 , точно !
А бе защо не смените всички даже и чистачката е виновна не се ли усещате ще ставате леко смешни да сменяте всички.Подкрепете отбора си вместо да пишете глупости.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Re: Ювелир ли е "Ювелира" ?
На Йовов му е много голямо самочувствието /без покритие в момента/ и съчетано с лигавенето му се получава един жалък играч,който прекалено задържа топката и на моменти става смешен с опитите си за някакви невероятни финтове,за които няма и физически сили.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
- levskarinvt
- Контакти:
На първо време Бистрон!!!
- devildriver
- Контакти:
Re: КЪМ ТОМИ РУСЕВ
Драги ми ТОМИ,може ли да позвъниш на Вальо Грънчаров и да му предадеш една малка молба на милионите фенове на левски-ако тарторите на отбора са се събрали с Баткофф пак в кухнята на самолета,да намерят начин да го изхвърлят от 10000метра ,пльосването ще е забележително.
За да има мир-чалгата в Сибир.http://www.youtube.com/watch?v=Q4An1d4r ... er&list=UL
Стига толкова.Трябва да признаем,4е слаби отбори ве4е няма.
Казакстанският "Актобе" също направи равен срещу дале4 по силният отбор на Макаби (Х).Не мисля,4е и ЦСКА ще смажат Дери.Това е положението ние не сме в топ 5 на Европа,4е да правим трагедий от един ма4.Не мисля,4е Левски са издъхнали последните 30мин.Просто тактиката беше да се руши играта на Баку и да се пробва на контраатаки.
Казакстанският "Актобе" също направи равен срещу дале4 по силният отбор на Макаби (Х).Не мисля,4е и ЦСКА ще смажат Дери.Това е положението ние не сме в топ 5 на Европа,4е да правим трагедий от един ма4.Не мисля,4е Левски са издъхнали последните 30мин.Просто тактиката беше да се руши играта на Баку и да се пробва на контраатаки.
Най-верният отговор на този въпрос е не кои ще си тръгнат,а има ли възможност да ги заместят други по- добри и кои са те.
Все пак ми е чудно как хора наричащи се фенове,вместо да подкрепят любимия си отбор все се чудят как да му навредят.Не може да обичаш само в добри за отбора времена и при първата трудност да развяваш байряка на поражението.
Аз станах привърженик на синята идея,когато отборът падаше от вечния си съперник с голям резултат,изживях отпадането от антверпен,както и позорни моменти,но никога няма да се откажа от отбора,дори и в най -трудният за него момент!
Все пак ми е чудно как хора наричащи се фенове,вместо да подкрепят любимия си отбор все се чудят как да му навредят.Не може да обичаш само в добри за отбора времена и при първата трудност да развяваш байряка на поражението.
Аз станах привърженик на синята идея,когато отборът падаше от вечния си съперник с голям резултат,изживях отпадането от антверпен,както и позорни моменти,но никога няма да се откажа от отбора,дори и в най -трудният за него момент!
Последна промяна от blue_wind на 28 юли 2009 21:55, променено общо 1 път.
Кво само ги защитавате тия убитаци?!?! Не виждатели, че от години имаме един и същ отбор!?!? Тия футболисти просто се изтъркаха и нямат място в Левски. Батков няма място в Левски От както е при нас, нищо съществено не е направил. Само говори глупости и ни излага. Ясно е, че всеки ще отиде на стадиона в сряда, ма тази ли игра искаме да видим !?!? Безидейно чистене напред и трагични отигравания на Хичо и Йовов!? Или пък Веско Минев как го литкат некви грузинци, молдовци и тем подобни смешници? Пускайте Вагнер най-накрая. Колкото и да е дърт, много по-добре знае кво да прави с топката, по-техничен е и центрирането му е на ниво. За Ортега и Жоро Христов няма нужда от коментар, Ванката Цачев е с 1000 класи над тях.
Какво искате в крайна сметка?
Първо беше: "Махнете Велев" и Велев беше махнат.После пък : " Защо махна Велев,Батков вън". Сега чета за други треньори да идват
Сега някой ще каже-Това са 30-40 души от София Запад.Да,ама не
. 95% от този форум беше срещи Велев и повечето,щот така бяхте чули че трябва.Сега чета,кой трябвали да се махат.НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ МАХА.И по-специално Рабех.Може да не идва на тренировки няколко пъти ,заради скандали с Велев и т.н.,но той е най-класният защитник в България в момента.Ортега и той трябвал да се маха-1 мач и вече не става
. Явно повечето от вас не видяха как се бори за почти всяка топка през 1то полувреме ,а през второто се умори,но затова са Киров,Цачев,Христов.Целта на този пост е да се по-укротите малко,защото от тези форуми тръгва голяма част от напрежението.Някой чете,казва на друг,всеки вярва и накрая почват да викат няколко души на стадиона и изведнъж всички го викат.

САМО ЛЕВСКИ