ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 10 фев 2016 07:39

Red joker написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
Баце, аз мразя тлъсто месо, лой и бамя, и се старая да не ги срещам по пътя си. Томов няма защо да го мразя-нито имам допирни точки с него, нито с нещо лично ми е навредил. Имам някакъв поглед върху неговите действия и затова изказвам мнение относно почтеността му, а на теб, като ти харесва, си сложи портрет с маслени бои и в цял ръст на Томов, във вестибюла, или в спалнята..където ти е удобно и ще ти пасва на интериора!

Мен ме интересува ЦСКА.За това ти зададох и трите въпроса за да може като им отговориш да разбереш къде си сгрешил.Но ти си като кон с капаци,каквото и да ти кажа за Боклуците ти ги оправдаваш с Томов.Явно този човек ти е някаква фикс идея.Защо и заради какво - ти си знаеш.Предполагам,че е заради успехите на ЦСКА по негово време.Но както казах - ти си знаеш защо си се фиксирал в Томов.

Пич,според мене кампанията с акциите можеше и да бъде успешна,но не и с този мошеник начело :!: Не може да си собственик на професионален футболен отбор и да нямаш да дадеш лични пари,а да разчиташ на тоя или ония да ти дава подаяния,за да закърпиш някоя от многото пробойни в бюджета :idea: Да не говориме ,че Лупи няма никакъв авторитет в България и всички хора с пари или без пари си отварят очите на 16,когато си имат работа с него!С други думи ,човека тръгна с трици маймуни да лови-няма как да стане!
Това дето го разправяш за титлата е нещо от типа „я стане-я не стане“, а и дори да стане, каква е гаранцията,че щяхме да влеземе в групите на ШЛ-абсолютен „ва банк“ :idea:Даже и да бе спечелена титлата,мислиш ли ,че с играчи свободни агенти щяхме да направиме нещо-аз не! Дори и да бяха се подлъгали да дойдат добри играчи,за големи пари,те нямаше да са обиграни и след фиаското дълговете щяха скочат неимоверно и тогава... :o :shock:

Евала , Жоки ! То цялата история последните 10 години в ЦСКА е подобна на описаната от теб .

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 10 фев 2016 09:35

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Кашчей говори за титлата сякаш тя не носи пари.Напротив,титлата е един от най-бързите начин ЦСКА да се измъкне от финансовото си бреме.Ако ЦСКА бе станал шампион с футболистите които разполага и бе записал същите резултати които постигна Лудогоирец (две загуби),ЦСКА щеше да прибере от УЕФА 1 000 000лв.Ако се класираме по-нагоре парите се увеличават.За това 32та бе толкова важна за ЦСКА,за съжаление Боклуците ни убиха.Разбиха отбора,не платиха лиценза и се опитаха да ни закрият.Мамка им!

Казано по просто това звучи така:
Лупи използва ЦСКА, като параван за процеса срещу него. Лупи излъга и то много успешно Манджуков и Инджов, като взе от тях заем срещу акции на ЦСКА, като с този заем издържа ЦСКА, но го вписва, като заем към ЦСКА с по-голяма лихва. Лупи във всички случаи е на печалба, но той е човекът, с главно Ч, който се бореше за титлата (не за спасението на ЦСКА), а за почти всички цесекари титлата е индулгенция за шефа, който я спечели, независимо от мръсните му игри. Лупи изигра всички, без Стойчо, който си прибра парите, но те двамата си вървят в комбина. Ако ЦСКА бе станал шампион, имаш ли гаранция, че щеше да получи лиценз? Лупи беше ли платил нещо, а и КрасЮ Стефанов вече не беше шеф на НАП, та да ви спасява задника. Доколко го е спасявал се видя, но той така си е мислел, че ще е вечен там, след Мургина.

Както винаги нищо не си разбрал!

"Всеки шут отзад е крачка напред"

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 фев 2016 10:29

Red joker написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
Баце, аз мразя тлъсто месо, лой и бамя, и се старая да не ги срещам по пътя си. Томов няма защо да го мразя-нито имам допирни точки с него, нито с нещо лично ми е навредил. Имам някакъв поглед върху неговите действия и затова изказвам мнение относно почтеността му, а на теб, като ти харесва, си сложи портрет с маслени бои и в цял ръст на Томов, във вестибюла, или в спалнята..където ти е удобно и ще ти пасва на интериора!

Мен ме интересува ЦСКА.За това ти зададох и трите въпроса за да може като им отговориш да разбереш къде си сгрешил.Но ти си като кон с капаци,каквото и да ти кажа за Боклуците ти ги оправдаваш с Томов.Явно този човек ти е някаква фикс идея.Защо и заради какво - ти си знаеш.Предполагам,че е заради успехите на ЦСКА по негово време.Но както казах - ти си знаеш защо си се фиксирал в Томов.

Пич,според мене кампанията с акциите можеше и да бъде успешна,но не и с този мошеник начело :!: Не може да си собственик на професионален футболен отбор и да нямаш да дадеш лични пари,а да разчиташ на тоя или ония да ти дава подаяния,за да закърпиш някоя от многото пробойни в бюджета :idea: Да не говориме ,че Лупи няма никакъв авторитет в България и всички хора с пари или без пари си отварят очите на 16,когато си имат работа с него!С други думи ,човека тръгна с трици маймуни да лови-няма как да стане!
Това дето го разправяш за титлата е нещо от типа „я стане-я не стане“, а и дори да стане, каква е гаранцията,че щяхме да влеземе в групите на ШЛ-абсолютен „ва банк“ :idea:Даже и да бе спечелена титлата,мислиш ли ,че с играчи свободни агенти щяхме да направиме нещо-аз не! Дори и да бяха се подлъгали да дойдат добри играчи,за големи пари,те нямаше да са обиграни и след фиаското дълговете щяха скочат неимоверно и тогава... :o :shock:

1.Точно заради лошия имидж на Томов го определям като "мека мишена" и противниците се възползваха от това .Но IPO-то беше едно от малкото европейски решения на финансовия проблем на ЦСКА.
2.Какво щяхме да направим в ШЛ сега може само да гадаем,но дори да се бяхме изложили като Лудогорец и запишем две загуби щяхме да приберем 1 000 000 лева!
3.Замисли се защо тези които мразят ЦСКА така яростно атакуват Томов и искат да ни убедят,че Новите Боклуци са жертви на Томов?Добър-лош Томов никога не е искал да закрие ЦСКА,а желанието на Боклуците е точно такова.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 10 фев 2016 11:51

GOLEADOR написа:
Red joker написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:

Това дето го разправяш за титлата е нещо от типа „я стане-я не стане“, а и дори да стане, каква е гаранцията,че щяхме да влеземе в групите на ШЛ-абсолютен „ва банк“ :idea:Даже и да бе спечелена титлата,мислиш ли ,че с играчи свободни агенти щяхме да направиме нещо-аз не! Дори и да бяха се подлъгали да дойдат добри играчи,за големи пари,те нямаше да са обиграни и след фиаското дълговете щяха скочат неимоверно и тогава...

1.Точно заради лошия имидж на Томов го определям като "мека мишена" и противниците се възползваха от това .Но IPO-то беше едно от малкото европейски решения на финансовия проблем на ЦСКА.
2.Какво щяхме да направим в ШЛ сега може само да гадаем,но дори да се бяхме изложили като Лудогорец и запишем две загуби щяхме да приберем 1 000 000 лева!
3.Замисли се защо тези които мразят ЦСКА така яростно атакуват Томов и искат да ни убедят,че Новите Боклуци са жертви на Томов?Добър-лош Томов никога не е искал да закрие ЦСКА,а желанието на Боклуците е точно такова.

По т.1-мека ,твърда ,това е фактическото положение :| Относно ИПО-то,донякъде съм съгласен,но дори и да беше успешно ,по важното е как щяха да бъдат управлявани тези пари ;)
По т.2-1 млн. в нашия случай са капка в морето :(
По т.3-Който и да е на мястото на Томов, е и ще бъде яростно атакуван,въпроса е колко му е здрава гърбината,томавата се видя ,че не става за този ветровит пост :idea: :!: Може и да не е искал да закрива и фалира ЦСКА,но се видя ,че не става за ръководител и то за втори път,докарвайки Клуба до най-тежките кризи в историята му!Човекът е цар да раздува локумите и на теория може да сваля звезди от небето,но ...до там :(
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 фев 2016 16:38

Всичко,до което се е докоснал Сашо Апашо през живота си е фалирало. Като се почне от Евролевицата и се стигне до Кремиковци. Само вие не го разбрахте и като слепи котенца го пуснахте за ВТОРИ път да ви лъже и премята.

Beladona

Мнениеот Beladona » 10 фев 2016 17:13

blue avalanche написа:Всичко,до което се е докоснал Сашо Апашо през живота си е фалирало. Като се почне от Евролевицата и се стигне до Кремиковци. Само вие не го разбрахте и като слепи котенца го пуснахте за ВТОРИ път да ви лъже и премята.

ВЯРНО ! Лошото е , че тук има някои , които го искат за трети път в ЦСКА !

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 фев 2016 18:31

Beladona написа:
blue avalanche написа:Всичко,до което се е докоснал Сашо Апашо през живота си е фалирало. Като се почне от Евролевицата и се стигне до Кремиковци. Само вие не го разбрахте и като слепи котенца го пуснахте за ВТОРИ път да ви лъже и премята.

ВЯРНО ! Лошото е , че тук има някои , които го искат за трети път в ЦСКА !

За разлика от теб аз не харесвам "мутри" и не ги искам на "Армията".Казал съм кой е човека който бих искал да финансира ЦСКА,профила му е като на Томов.Разбира се и той има слабо място - бил е политик,но безгрешни хора няма.Банкер,преподавател,финансист който няма нищо общо с мутрите - ето такъв човек искам да ни управлява!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 фев 2016 19:32

GOLEADOR написа:1.Точно заради лошия имидж на Томов го определям като "мека мишена" и противниците се възползваха от това .Но IPO-то беше едно от малкото европейски решения на финансовия проблем на ЦСКА.

1. Имиджът си е изграден лично от Томов. Къде в Европа хората решават проблемите на пробитите си дружества с излизане на борсата? :) На кои европейски борси се подвизават дружества в толкова трагично финансово състояние и кои инвеститори инвестират в тях?
2. Ние само можем да гадаем и дали щяхте да стигнете до ШЛ, защото Разград си ви бие като шкембе у дувар, където ви хване. Не знам защо броиш титлата като сигурна. А по принцип пътят на развитие е обратен - първо изграждаш стабилен клуб и тогава правиш пробив в ШЛ, а не правиш пробив в ШЛ, за да си оправиш бакиите.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 фев 2016 19:57

Tommi написа:
GOLEADOR написа:1.Точно заради лошия имидж на Томов го определям като "мека мишена" и противниците се възползваха от това .Но IPO-то беше едно от малкото европейски решения на финансовия проблем на ЦСКА.

1. Имиджът си е изграден лично от Томов. Къде в Европа хората решават проблемите на пробитите си дружества с излизане на борсата? :) На кои европейски борси се подвизават дружества в толкова трагично финансово състояние и кои инвеститори инвестират в тях?
2. Ние само можем да гадаем и дали щяхте да стигнете до ШЛ, защото Разград си ви бие като шкембе у дувар, където ви хване. Не знам защо броиш титлата като сигурна. А по принцип пътят на развитие е обратен - първо изграждаш стабилен клуб и тогава правиш пробив в ШЛ, а не правиш пробив в ШЛ, за да си оправиш бакиите.

1.Каквото сам си направиш никой друг не може да ти го направи,но и ако те забухат медийните бухалки каквото и начинание да предприемеш то е обречено на провал.А Томов тези бухалки го налагаха яко.
1а.Ако беше фен щеше да разбереш какъв инвеститор инвестира пари в такова дружество и дали чака печалба от инвестицията си!
2.Определено Разград беше с класи над ЦСКА през 2014г. но ние разполагахме с най-добрия треньор в България.Заради него шанса да станем шампиони бе голям.Иначе ми е ясно какво бе състоянието на ЦСКА тогава и това на Лудогорец (като игрови потенциал).Ако трябва да давам пример в момента,то ЦСКА е в положението на Лудогорец през 2014,класа над всички в групата.Представи си "София 2010" сега да е с 5 точки пред ЦСКА.Ето с такъв треньор разполагаше ЦСКА и независимо от лимитираните качества на футболистите имахме огромен шанс да станем първи.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 фев 2016 20:09

GOLEADOR написа:..................................Ето с такъв треньор разполагаше ЦСКА и независимо от лимитираните качества на футболистите имахме огромен шанс да станем първи.

А лицензЪ?
"Новите боклуци", както ги наричаш, май изплатиха доста пари на футболисти, които дължахте. Без тях, кредиторите щяха да са с около 50 човека повече, или това е нищо?! Лупи нямаше пукната стотинка откъде да вземе повече.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”