Ла Лига (сезон 2019-20)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ла Лига (сезон 2019-20)
kingofpop написа:sapio0o написа:Логиките се изменят непрекъснато.Просто не могат да си намерят място, защото въпреки ерата Меси не се доближават нито по титли, нито по Шампионски лиги. Нас никой не ни харесва, но на тях им се смеят.
Добре де, как не ти е неудобно, при положение, че имате 2 титли в последните 13 години изобщо да правиш сравнениеявно нямаш чувство за срам
33 на 26 за Реал , мисля , че не е във ваша полза хаха , ох wait май ще стане 34 на 26 хахаха
Честит требъл на феновете на Барселона - титла на Реал, титла на Ливърпул и титла на Ювентус в Италия с бачо им Роналдо
.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
kingofpop написа:Добре де, как не ти е неудобно, при положение, че имате 2 титли в последните 13 години изобщо да правиш сравнениеявно нямаш чувство за срам
Добре де за теб футбола преди 13 години ли започва бе отцепник? Знам че болшинството сте станали фенове на Барселона 2009 ама все пак...
Спортал, Мундо Депортиво и СПОРТ не издържат в момента.
bubka написа:Честит требъл на феновете на Барселона - титла на Реал, титла на Ливърпул и титла на Ювентус в Италия с бачо им Роналдо.
Хахаха
1914.1902 написа:Мнение от insaneboy1 » 26 юни 2020 21:00
Това им е последен шанс да се спасят така че трябва да се хвърлят като за последно.
След резултатите от вчера излиза, че срещу вас ще им е последния шанс.![]()
Наистина трябва да се хвърлят като за последно, иначе едва ли ще се спасят.
Виляреал днес трябва да се хвърли за последно също, ако иска да играе в ШЛ.
- paceto
- Контакти:
1914.1902 написа:Спортал, Мундо Депортиво и СПОРТ не издържат в момента.
Идваме.
bubka написа:Честит требъл на феновете на Барселона - титла на Реал, титла на Ливърпул и титла на Ювентус в Италия с бачо им Роналдо.
Недей така с Пул, че титлата им ми донесе толкова пари, за колкото ти се скъсваш от работа за 6-7 месеца поне
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:bubka написа:Честит требъл на феновете на Барселона - титла на Реал, титла на Ливърпул и титла на Ювентус в Италия с бачо им Роналдо.
Недей така с Пул, че титлата им ми донесе толкова пари, за колкото ти се скъсваш от работа за 6-7 месеца поне![]()
Ако си по-мизерен и работиш в някоя фирмица или нещо подобно за 700-800 лв отива към година
За велик ли се мислиш нещо?