Бербатов се връща в националния?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Re: Бербатов ще играе срещу Италия!

Мнениеот MoNteSo » 31 авг 2012 14:19

Не мерси!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 31 авг 2012 14:21

Yoda написа:Ще гледам този мач. Интересно е да видя как Бербатов бяга по терена с пейката на задника си !!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Иначе мача е ясен, ние няма как да вкараме гол, дано да не допуснем такъв.

Пффф, май си гледал мач между джедаи и римляни? С два гола на Хан Соло и автогол на Гай Юлий Цезар! :lol: :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 31 авг 2012 14:22

mihael на 31 Авг 2012 12:59
Барбилиньо вече е пенсионер. Той сам направи своя избор . Дори и шотландеца Ферги му се подигра отново. И не четете само италианската преса, четете световната преса, където навсякъде го наричат страхливец. А тези илюзионисти, които смятат че този футболист още е способен на нещо ,не само са пълни комплексари и наивници, но стават смешни ..... Най-голямата вреда за националния ще бъде тази кукла на парцали, която не изпълни нито едно от своите обещания, и не защото не иска, а защото вече не може, да се върне. Очакваме нова бг. звезда, и тя няма да бъда мека баница, като тази манекенка ...

Заради такива мнения се радвам, че Бербатов се отказа от националния и ще се радвам да не се завръща единствено заради такива мнения! Ако на мястото на Бербатов, беше Домовчийски да речем, мнението ти щеше да е коренно различно :!: Не знам в световен мащаб дали има страна, която да не почита и малкото останали за уважение хора!

Any
Контакти:

Мнениеот Any » 31 авг 2012 14:23

russia написа:
Yoda написа:Ще гледам този мач. Интересно е да видя как Бербатов бяга по терена с пейката на задника си !!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Иначе мача е ясен, ние няма как да вкараме гол, дано да не допуснем такъв.

Пффф, май си гледал мач между джедаи и римляни? С два гола на Хан Соло и автогол на Гай Юлий Цезар! :lol: :lol: :lol:

То с Италия е ясно ако не дойдат да са ни подценили и да си мислят че са на тренировка няма как да измъкнем точна и бъсове влакове лодки корабчета самолети въртолети нищо няма да ни спаси ще ни разпорят задниците с поне 3 гола

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 31 авг 2012 14:24

Като гледам колко много хейтъри ги хваща яд само при мисълта за Бербатов вече взе да ми става кеф... Явно Бербо намери най-интелигентния начин да им бръкне под лъжичката. Кой разбрал - разбрал :)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 31 авг 2012 14:32

След Бербатов очаквам втори умен ход от Любо Пенев, който днес е рожденик да е Жив и Здрав, та очаквам натурализирането на Жуниор Мораеш това вече ще си е мисъл за класиране най малкото на баражи!!!
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 31 авг 2012 14:35

Any написа:Бербатов не е играл от 1 година няма смисъл да играе
Най-добре мицански в атака

:lol: :lol: :lol:
Че то ако сме коректни Мицански през последната година е играл почти колкото Бербатов !!!

Any
Контакти:

Мнениеот Any » 31 авг 2012 14:37

Pichichi написа:
Any написа:Бербатов не е играл от 1 година няма смисъл да играе
Най-добре мицански в атака

:lol: :lol: :lol:
Че то ако сме коректни Мицански през последната година е играл почти колкото Бербатов !!!

Абе игра малко повече и с националния игра не е като да ни е гледал по ТВ :)

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 31 авг 2012 14:38

От времето на Гунди не сме имали такъв футболист, така че би било чудесно да се върне в националния. Дано играе редовно във Фулъм, да се опази от контузии и да ни радва с играта си за България.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Any
Контакти:

Мнениеот Any » 31 авг 2012 14:39

Raid написа:От времето на Гунди не сме имали такъв футболист, така че би било чудесно да се върне в националния. Дано играе редовно във Фулъм, да се опази от контузии и да ни радва с играта си за България.

Той докъто почне да играе те половината мачове ще минат

Върни се в “Национален отбор”