Левски - ФК Краснодар / 1:0 FT /

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Левски - ФК Краснодар / 1:0 FT /

Мнениеот milen.hristov » 08 фев 2012 23:26

Синьо сърце написа:
milen.hristov написа:Едно на РАДОСТ...отново

Е, га падаме-виновни, га бием пак виновни...Явно няма оправия и съм убеден-от Левски трябва да се измете всичко, свързано с СС! Така не може да продължава и искрено вярвам, че новият собственик няма да допусне това! Един ден Мъри ще е треньор на Левски, но без онзи в добавка...Но това е в бъдещето, сега имаме отбор, треньор и нов собственик, за ужас на враговете и явно на някои пишман левскари...Аз лично бях от малцината, които след Беверен вярваха, че Мъри ще ни доведе до там, където ни доведе! Тогава пишманите виеха да го махат и че бил цървул! Айде баста-Левски няма нужда от ревльовци и плачковци-утре ако станат нещата, ще сте първите славословци...

Къде прочете нещо лошо :? .КОлкото до Стоилов той може да работи и без онзи в добавка , но вникакъв СЛУЧАЙ НЕ БИ работил и с човека-мисъл,директорът-вундеркинд. Аз също вярвах на Стоилов първо заради схемата която налагаше и след което и зради стила на игра

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 фев 2012 23:30

emigo написа:
Синьо сърце написа:

Е, га падаме-виновни, га бием пак виновни...Явно няма оправия и съм убеден-от Левски трябва да се измете всичко, свързано с СС! Така не може да продължава и искрено вярвам, че новият собственик няма да допусне това! Един ден Мъри ще е треньор на Левски, но без онзи в добавка...Но това е в бъдещето, сега имаме отбор, треньор и нов собственик, за ужас на враговете и явно на някои пишман левскари...Аз лично бях от малцината, които след Беверен вярваха, че Мъри ще ни доведе до там, където ни доведе! Тогава пишманите виеха да го махат и че бил цървул! Айде баста-Левски няма нужда от ревльовци и плачковци-утре ако станат нещата, ще сте първите славословци...

Абсолютно съм съгласен! Затова,пълна подкрепа за отбора,винаги и навсякъде.Сега с нов и кадърен треньор,с ново управление,което носи нов стил на работа,със задаваща се нова ера в нашия любим отбор,подкрепата е нужна още повече!

Съгласен съм, но това за нови кадърен треньор защо ли съм го слушал и преди 6 месеца но тогва за един с познатите инициали ГИ. Против критиката съм , нотя понякога е необходима.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 08 фев 2012 23:41

milen.hristov написа:
Синьо сърце написа:

Къде прочете нещо лошо :? .КОлкото до Стоилов той може да работи и без онзи в добавка , но вникакъв СЛУЧАЙ НЕ БИ работил и с човека-мисъл,директорът-вундеркинд. Аз също вярвах на Стоилов първо заради схемата която налагаше и след което и зради стила на игра

Батков и Гонзо са пътници...те са минало-Левски тръгва по нов път и Костов е човекът, който го определя...А на мен ми харесва това, което виждам в мачовете!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 фев 2012 23:46

Синьо сърце написа:
milen.hristov написа:
Синьо сърце написа: Е, га падаме-виновни, га бием пак виновни...Явно няма оправия и съм убеден-от Левски трябва да се измете всичко, свързано с СС! Така не може да продължава и искрено вярвам, че новият собственик няма да допусне това! Един ден Мъри ще е треньор на Левски, но без онзи в добавка...Но това е в бъдещето, сега имаме отбор, треньор и нов собственик, за ужас на враговете и явно на някои пишман левскари...Аз лично бях от малцината, които след Беверен вярваха, че Мъри ще ни доведе до там, където ни доведе! Тогава пишманите виеха да го махат и че бил цървул! Айде баста-Левски няма нужда от ревльовци и плачковци-утре ако станат нещата, ще сте първите славословци...

Батков и Гонзо са пътници...те са минало-Левски тръгва по нов път и Костов е човекът, който го определя...А на мен ми харесва това, което виждам в мачовете!

Дано си прав, и Иво покаже,че е директор за отбор с амбициите на Левски, видяхме ,че авантюрата с менидър отново беше ясно разкрита. Не може един човек да носи толва отоговорности в един отбор

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 09 фев 2012 00:02

Виж сега, авантюрата ГИ ни върна в предучилищната...Сега трябва да излизаме оттам и Костов се справя нелошо...Естествено врагът прави всякакви интриги, за съжаление едното С е в кюпа, ма все си мисля, че ще се справим!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 09 фев 2012 00:35

[center]Тъй като мача свърши и темата се изчерпа, ще помоля някой Модератор да я заключи. ;) [/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 фев 2012 08:32

NO MERCY написа:[center]Тъй като мача свърши и темата се изчерпа, ще помоля някой Модератор да я заключи. ;) [/center]

Ще я държа до края на следващият мач, както винаги съм правил

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 09 фев 2012 10:24

ами то вече няма какво толкова да се коментира .... 22 страници с коментари, повечето за радост положителни, вижда се хъса и напредъка в играта, като влезнат всички титуляри и с леки съдийски аванти смятам, че наесен с песен ще се готвим за ШЛ
Изображение

Върни се в “Архив”