1/4 финал Купа на България Ботев-Лудогорец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Re: 1/4 финал Купа на България Ботев-Лудогорец
Не съм очаквал и нещо по-друго, естествено че се надявах на чудо, но уви. Иначе не смятам, че резултатът отговаря на играта. Мачът беше много слаб и от двете страни, просто Лудогорец успя да си вкара положенията. А при 2-рия грешка в защита топката не успяхме да изчистим, а при 3-ия според мен имаше нарушение на Кабасале, мисля че беше срещу Шведа, но все пак и съдиите нямаше как да го видят. Червеният картон на Венци незнам дали е заслужен, защото не видях добре ситуацията, но ако беше останал в игра най-вероятно щеше мачът да свърши 1:0 за Лудогорец. Нашата публика е велика и го доказа и в този мач, всички изпратихме момчетата както подобава с аплодисменти и с най-хубавата ни песен за ЛЮБОВТА КЪМ БОТЕВ ПЛОВДИВ НИКОГА НЕ ЩЕ УМРЕ. Освен това изпратихме и Данчо Минев с аплодисменти какво по-хубаво от това, eдин от играчите, който е винаги добре дошъл на Колежа направил е толкова много за нас и всеки мач даваше всичко от себе си. Сега вече се съсредоточаваме единствено върху първенството и в неделя няма друга алтернатива освен победата. А относно Лудогорец не се и съмнявам, че ще направят дубъл.
Ами именно срещу Черноморец имаше младост и надъхани момчета.А с тези 30 годишни попълнения и освободените да не наливам масло сега се виждат някой грешни решения.Не,че имахме шанс в този мач изобщо.Пак се повтарям,от този мач само се учим,но това богатство публиката ето това е ключа и бъдещето.Играчи идват и си отиват.Бъдещето е пред нас и пак ще се повторя оптимист съм
- Tribune East 1912
- Контакти:
Лудогорец демонстрираха, че са по-класния от двата отбора на терена. Имахме някакви шансове в началото, но след първия гол всичко може би стана ясно. За пореден път фантастична атмосфера, особено последните 5 минути и след края на срещата беше нещо уникално! Горд съм, че съм ботевист! Успех на Лудогорец.
- Pride_of_London
- Контакти:
По-класният отбор победи с разлика напълно заслужено.Аз обаче се гордея въпреки загубата повече, отколкото вие, нежни душички, сте се гордеели някога с отбора си.ЛЮБОВТА КЪМ БОТЕВ ПЛОВДИВ НИКОГА НЕ ЩЕ УМРЕ!
- Raoul_Duke
Напълно резонен резултат и заслужена победа на Лудогорец! Просто са с класи над всички в БГ, какво остава пък за нас. Важното е, че се представихме достойно и че в делничен ден събрахме над 10 000 човека
Нещо, които никой друг отбор у нас не може да направи, пък ако ще и на главите си да застанат! Догодина повече, чака ни светло бъдеще 
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]- Пловдивчанинът
- Контакти:
Raoul_Duke написа:Напълно резонен резултат и заслужена победа на Лудогорец! Просто са с класи над всички в БГ, какво остава пък за нас. Важното е, че се представихме достойно и че в делничен ден събрахме над 10 000 човекаНещо, които никой друг отбор у нас не може да направи, пък ако ще и на главите си да застанат! Догодина повече, чака ни светло бъдеще
Факт и то в какъв час 14:30ч. никой български отбор не може да го направи.
- mad forest
- Контакти:
Пловдивчанинът написа:Raoul_Duke написа:Напълно резонен резултат и заслужена победа на Лудогорец! Просто са с класи над всички в БГ, какво остава пък за нас. Важното е, че се представихме достойно и че в делничен ден събрахме над 10 000 човекаНещо, които никой друг отбор у нас не може да направи, пък ако ще и на главите си да застанат! Догодина повече, чака ни светло бъдеще
Без да подценявам, на наш мач в понеделник на 31.10 миналата година с ...Монтана имаше над 5000 души, така че 10 000 за град като Пловдив е дори малко, но за нашата действителност отборите които са способни на такава посещаемост са много малко!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
2013 - Шампион на България!
Дано го направят утре и форумните приказки най-после да бъдат сравнени с факти.Богатството на Ботев е в публиката.След 10 години срив едва ли някой би имал тази надежда.Аз се потретвам,но съм щастлив.Ботев го има и не като отбор а като реликва за Пловдив.Всеки напън да бъде изопачен хегемона от тук нататк ще е повод за смях.
- Пловдивчанинът
- Контакти:
mad forest написа:Пловдивчанинът написа:Raoul_Duke написа:Напълно резонен резултат и заслужена победа на Лудогорец! Просто са с класи над всички в БГ, какво остава пък за нас. Важното е, че се представихме достойно и че в делничен ден събрахме над 10 000 човекаНещо, които никой друг отбор у нас не може да направи, пък ако ще и на главите си да застанат! Догодина повече, чака ни светло бъдеще
Без да подценявам, на наш мач в понеделник на 31.10 миналата година с ...Монтана имаше над 5000 души, така че 10 000 за град като Пловдив е дори малко, но за нашата действителност отборите които са способни на такава посещаемост са много малко!
Ами факта, че на стадионите не ходят повече от 2000 човека на повече отбори в цяла България, а ние имаме минимум по 3500 всеки мач независимо от противника говори достатъчно. Определено е малко преди е имало по 30, 40 хиляди сега никой не може да направи на мач в България повече от 20. Даже и 20 е изключение май последно на едно от дербита го направихме.
- Пловдивчанинът
- Контакти:
hetfield написа:Дано го направят утре и форумните приказки най-после да бъдат сравнени с факти.Богатството на Ботев е в публиката.След 10 години срив едва ли някой би имал тази надежда.Аз се потретвам,но съм щастлив.Ботев го има и не като отбор а като реликва за Пловдив.Всеки напън да бъде изопачен хегемона от тук нататк ще е повод за смях.
+ 1912