България - Русия - 1:3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Re: България - Русия 15.9.11

Мнениеот MagicMoments » 15 сеп 2011 21:26

Viktor4o_Rs написа:Предлагам на националите по волейбол и Радо Стойчев да дойдат и да вземат частни уроци по морал и феърлей от мистър Венци Стефанов и футболистите на Славия ;) Другият път не само ще лягат, ами и хоро ще играят :lol: :lol: :lol:

Ако може Бат Венци да вземе Алексиев във Дрийм тима на Славия направо да го обявяват за празник този ден.....
За мача:Просто толкова можем.Отбора трябва да работи много повече върху сервиза.От 6 играчи на руснаците само Гранкин изпълняваше флот,а от нашият Алексие и Тодоров.А и като сравним качественото на сервиза лъсва Очевадната разлика.В първия гейм сервиза не функцюнираше за Русия и затова спечелихме,а от там на сетне ни смазаха.... :evil: :evil:
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 15 сеп 2011 21:28

Viktor4o_Rs написа:Аз доколкото чета някои коментари, някои хора не разбират на какво се ядосваме. Ние не се ядосваме на загубата от Русия - руснаците са много по-добри от нас и няма нищо срамно от това да паднеш от тях. Нас ни е яд заради начинът по който се стигна до този мач - не след жребий, а след като сами им се натресохме ...

Правилно. И за стригането е вярно. 20 години (всъщност доста повече, но това е друга тема) ни стрижат. А сега нашите допуснаха във волейбола федерацията и отбора на Полша да ни острижат много хубаво. И затова ни е яд. Понеже стригането българинът вече го приема много лично. След няколко дни откриват ИКЕА - и там ни стрижат. Общо взето голямо подстригване и все от нашата вълна :evil: :evil: :evil:
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 15 сеп 2011 21:28

Много можем да плюем всички ! Някой играл ли е волейбол някога на спортно равнище ??? Момчетата могат , трябва някой да ги накара да го повярват ! Радо е добър треньор , доказал се по безспорен начин !!!! Но и най добрите допускат грешки , грешката ни е че винаги сме биле или прекалено високомерни , или не вярващи във възможностите ни :!: :!: :!: Имахме шанс и ако съдиите рано- рано не ни показаха че наща няма да я бъде , мача можеше и друг изход да има !!! Яд ме е единствено че Бразилци , Италиаянци , Сърби , Поляци и кви ли не , не ги е срам да излязат и да загубят нарочно за да си изберат противник , а ние понеже винаги показваме бабаитлъка си когато не трябва ,ще си псуваме и ще си викаме ама АКО ......!!!!!!!! За мен Стойчев е човека който може да ни направи отбор , стига да не повтаря грешките си !!! Няма безгрешни разберете го !!! Боли ме , яд ме е , но не съм сляп :!: Ако нямаше ОЧЕВАДНИ съдийски подпирания и резултата станеше 2:0 едва ли щяхте сега да плюете толкова ! Момчетата показаха че могат , а съдиите ни показаха че това не е от значение !!! Дано следващия път нашите си научат урока И не с гордост да отпаднеш , ами ако ще и гъзовете да си дадат, да е за името на България !!! И не всеки път да повтарят - ама ние отпаднахме с високо вдигнати глави !!! Предпочитам с наведени ама 1ви или 2ри :!: :!: :!:

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 15 сеп 2011 21:31

za nas e toj religiq написа:Яд ме е единствено че Бразилци , Италиаянци , Сърби , Поляци и кви ли не , не ги е срам да излязат и да загубят нарочно за да си изберат противник , а ние понеже винаги показваме бабаитлъка си когато не трябва ,ще си псуваме и ще си викаме ама АКО ......!!!!!!!! Предпочитам с наведени ама 1ви или 2ри :!: :!: :!:

А!!! Значи ти е ясно за какво става дума.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

carlsberg
Контакти:

Мнениеот carlsberg » 15 сеп 2011 21:35

По моето скромно мнение,нашите не искаха да играят.Кой колко пари е заложил е отделен въпрос.Жалко е за любителите на волейбола,един от малкото некомерсиализирани спортове.Уви!Съдиите го знаеха,волейболистите,а ние?...Това е мое мнение и не искам да ангажирам никого.След футбола се отвратих и от единственият спорт в който сме фактор.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 15 сеп 2011 21:35

gzagorov написа:
za nas e toj religiq написа:Яд ме е единствено че Бразилци , Италиаянци , Сърби , Поляци и кви ли не , не ги е срам да излязат и да загубят нарочно за да си изберат противник , а ние понеже винаги показваме бабаитлъка си когато не трябва ,ще си псуваме и ще си викаме ама АКО ......!!!!!!!! Предпочитам с наведени ама 1ви или 2ри :!: :!: :!:

А!!! Значи ти е ясно за какво става дума.

Ясно ми е ! За да си първи , или поне до тях , винаги трябва да си правиш сметката :!: :!: :!:

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 15 сеп 2011 21:39

Жалко!
:cry:
Левски завинаги в моето сърце![

ахмака
Контакти:

Мнениеот ахмака » 15 сеп 2011 21:39

В общи линии Радо каза следното
" Сега е безмислено да говорим за тактически разигравания. В момента е най-важно да си отговорим на въпроса искаме ли да спечелим тоя мач или не искаме...следващите десет минути са най-важните"
Това си спомням съвсем точно.
В тоя ред на мисли е съвсем неправилно да се обвинява във каквито и да е завери или пораженчески идеи.
Относно мача....ми с дупка като Алексиев, и при липсата на душата на отбора-Теди, толкова.
НЕ е малко към този момент, и предпочитам да не се червя, че сме падали като циркаджии.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: България - Русия - 1:3

Мнениеот Viktor4o_Rs » 15 сеп 2011 21:52

Ако трябва да сравня по мъжки какво направиха нашите - вместо да се пробваш с пийналите, готини и падащи си по теб чехкинче и словаче на морето, ти да идеш в Мадрид с надеждата да свалиш приятелката на Кристиано Ирина Шейк. Да, по-готино е да го направиш с руската манекенка, обаче на практика е невъзможно в този момент. Та така и с нас ...
Изображение

pompei
Контакти:

Re: България - Русия - 1:3

Мнениеот pompei » 15 сеп 2011 22:02

Изгониха Пранди, че завършихме 8 на Световно, а сега какво?
С 7 национала в Тренто и аз мога да стана шампион.
Тук едно елементарно решение не взе правилно. Да паднем от Германия, ще си мерим пишките с Русия още на четвъртфинал.
Смешник Радо Стойчев.

Върни се в “Волейбол”