Черно Море - Лудогорец - 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море - Лудогорец - 0:1 FT
Уникалната наглост на феновете на Лудогорец е брутална .Когато цял живот си бил във В група не можеш да говориш.А ще мълчиш .Не може аматьорски отбор да ми говори за фенове и футбол. А този симпатяга Домусчиев ,че щял да смачка всички .Ти си новак в А група .Хората тепърва питат какво е това животно Лудогорец и къде се намира Разград .Повече смиреност господа .
- mad forest
- Контакти:
fraport написа:Не се сещам преди на мач да сте били гостуваща агитка от 500 човека .Кажи ми защото това ще е прецедент за В група
На последния мач за влизане в Б група преди 2 години в Силистра!
Иначе Хамелеон можеш да ме наречеш, ако съм идвал да подкрепям отбора ви! Просто така се е случило, бил съм в града ви и съм ходил на мач!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
mad forest написа:fraport написа:Не се сещам преди на мач да сте били гостуваща агитка от 500 човека .Кажи ми защото това ще е прецедент за В група
Иначе Хамелеон можеш да ме наречеш, ако съм идвал да подкрепям отбора ви! Просто така се е случило, бил съм в града ви и съм ходил на мач!
Нееее не такъв мач приятел .Това си е финал .А пък къде е Силистра

fraport написа:mad forest написа:fraport написа:Не се сещам преди на мач да сте били гостуваща агитка от 500 човека .Кажи ми защото това ще е прецедент за В група
Нееее не такъв мач приятел .Това си е финал .А пък къде е СилистраМного близо до Раград ....Дай друг пример ..............само това ли е за 65 години
стига сме си го мерили с другите, защото както съм бил на всичките ни домакински мачове в Евротурнирите и знам какво беше, така съм бил и на наш мач на Герена, където агитката ни беше от 4 (четири) човека ...
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
Грозен мач, никаква тактика. Няма нищо по- нормално от това като излезеш за 0:0 да паднеш. Ние за цял мач имаме 1 удар във вратата. Не че те имаха повече, ама Разград са последното нещо дето ме вълнува. Сега Левски като ги ушие ще ме е повече яд. Ние срещу Ман Ютд ли играхме на Трафорд че излязохме с толкова дефанзивни футболисти? И един Божилов, който поставен като нападател не знае къде се намира. Дончо абонат ли е за титуляр питам? Митьо Петков е деструктивен футболист. Не можем да искаме от него да гради играта ни. В някой мачове е много полезен, особено когато водим, но когато трябва да нападаме... Никакъв помен от играта преди паузата. Безцелно ритане на топката напред от времето на Прическата. При него ако не друго нямахме 2 поредни загуби. А сега се очертават 3-4 ако не се вземат някакви мерки.
Не мога да разбера какъв е този нездрав интерес да се сравняваме с Лудогорец и да обясняваме, че сме по-велики или че сме повече. Не се ли целим малко по-високо от това, да се перчим на новак в групата от град с 35 000 жители? Или просто завиждаме? Не се сещам за друга причина да им се обяснявате толкова?
varnafen написа:Не мога да разбера какъв е този нездрав интерес да се сравняваме с Лудогорец и да обясняваме, че сме по-велики или че сме повече. Не се ли целим малко по-високо от това, да се перчим на новак в групата от град с 35 000 жители? Или просто завиждаме? Не се сещам за друга причина да им се обяснявате толкова?
Еми брат по-скоро си е чисто завиждане

[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
- mad forest
- Контакти:
Много се радвам че масата фенове на Моряците сте здравомислещи! И аз много се надявам един ден новият стадион Варна да стане реалност!
Това е пътят според мен!
Това е пътят според мен!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
-
- Контакти:
Болно ми е от загубата, извинявайте ама само на мен ли ми се струва, че играхме страхливо.
Това сякаш не беше ''Черно море'', а някакъв отбор дето играе за 2-път заедно.
''Лудогорие'' е един силен за бг-стандарта отбор.Оня там,пионката на БСП,наистина ще бъде като Гришата , размахан и не жалещ средства.ТИМ не правят стадиона по една причина,и може би докато не получат това което искат няма се построи.Жалко, че шефовете футболът не им е приоритет, защото както има една книга озаглавена''Момчетата които завладяха България'', ако и футболът им бе по по сърце нашият клуб би бил абсолютния хегемон.
Това сякаш не беше ''Черно море'', а някакъв отбор дето играе за 2-път заедно.
''Лудогорие'' е един силен за бг-стандарта отбор.Оня там,пионката на БСП,наистина ще бъде като Гришата , размахан и не жалещ средства.ТИМ не правят стадиона по една причина,и може би докато не получат това което искат няма се построи.Жалко, че шефовете футболът не им е приоритет, защото както има една книга озаглавена''Момчетата които завладяха България'', ако и футболът им бе по по сърце нашият клуб би бил абсолютния хегемон.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”