ТВ излъчване на българското първенство

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Ще ни липсва това, което беше при РИНГ.БГ и ПРО.БГ

Мнениеот PFC Litex » 01 авг 2011 19:29

Tommi написа:
PFC Litex написа:
Tommi написа:Наказан като отбор, неявил се за дадената футболна среща.

Че кой не се е явил, това да не допуснеш камери до стадиона, няма нищо общо с това което споделяш

Как да няма общо? Това го има в правилника на БФС. Не мисли, че БФС толкова лесно ще позволи да бъде "изнудван" от клубовете. ;)

Щото БФС направиха нещо на Калиакра нали така, явно прекалено идеално гледаш на нещата.
От бойкота на Калиакра пострадаха всички клубове, а самите те не получиха никакво наказание.
Тези в БФС на вързано куче хляб не могат да дадат, явно с тези си решения сами подписаха "смъртният" си акт.
Изображение

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 01 авг 2011 19:32

Нямам думи. Ако не си Левски или ЦСКА - духаш супата. Толкова ли им беше трудно да предават поне 4 мача на седмица... Жалко, а аз си мислех че живеем в 21ви век. Явно в нашата държава още не сме съвсем дотам.
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 авг 2011 19:34

PFC Litex написа:Щото БФС направиха нещо на Калиакра нали така, явно прекалено идеално гледаш на нещата.
От бойкота на Калиакра пострадаха всички клубове, а самите те не получиха никакво наказание.
Тези в БФС на вързано куче хляб не могат да дадат, явно с тези си решения сами подписаха "смъртният" си акт.

Случаят "Калиакра" няма нищо общо. Никой в Каварна не е спрял или възпрепятствал излъчването на футболната среща, а недопускането на камери, както ти предлагаш, е точно това.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 авг 2011 19:37

Когато е масово, а не еднолично, тогава трябва да накажат всички отбори, с което когато е масово дава отзвук, защото няма как постоянно да наказваш, тъй като в един момент, първенството може да бъде прекъснато.

На мен ми е интересно Светкавица колко пари ще получат от ТВ права като няма да им излъчват нито един мач?
Изображение

Потребителски аватар
Hristos
Контакти:

Окончателно - БНТ и ТВ7 ще дават по един мач на кръг

Мнениеот Hristos » 01 авг 2011 19:37

Бившият шеф на ПФЛ Валентин Михов разкри в ефира на Спортно шоу Гонг, че БНТ и ТВ7 са телевизиите, които ще излъчват новия сезон на българското първенство. Всеки кръг ще бъдат излъчвани общо два мача – по един по двете телевизии. В първия кръг мачовете, които ще могат да се гледат, ще бъдат Левски – Славия и Локомотив София – ЦСКА.

„Мога да успокоя зрителите на българския футбол, ще гледат 2 мача през уикенда от българското първенство. Всички запалянковци и фенове могат да бъдат спокойни. БНТ и ТВ7 ще излъчват Локо София – ЦСКА и Славия – Левски“, сподели специално за Гонг Вальо Михов. „Днес получих писмото от БФС, утре банковата гаранция е във футболния съюз, мисля, че до петък всичко ще е наред“.

„По един мач на кръг ще дават“, уточни Михов, който потвърди, че сумата за правата е 6 милиона лева.

„Програмата е ясна, трябва да се уточнят часовете, ще се съобразим и със изискванията на футболните клубове, които играят в евротурнирите“.

„Няма да има мачове от 21 часа. За сега БНТ са абсолютно коректни, благодарим на правителството, че помогна БНТ да дава мачовете и на шефовете на ТВ7, които по този начин помагат на футбола ни“, допълни Михов.

[offtopic]Този сезон май ще се гледат само Левски и ЦСКА :D[/offtopic]
САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
krum_futbolista
Контакти:

Re: Окончателно - БНТ и ТВ7 ще дават по един мач на кръг

Мнениеот krum_futbolista » 01 авг 2011 19:39

Пълна пародия ! Нищо,че съм ЦСКА-р,но това си е голяма простотия ! :evil: :evil:
Изображение

MagicMoments написа:
Sisi 1914 написа:Sauntpark

South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
mile kitic

Re: Окончателно - БНТ и ТВ7 ще дават по един мач на кръг

Мнениеот mile kitic » 01 авг 2011 19:40

Гадните капиталисти съсипаха хубавата комунистическа БНТ, пропагандираха си множество капиталистически телевизии, които учат децата на капитализъм и американизират народа ...
Затова беднотията и престъпността се множи, а Бойко кюфтака набива кюфтета за сметка на гладния българин. Долу капитализма, долу правителството !!!
Долу капитализма в Народна република България ! Да живее комунизма !

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 01 авг 2011 19:41

Нищо няма да получат.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 01 авг 2011 19:41

hrclspr12 написа:Къде отиват шестте милиона?

При Левски и ЦСКА,как къде.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Върни се в “Футбол - България”