Литекс бесни от съдийството

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Литекс бесни от съдийството

Мнениеот PFC Litex » 01 авг 2011 03:29

По въпросът ти, ще ти е за домашно, а по това за линията утре може да ме подсетиш да ти направя геометрична визуализация.

Лично аз не съм кон с капаци и имам трезва преценка, съдийте трябва да реагират на момента и виждат всичко за части от секундата, грешки винаги ще има, стига да не са тенденциозни.

Грешките на Генов лично аз ги приемам за човешки такива, пък той ако е отсъдил тенденциозно нито ще направи ЦСКА по-силен, нито Литекс по-слаб.

Този сезон съм си дал дума съдии да не коментирам изхождайки от позицията ми на фен.
Това което дискутираме в момента (засадата) знаейки кой е страничния 1000% съм сигурен, че не е на линията на засадата и от позицията в която е така е видял, защото същият този Николай Ангелов е едно кюфте което не може да си мъкне задника и винаги изостава от играта.
В Ловеч и за двата отбора без значение с кои сме играли на мач има по едно 7-8 грешни отсъждания в двете посоки, а причината вече я споделих.
Изображение

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 01 авг 2011 03:52

PFC Litex написа:По въпросът ти, ще ти е за домашно, а по това за линията утре може да ме подсетиш да ти направя геометрична визуализация.

Лично аз не съм кон с капаци и имам трезва преценка, съдийте трябва да реагират на момента и виждат всичко за части от секундата, грешки винаги ще има, стига да не са тенденциозни.

Грешките на Генов лично аз ги приемам за човешки такива, пък той ако е отсъдил тенденциозно нито ще направи ЦСКА по-силен, нито Литекс по-слаб.

Този сезон съм си дал дума съдии да не коментирам изхождайки от позицията ми на фен.
Това което дискутираме в момента (засадата) знаейки кой е страничния 1000% съм сигурен, че не е на линията на засадата и от позицията в която е така е видял, защото същият този Николай Ангелов е едно кюфте което не може да си мъкне задника и винаги изостава от играта.
В Ловеч и за двата отбора без значение с кои сме играли на мач има по едно 7-8 грешни отсъждания в двете посоки, а причината вече я споделих.

И за 3-ти път ще те подсетя,понеже много държиш за правилото за засадата-на колко часа се намира тялото на вашия нападател при гола ви?Умен си и знаеш ,че грешките не са на Генов....ако има такава,тя е при дузпата,но ако се върнеш назад сам ще разбереш колко е заплетена ситуацията!

Хахаха.....та в България от 8 вдигнати засади ,6 са грешно отсъдени....като в повечето случаи,няма засада,а се вдига.......та едва ли в кюфтето е проблема!
Изображение

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 01 авг 2011 09:28

Red_Girl снощи пак буйнствала нещо във форума. Ех, какво да я правиш! Явно не я хранят достатъчно, че има толкова много време да виси тук.

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 01 авг 2011 09:47

Литекс са големи артисти, особено Трифон Попов. Кой иска да заблуди Още миналата година, преди мача между Литекс и ЦСКА за купата, сценария беше написан! На Гриша Ганчев тази купа не му трябва. Него единствено го интересуват групите на ШЛ, за да избие ремонта на стадиона. Филма за нас титлата, за вас купата (и суперкупата) сме го гледали. Само на заблудените чорбари им се иска да не е така ама...Никой не може да ме убеди, че Литекс играха в този мач. Ако Любо искаше суперкупата, нямаше да излезе с този състав. Хайде честито на червените! Много сте добри, особено момчето в черно (в случая в жълто)! Ще ви видим в ЕКТ!!!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 01 авг 2011 09:56

joro65 написа:
PFC Litex написа:По въпросът ти, ще ти е за домашно, а по това за линията утре може да ме подсетиш да ти направя геометрична визуализация.

И за 3-ти път ще те подсетя,понеже много държиш за правилото за засадата-на колко часа се намира тялото на вашия нападател при гола ви?Умен си и знаеш ,че грешките не са на Генов....ако има такава,тя е при дузпата,но ако се върнеш назад сам ще разбереш колко е заплетена ситуацията!

Хахаха.....та в България от 8 вдигнати засади ,6 са грешно отсъдени....като в повечето случаи,няма засада,а се вдига.......та едва ли в кюфтето е проблема!

Имам колега съдия (страничен съдия) и той ми е казвал, че ако не е сигурен дали има засада винаги вдига! Така ги учат!!! По-добре да няма и да я вдигне, отколкото да има и да вкарат гол! Викам му, че не е правилно, защото не отсъжда това което вижда. Смисъл как ще вдигнеш засада, като не си я видял?! А той ми отговаря, че така е по-добре! Всеки се застрахова, това е!
П.П. Когато не видиш няколко ситуации си некадърен и мястото ти не е на терена! Когато не искаш да ги видиш си корумпак и мястото ти е в затвора!!!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 01 авг 2011 09:57

pehopeho написа:Литекс са големи артисти, особено Трифон Попов. Кой иска да заблуди Още миналата година, преди мача между Литекс и ЦСКА за купата, сценария беше написан! На Гриша Ганчев тази купа не му трябва. Него единствено го интересуват групите на ШЛ, за да избие ремонта на стадиона. Филма за нас титлата, за вас купата (и суперкупата) сме го гледали. Само на заблудените чорбари им се иска да не е така ама...Никой не може да ме убеди, че Литекс играха в този мач. Ако Любо искаше суперкупата, нямаше да излезе с този състав. Хайде честито на червените! Много сте добри, особено момчето в черно (в случая в жълто)! Ще ви видим в ЕКТ!!!

Реално всичко си беше едно голямо театро, като реферът само отклони вниманието от реалния проблем. Какво да го правиш Генов - поръчков съдия е.
Важното е ние да сме пред тях в подреждането, че да им стане и на двата отбора кофти.

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 01 авг 2011 10:03

hrclspr12 написа:
pehopeho написа:Литекс са големи артисти, особено Трифон Попов. Кой иска да заблуди Още миналата година, преди мача между Литекс и ЦСКА за купата, сценария беше написан! На Гриша Ганчев тази купа не му трябва. Него единствено го интересуват групите на ШЛ, за да избие ремонта на стадиона. Филма за нас титлата, за вас купата (и суперкупата) сме го гледали. Само на заблудените чорбари им се иска да не е така ама...Никой не може да ме убеди, че Литекс играха в този мач. Ако Любо искаше суперкупата, нямаше да излезе с този състав. Хайде честито на червените! Много сте добри, особено момчето в черно (в случая в жълто)! Ще ви видим в ЕКТ!!!

Реално всичко си беше едно голямо театро, като реферът само отклони вниманието от реалния проблем. Какво да го правиш Генов - поръчков съдия е.
Важното е ние да сме пред тях в подреждането, че да им стане и на двата отбора кофти.

Дали сме пред тях или не, това зависи от много неща! Аз съм си на стадиона при всички положения. Единственото, което искам е да гледам как отборът се раздава. Пък до където са им възможностите. Но ако ми се ходи на театър, не отивам на стадиона, нали?!!!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 авг 2011 13:31

pehopeho написа:Имам колега съдия (страничен съдия) и той ми е казвал, че ако не е сигурен дали има засада винаги вдига! Така ги учат!!! По-добре да няма и да я вдигне, отколкото да има и да вкарат гол! Викам му, че не е правилно, защото не отсъжда това което вижда. Смисъл как ще вдигнеш засада, като не си я видял?! А той ми отговаря, че така е по-добре! Всеки се застрахова, това е!

Точно обратното. :) Флагът трябва да се вдига, когато страничният съдия е напълно сигурен, че има засада. Когато има съмнения се дава предимство на атакуващия отбор.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 01 авг 2011 13:35

PFC Litex написа:http://store.picbg.net/pubpic/1C/3B/f8097a3b0af71c3b.jpg погледни тялото на Делев и тялото на нашия защитник, след което се върни и прочети отново правилото за засадата.

Засадата се определя по линия перпендикулярна на страничната или успоредна на централната . Дали е права или леко вълнообразна е по маловажният въпрос . Жълтата линия очевадно не е успоредна на централната а е изместена в "правилната" посока . Тази снимка няма коректна гледна точка за да се определи . От опит знам че едно нещо погледнато от различни гледни точки може да изглежда по много различен начин . Правилният отговор е , може да има засада , може и да няма . в този случай се приема решението на съдията.
8-)
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 01 авг 2011 13:44

Tommi написа:
pehopeho написа:Имам колега съдия (страничен съдия) и той ми е казвал, че ако не е сигурен дали има засада винаги вдига! Така ги учат!!! По-добре да няма и да я вдигне, отколкото да има и да вкарат гол! Викам му, че не е правилно, защото не отсъжда това което вижда. Смисъл как ще вдигнеш засада, като не си я видял?! А той ми отговаря, че така е по-добре! Всеки се застрахова, това е!

Точно обратното. :) Флагът трябва да се вдига, когато страничният съдия е напълно сигурен, че има засада. Когато има съмнения се дава предимство на атакуващия отбор.

И аз така смятам, за това се възмущавам!

Върни се в “Литекс”