Черно Море - Литекс - 0:1

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ned
Контакти:

Re: Черно Море - Литекс - 0:1

Мнениеот ned » 01 май 2011 19:46

Добър мач. С малки изключения отборът игра сърцато и се раздаде на терена. Просто трябва да приемем, че има и такива мачове - някога от нищото да стане гол, някога топката просто не влиза във вратата. На това се казва КЪСМЕТ. В този мач той не беше с нас. Да гледаме напред. Ние си оставихме дробовете на Тича, а по- голяма част от отбора оставиха дробовете си на терена. Фенове и играчи сме едно цяло. НИЕ СМЕ ЗАЕДНО!!!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 02 май 2011 11:25

yavorescu написа:Заслужена победа на Литекс -- както бе казано вече, резултатите се базират на голове, не на голови положения. Сами сме си виновни. И не съм съгласен, че сме имали 7-8 голови положения; далеч по-малко бяха (не всяко навлизане в наказателното поле на противника е потенциален гол). Някои хора определено разочароваха, за пореден път.

Тактиката ни беше добре, очакваше се мач като с ЦСКА. Литекс натискаха в началото без реална заплаха, ние дебнехме отзад. След това се окопитихме и имаше интересни неща, но пак често им предоставяхме инициативата (и не е учудващо -- на практика един гради играта, няма кой да разгръща и завършва атаките). Наша грешка и наказание. Класните отбори така правят. Така победихме и ЦСКА преди няколко седмици.

Честита победа на Литекс, заслужена. Честита шампионска титла, напълно заслужена.

Съдията: Едно нещо трябваше да стори -- да покаже червен картон при нарушението на Бодуров, и той го направи. Като цяло не повлия на резултата. Ако някой моряк смята, че със смехотворните фаулове, пребивания и обратни тъчове е решил мача, значи е голям оптимист.

Публиката: Очаквах повече хора и по-малко псувни в ушите на малките ми деца. Чувствително по-малко хора в сравнение с мача срещу ЦСКА.

Бъдещето: Напред, моряци! Честно казано, мен повече ме вълнува отдадеността и хъса на футболистите, отколкото резултата. Искам да гледам битка докрай. 4-тото място не е загубено, така че продължаваме със същата увереност.

Мисля че не мога да опиша мача по-точно от теб. Мога само да добавя че Жоро Илиев беше навсякъде. 1-2 голя щяха много да прилягат на Капитана, но уви. Следващия път !
За псувните - разбирам че на стадион е нормално да се псува, но негативизма и псувните "за всекиго и за всичко" не ги разбирам. И аз бях със сина ми и ми беше доста неприятно.
На ЦСКА честитих когато ни надиграха и биха, сега честитя и на Литекс. Не ни надигра, но ни биха с класа. Вместо да ги псуваме е добре да се поучим от тях.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 02 май 2011 11:48

съдията много добре се справи с мача и нямам никакви претенции... росен колев игра на учудващо високо ниво като изключим грешката при гола, ама си личи големия потенциал... попречи ни да победим това, че нямаме нападател - дано да купим лятото :idea:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: Черно Море - Литекс (30 април)

Мнениеот Iceberg » 03 май 2011 17:55

ShooterMan написа:Пирин-Бибишков,Иван Цветков,Димитър Илиев
Академик Сф - Стойко Сакалиев
Калиакра - Десислав Русев
Монтана - Мирослав Антонов

Всеки един от тези играчи можеше да е на Тича днес,с някои дори се е преговаряло,но не са взети за МИЖАВИ пари и по-точно поради некъдърността на двама души.Защото когато отбора играеше слабо вината беше поделена с Прическата,но днес,когато сър Генов изгради добре играещ отбор ВЪПРЕКИ тях,надиграва тактически ВСЕКИ съперник....просто им лъсна задника!Сега някой трябва да отговаря пред Марин Митев(ако на него му пука разбира се) защо не сме 4-ти при това с аванс....Един голмайстор да имахме до 50 минута днес водехме с 2:0 твърдо,но 2 пъти срещу вратаря излезе халф,а от 5 метра топката кацна на главата на централен защитник....чия е вината?Един Сакалиев ли не можеха да докарат?В Академик го кара на кренвирши и лютеница :?:.Абсолютно некъдърно ръководство.Ето,има я играта,имаме и играчите,тактиката,треньора,но няма авангард,няма един да я ритне в противниковата врата.Ако не сме в ЕКТ няма да видим слабата есен,не,нито Прическата,Стефан Генов заличи всички пасиви без тоя мръсен номер който му врътнаха за селекцията.Все пак,въпреки всичко-аз съм оптимист.Славия и Локо Сф не са Литекс,тях и без голаджия можем да ги излъжем.

Абе Стрелец, как не ти омръзна да бръщолевиш глупости само?! Гледай кви мъниста си наредил пак...тц, тц, тц!?!? Не ти ли писна вече с тея простотии. Ай спри са да плюеш нашите момчета и да търсиш сметка що не били взети чуждите. За класен нападател съм съгласен, ама ай виж са кви кавали си посочил там?! Ами кажи ми кой от тея некадърници има повече от 1-2 гола до сега, а някои нямат и хич от твоите "избраници"!?!? На нас ни трябва наистина класен нападател, защото като тея дето изброяваш имаме и то доста по-млади и перспективни. А това, че някои от юношите ни не се включват съвсем убедително в последно време, е следствие от политиката и тактиките на сър-а ти. Никой не отрича заслугите му за съвземането на отбора, за стабилизирането и страхотните няколко победи, но политиката му спрямо младите е... само говорене и обещания. Дано помисли малко повече по въпроса, иначе спор няма - много добър треньор. Като държи младите по пейките обаче дори и срещу най-слабите отбори и то на наш терен, така ще губят малко по малко от формата си. Не може да стоиш на пейката и да си в перфектна форма. Защо не ги пуска?! Според мен трябва да пуска и Денчев, и Ратника, и Тошко и Румбата доста по-често, още повече, че Дани нищо не играе и се крие само, Адемар играе всеки мач почти на ниво и се измаря. Дончо и Божила също.Срещу Видима у дома Сър-а ти ми излиза с двама дефанзивни полузащитници и без чист нападател и при 3, че и 4 на нула ми пуска Мишо Лазаров за да пазел резултата????? Още при 2:0 трябваше да пусне младите да се развихрят. И не е верно, че не са във форма. Просто им трябва маалко повече игрова практика и доверие, което води до самочувствие и увереност в силите. Колкото и да не е във върхова форма Румбата, пак е по-добре от Дани Г., щото се раздава и винаги играе с огромно желание. И не си прав, че се бил включил лошо. Напротив, вложи много старание, опита няколко пробива, не всичко му се получи верно, раздвижи играта, даде отличен извеждащ пас към Ратника но... той не би а реши да лъже в нак. поле. Е, наистина не беше толкова убедителен, не всичко му се получи, както при други влизания преди време, но вече казах. Когато те държът на пейката добра форма трудно се поддържа.Тошката също може да е алтернатива на Дончо, още повече, че той не винаги играе добре, а и се измаря, Ратника сменя Божила, когато грохне, а Денчев трябва да пази по-често, ако не искаме понякога като се наложи да влезе, да допуска грешки. Много бързо си мениш мненията ти Стрелец. Един път едно говориш, следващия път точно обратното... и спри да плюеш нашите млади, а да величаеш някакви издънки там чужди, които сменят по няколко отбора на сезон и навсякъде нищо не правят. Илиев има сигурно 3 гола в кариерата си, сега пак не чувам да вкарва, Бибишков и Цветков мааалко по-добре, но не мисля, че са"нашия човек", за Миро Антонов и Десо Русев какво да кажа, никакви ги няма, а Сакалиев беше нещичко навремето, но сега е в края на кариерата си. Такива играчи ли ни трябват???! Аз мисля, че ако ще е някой над 27-28 трябва да е доказано име и много по-добър голаджия от Сакалиев и Бибишков. А ако е по-млад, още по-добре, ще има опция за доразвиване. Така че Стрелец, вземи се поразмисли преди да пишеш глупости, а не да размишляваш после, като си ги наредил едни... да се чуди и мае човек!!! Понякога ми минава през главата въобще да не влизам тук, за да не се налага да чета ей такива "специалистки" мнения! Хубаво, че доста от феновете тук са много по-разумни и адекватни. Влизам за да чета тях и те са причината все още да се мъдря от време на време тук. На тях благодаря за разумните, доста по-точни и адекватни мнения и преценки. Успех пожелавам на всички тук! И дано отбора ни успее да вземе това така заветно 4-то място.! Пожелавам им го от все сърце. Стрелец, не се сърди. Понякога наистина ги мъдриш едни.... :(((
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 03 май 2011 18:38

Пред тея гореизброените предпочитам Миро Манолов в инвалидна количка и Жардел. Всеки един от тях е сменил поне по 4-5 отбора и то не защото са добри, а защото са си чисти некадърници и това се е доказало с годините. Iceberg е прав, трябва ни научен голмайстор на оптимални години 26-8 който да материализира всичките усилия на отбора.

Върни се в “Черно море”