БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !

Мнениеот mormona » 21 дек 2008 16:13

"Черно море най Българският отбор! "
Ето поредната идиотщина.Даже не ми се влиза да чета, и няма ли си тема за Черно море ?? Отделна за отбора.Се тая сортираите и пуснете нова тема на "БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !" наистина ще се загуби след малко от началната страница.Според мен лично темите с наи много мнения в тях трябва да си остават , поне докато са актуални, и ако не са на тема Яж ми *** и Да ти Го ***** ! :)
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

ivanivanov
Контакти:

Мнениеот ivanivanov » 21 дек 2008 16:19

towa imah i az predwid,kato kazah predi da ne 4akame podkrepa ot mediite!

ivanivanov
Контакти:

Мнениеот ivanivanov » 21 дек 2008 16:21

mormona написа:"Черно море най Българският отбор! "
Ето поредната идиотщина.Даже не ми се влиза да чета, и няма ли си тема за Черно море ?? Отделна за отбора.Се тая сортираите и пуснете нова тема на "БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !" наистина ще се загуби след малко от началната страница.Според мен лично темите с наи много мнения в тях трябва да си остават , поне докато са актуални, и ако не са на тема Яж ми *** и Да ти Го ***** ! :)

oswen nie sami da si puskame temata,postoqnno s towa ime.ama az ne6to ne moga da puskam nowi temi.neznam za6to?

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 21 дек 2008 18:08

angelov написа:Друга идея, която имам е тази наша организация да бъде съпричастна с всички протести. В смисъл протестират фермери, ние сме с тях. Протестират шофьори, ние сме с тях и т.н. По този начин предполагам, че на всеки един протест ще има все повече и повече хора от всички гилдии.

Това е идеята ;) Няма да ходим само ние ;) Представяш ли си 10 човека пред парламента :lol: :lol: :lol: :lol: Е ще ги стреснем :shock:
Изображение

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 21 дек 2008 18:14

те ще почнат да трият старите теми , като се натрупат 5-6 с едно и също име.И които е изказал мнение краи.Абе егхати форума, защо не остават тая тема сред важните и да си седи там.Кои има тая власт, Ники Александров ли само кои е тоя Шаман на форума.??? :D :D :D :D това е важно , защо трябва глупости за Черно море и Беласица и некви теми за избиване на комплексите да прецакат тая тема....
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 22 дек 2008 02:12

elit написа:Имам три предложения
1. След няколко часа авторът на темата да я пусне
отново с кратко резюме на изписаното вече. Това се
налага, тъй като все още малко хора са я прочели,
а след няколко часа тя ще излезе от титулните
страници на форума.
2. Да се отчете, колко хора са я прочели и са реаги-
рали позитивно.
3. Да подкрепим привържениците на Ботев в тях-
ната кауза, защото отборите на всички от нас са
манипулирани по същия начин!

Аз съм ЗА!!! Не съм дочел следващите и затова си запазвам правото на отговор /и на псуване/!
П.П. Защо сте се уморили в 19 и нещо?... Просто пишете и следете една от най-дългите теми! Като влезнете във форума веднага ще се ориентирате.
Все пак България над всичко!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Върни се в “Футбол - България”