[Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: [Официална тема] Левски-ЦСКА (26 февруари)

Мнениеот bobonikolov » 20 фев 2011 20:34

levskar4e_forever написа:Ей bobonikolov не се прави толкова!!!И ти знаеш че имаме предимство!!1.Домакини сме!2.По-добрия отбор сме в момента и 3.Гледай си твоя отбор че накрая да не отнесете една троичица!!! ;) :) Между другото към 6 го дават -1, така че трябва да напълним стадиона!!! ;)

САМО ЛЕВСКИ!!!Смърт за прасетата!!!!

Не се правя,а си изказвам мнението.Не си ли забелязал,че досега,когато едните се точат на другите да ги бият с много нещата винаги се объркват?ЦСКА изглежда зле,но точно това може да изненада Левски.Имате предимство-по отношение на кое?Левски изглежда по-добре за момента,но в основата на това стои само един играч чието име назовах в предния си пост.Видя се в някои мачове,че ако бъде изозлиран играта на отбора ви зацикля.При всички положения мачът ще бъде интересен,защото за първи път от няколко години отборите запазиха ядрото си след зимната пауза.Вярно е вие продадохте само 1 играч и не се знае в каква игрова форма е този новият Матондо дето взехте,но това не вярвам да е от голямо значение.Сега ще се види кой е провел по-дорба подготовка и кой с каква нагласа ще влезе в този мач.Оправдания от типа обиграваме състава вече няма да важат.Според мен и двата отбора ще направят поредния Х макар да не ми се иска...
П.С.И те призовавам-по-кротко със раздаването на смъртни присъди,защото едто така стават белите повреме и след мачовете.Това е спортно мероприятие а не война мама му стара....

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 20 фев 2011 21:53

turbogena написа:Цените наистина са малко високи ,НО имайте предвид ,че от всеки билет за ,който и да е сектор(без Г) се отделят по 2 лева за едно момче ,което се нуждае от трансплантация на бъбрек :!:

няма никакво значение дали се отделят или не... Казвам какъв ще е ефекта на всичко това. А и не мисля, че е коректно да се увеличава цената за да се даде дарение. Смисъл ако иска клуба да помогне - ОК. Ако искат да го направят хората също няма проблем, но в този си вид това изглежда като "задължително дарение"... Мен не ме засяга защото съм с карта както казах по горе, но ми е адски криво като знам, че стадиона ще остане празен и нещата няма да са както трябва в мач който така чакам от толкова години отново да е на Герена...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 20 фев 2011 22:33

doni89cska написа:При всички положения ще бъде слаб мач

Под слаб мач какво разбираш?
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 20 фев 2011 22:37

Santiago Munezz написа:
george_speed75 написа:Той донякъде си е прав!Ние така се точим преди всеки мач с ЦСКА че ще ги сгазим ,ама после ги бием с клизма с 1-0.Същата работа беше точно когато влязохме в ШЛ.То беше едно точене по форумите ,готвихме се за ново 7-1 ,ние така...ние онака...ама на край ги бихме едвам с 1-0.

Аз ще съм доволен и на победа с 1-0 ;)

И аз!
Важни ще са 3-те точки в случая! 8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 21 фев 2011 02:46

Какво му се скъпото не мога да разбера, очаква ли за Б - един 1лев?????????хахахаха вие гаврите се или какво???? :shock: :shock: :shock: дербито никога не е било по 1лев, за 2та сектора(Б/Г).....винаги си е било мин по 5лв и с тези 2лв си е на същата цена, и какво да разбирам, че ако не сте с карта нямаше да дойдете......добре,че в Б-я всичко е на аванта, че не знам просто.......ама студено, ама не знам си какво, ако беше Барса никой нямаше да пише, ама защо от 22ч, ама защо 15лв, а щешее оооооооо всички на Герена кога пускат билетите!!!!!!!!!!! смешно е просто какво са 7лв в днешно време, да за някои не са малко пари, ама мащабно погледното нищо не са за повечето, предвид за какви ли не глупости се дават тези пари.....
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 фев 2011 03:00

Абе било е и по 1 и по 2 ама как и да е. Нямам за идея да влизам в спор колко трябва да са билетите в България, а просто констатирам факта, че с билети от 12 лв и такова време ще има 8000 или в най-добрия случай 10 000 души... Констатирам и факта, че единствения начин в това време стадиона да се напълни е билетите да са от сорта на 5/3 - 4/2- 2/1 или да играем с Реал Мадрид. Дали хората са прави или не изобщо не смятам да коментирам и не мисля, че е уместно да го правим. Всеки си прави сметката дали може да отдели дадена сума... Тъжното е, че ефекта от всичко това вместо така чакания мач на препълнен стадион и кипящ син ад ще получим едно нищо...

А навремето трябваше да се "избивам" едва ли не за да се добера до "възможността да гледам такъв мач "
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
slabia.topevar

Сираков: Дербито ще е на хартия, Левски ще бие с разлика

Мнениеот slabia.topevar » 21 фев 2011 08:02

"А" група ще е надбягване между два коня", коментира още футболната легенда
Футболната легенда Наско Сираков даде своя коментар преди предстоящото вечно дерби между Левски и ЦСКА. Според него сините са много по-напред като цяло от армейците и спокойно могат да ги бият с разлика. Сираков сподели и своето виждане за това кой има шансове да спечели титлата в "А" група, като според него това ще е "надбягване между два коня" - син и оранжев.

"Дали в събота ще има дерби? На книга ще има, Левски и ЦСКА на табла да играят е дерби. Като моментно състояние обаче Левски е много по-напред от ЦСКА и ми се струва, че трудно ще стане дерби. Нормално е не просто Левски да бие, а да бие с разлика", смята Наско Сираков.

"Прави впечатление от подготовката, че Левски и Литекс са в най-добро състояние. И нормално е битката за титлата да се реши между тях. Купата също. Първенството ще бъде надбягване на два коня. Засега залагат на оранжевия кон, защото има 5 точки преднина. Но синият кон ще се надбягва с водача на "Герена", а това е много важно. Победа в този мач, ще предимството и ще изравни шансовете на двата коня. За мен Левски ще е шампион и това е най-доброто за българския футбол. Нека в Ловеч да не се обиждат, но такива са фактите, Левски в големият отбор, той създава голямата атмосфера, той носи голямата публика и голямата радост на хората", коментира още легендата на Левски и националният отбор.

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Re: Сираков: Дербито ще е на хартия, Левски ще бие с разлика

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 21 фев 2011 08:26

Те и ЦСКА щяха да бият първия полусезон ама ко стана,така че нека си лаят ще видим след няколко дни кой е по добрия :)

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 21 фев 2011 08:49

Нека говорят! Ще стане голямо шоу ако случайно стане така, че ги биеме :lol: :lol: :lol: ! Куче което лае не хапе! Също така кучето лае като го е страх! Мача е важен за Левски, ако не бият казват чао на титлата, а ние си излизаме за престиж! Титлата отдавна я отписахме, сега важното е топ 4 и купата! Интересно ми е какво става ако на Тасевски и Дембеле не им е ден? Дано видиме на 26ти ;)

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 21 фев 2011 08:55

Jorkorazporko написа:Нека говорят! Ще стане голямо шоу ако случайно стане така, че ги биеме :lol: :lol: :lol: ! Куче което лае не хапе! Също така кучето лае като го е страх! Мача е важен за Левски, ако не бият казват чао на титлата, а ние си излизаме за престиж! Титлата отдавна я отписахме, сега важното е топ 4 и купата! Интересно ми е какво става ако на Тасевски и Дембеле не им е ден? Дано видиме на 26ти ;)

Като не им е ден на тях двамата,ще им е ден на Гаджев,Матондо,Младенов и на Йовов,а вие си излизайте за престиж ;) .....престижно е да играете срещу Левски.Мача почва от 4:0 за синята лавина :mrgreen: :!:
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Върни се в “Архив”