Фенклуб Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

hetfield
Контакти:

Re: Феновете на "Ботев" решиха да направят нов клуб

Мнениеот hetfield » 17 дек 2009 14:11

Hacko1912 написа:dobre de bulgaro

АД то един ден фалира. Тоя Ботев отива във В или окръжните, признато от БФС като наследник на АДто. Фенове, примено от ТИ, правят свой Ботев, пак от там почва. Андреев, купува старта оригинална емблема от Ицо салфетката и прави свой си Ботев с Барека и Боби Д. Ти от кой Ботев ще си? Щот аз няма идея кво ще се прави тогава ...

Ами сигурно по програма когато единия гостува другия ще е домакин.Така всеки кръг ще имаме домакински мач ;).А на дербито сядаме и се напиваме който бие

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 17 дек 2009 14:16

Hacko1912 написа:dobre de bulgaro

АД то един ден фалира. Тоя Ботев отива във В или окръжните, признато от БФС като наследник на АДто. Фенове, примено от ТИ, правят свой Ботев, пак от там почва. Андреев, купува старта оригинална емблема от Ицо салфетката и прави свой си Ботев с Барека и Боби Д. Ти от кой Ботев ще си? Щот аз няма идея кво ще се прави тогава ...

ИСТИНСКИЯТ БОТЕВ Е ТОЗИ КОИТО СЕ ПРИЗНАВА ОТ ФЕНОВЕТЕ. АКО ЩЕ ДА Е БОТЕВ-1912 ИЛИ БОТЕВ- 3254 . БОТЕВ Е ЦЕНЕН ЗАРАДИ ФЕНОВЕТЕ И ПОВЯРВАЙТЕ МИ СЕЛСКИЯ ТОЧНО ТОВА СЕ ОПИТВА ДА ПРОДАВА.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 17 дек 2009 14:21

Абе не е ясно дали "се опитва" ама да, това е Ботев.

nasko1912pd
Контакти:

Мнениеот nasko1912pd » 17 дек 2009 14:25

значе първо ако си истински фен тиси обичаш отбора и неможеш да обикнеш друг говоря за друг отбор от бг второ ботев е марка със история доказвана 98 години отбор със минало със история нещо с което аз самия се гордея тъкаче и 100000000 отбора дасе направят със името ботев пловдив аз пак ще съм си от този ботев и сам сигорен че има много такива като мен а за тея където си мечтаят за друг ботев прав им път те неса истински фенове. сега сам на 23 може да стана на 70 итогава да вида ботев голям отбор но поне ще знам че това е моят любим отбор ане някои изкуствен
ИзображениеИзображение

puffer
Контакти:

Мнениеот puffer » 17 дек 2009 14:27

plovdivesamona6 написа:крайно време беше това да се направи.цялото ми семейство,всичките ми приятели и познати са от Ботев,но повечето не ходят на мачове само и единствено заради селския.така че сигурен съм че и повечето бултрас са "за"

аве ти нали,в нашия форум,по-едно време ни натякваше,че сме Локо 2001 и постваше некви чаршафи :lol: или бъркам :mrgreen: к'во нещо е живота :mrgreen:
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 17 дек 2009 14:29

nasko1912pd написа:значе първо ако си истински фен тиси обичаш отбора и неможеш да обикнеш друг говоря за друг отбор от бг второ ботев е марка със история доказвана 98 години отбор със минало със история нещо с което аз самия се гордея тъкаче и 100000000 отбора дасе направят със името ботев пловдив аз пак ще съм си от този ботев и сам сигорен че има много такива като мен а за тея където си мечтаят за друг ботев прав им път те неса истински фенове. сега сам на 23 може да стана на 70 итогава да вида ботев голям отбор но поне ще знам че това е моят любим отбор ане някои изкуствен

Добре, щом си на 23, кажи ми, помниш ли евромач на нашия БОТЕВ?

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 17 дек 2009 14:31

puffer написа:
plovdivesamona6 написа:крайно време беше това да се направи.цялото ми семейство,всичките ми приятели и познати са от Ботев,но повечето не ходят на мачове само и единствено заради селския.така че сигурен съм че и повечето бултрас са "за"

аве ти нали,в нашия форум,по-едно време ни натякваше,че сме Локо 2001 и постваше некви чаршафи :lol: или бъркам :mrgreen: к'во нещо е живота :mrgreen:

Пуфер-Коя зодия си? :mrgreen:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 17 дек 2009 14:33

Някой вярва ли още,че при това положение Ботев ще бъде продаден? :roll:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 17 дек 2009 14:33

Alternative написа:
puffer написа:

Пуфер-Коя зодия си? :mrgreen:

АХАХАХАХ ... Пост на годината! ХАХАХА супер ... :mrgreen: 8-) :mrgreen:

nasko1912pd
Контакти:

Мнениеот nasko1912pd » 17 дек 2009 14:37

да ако искаш да знаеш хода много рядко на гостувания защот имам други ангажименти но на домакинските хода на абсолътно всички и помня мачове още като малко дете на 9 септември помня мътно мача със севиля на христо ботев бил сам на финала за купата срещу локо софия бащами е голям фен на ботев и от малък е започнал даме ориентира нали затова са родителите мислет за най доброто на своите деца
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”