2010-2011 Зимна Подготовка и трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Нсереко позира с фланелка на Черноморец

Мнениеот PFC Litex » 20 яну 2011 23:47

futbolqga написа:
percival написа:Браво дано все повече такива чужденци в България

[offtopic]Вие хубаво го представяте официално ама договор имате ли с него ?[/offtopic]

Защо все пак не изчакате да видите какво представлява преди да му се радвате, че като му гледам статистиката се чудя за същия играч ли говорите: за последните 5 сезона той има изиграни 36 мача и отбелязани невероятните ... 3 гола.Все пак многократно се е доказвало, че играчи с подобна статистика навън се оказват доста над класата на нашата групичка, така че има шанс и да ви е полезно момчето.

Дембеле преди да дойде в Локо Пловдив ми е интересно каква му е визитката :roll:
Изображение

gardimarin
Контакти:

Re: Нсереко позира с фланелка на Черноморец

Мнениеот gardimarin » 21 яну 2011 02:20

PFC Litex написа:
futbolqga написа:
percival написа:Браво дано все повече такива чужденци в България

[offtopic]Вие хубаво го представяте официално ама договор имате ли с него ?[/offtopic]

Защо все пак не изчакате да видите какво представлява преди да му се радвате, че като му гледам статистиката се чудя за същия играч ли говорите: за последните 5 сезона той има изиграни 36 мача и отбелязани невероятните ... 3 гола.Все пак многократно се е доказвало, че играчи с подобна статистика навън се оказват доста над класата на нашата групичка, така че има шанс и да ви е полезно момчето.

Дембеле преди да дойде в Локо Пловдив ми е интересно каква му е визитката :roll:

хахахах :lol: Пълна скръб
http://transfermarkt.de/en/garra-dembele/leistungsdaten-detail/spieler_61375.html

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: 2010-2011 Зимна Подготовка и трансфери

Мнениеот ntodorov » 21 яну 2011 12:02

Абе вие феновете на Левски каквото правите, каквото струвате - все в чуждите панички заничате. Туй за Вуте дето виреел из Шопските поля било истина бря. Завиждате ни за стадиона, за града, за Убавите моми, за футбалерите ни, за отборите ни, за .... всичко. Е па айде - оглозгайте всичко. Иначе споко. Сега Нсреко ще поиграе малко футбол в Бургас, после ще ви го пратим . То при вас освен на пиЙене, ийЕдене и йеба__е на друго не моЙ се научи. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Европейски шампион позира с фланелка на Черноморец

Мнениеот ntodorov » 21 яну 2011 12:29

Tommi написа:Само ще ви кажа, че да играеш срещу юноши/младежи е доста различно от това да играеш в мъжки отбор ;) Визитката му при мъжете не е особено впечатляваща ;)

Че то МЪЖЕ в А група има ли ?

Потребителски аватар
miriminka
Контакти:

Мнениеот miriminka » 21 яну 2011 13:13

Савио: Ще помогна на "Черноморец-Бургас" да постигне целите си
Източник: sport.burgas24.bg 13:14 / 21.01.2011 Отпечатай Изпрати

©

Изпълнителният директор Джан Пиеро Персикети и главният мениджър на "Черноморец - Бургас" Душан Буковац представиха днес официално на пресконференция новото попълнение в тима Савио Нсереко. 21-годишният германец от угандийски произход подписа договор с "акулите" до края на сезона като преотстъпен от италианския "Фиорентина".
"Много се радвам, че съм тук. Дошъл съм, за да помогна на отбора да постигне целите си", бяха първите думи на Савио пред журналистите. Офертата към него дошла, след като Буковац се свързал с агента му. "Предложението ми хареса. Прецених, че е много добро. "Черноморец" в никакъв случай не е крачка назад за мен. Понякога човек трябва да направи нещо различно, ако иска да постигне много. В Бургас имам всички условия да покажа какво мога и не бива да изпускам тази възможност. В края на сезона ще се убедите, че идването ми тук е било добро за кариерата ми", коментира новото попълнение.

Запитан относно базата на "Черноморец", Нсереко беше категоричен, че тя не само не отстъпва на видяното от него в Германия, Италия и Англия, но дори има и предимства в някои отношения. Футболистът посочи като пример тренировъчните игрища и медицинския център.

"Нормално е да не съм в най-добрата си кондиция, след като не съм играл известно време, но времето за подготовка ще ми стигне. Бъдете сигурни, че за първия официален мач ще бъда напълно готов", заяви с убеденост Савио. Той уточни, че на терена се чувства най-добре като ляво крило, но може да играе и по десния фланг, и като втори централен нападател. В личен план Нсереко уточни, че семейството му живее в Германия и че има две сестри и един брат.

Савио е израснал във футболната академия на "Мюнхен 1860". Преди да премине във "Фиорентина", в Италия е играл за "Бреша" и "Болоня". През 2009 г. е бил за 8 месеца и половина в английския "Уест Хям", който брои рекордните за клуба 9 млн. паунда за трансфера му. Нсереко е европейски шампион за юноши до 19 г. с отбора на Германия.

Днес следобед играчът ще направи първа тренировка със своите нови съотборници на кампуса "Гнездо на акули".

bike games

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 21 яну 2011 17:28

[center]Савио направи тренировка с Черноморец[/center]

Савио Нсереко участва в следобедната тренировка на „акулите" на кампуса край Сарафово. Физическото състояние на футболиста е много добро, въпреки че както самия той спомена на пресконференция няколко часа по-рано, от месец не е тренирал активно. Старши треньорът Антон Велков включи нападателят в заниманието наравно с останалите футболисти, които вече десетина дни се подготвят при повишени натоварвания.
В заниманието взеха участие и Енис Хайри и Лис Мутис, които вчера се подготвяха във фитнес залата на хотел Поморие. И двамата вече нямат оплаквания, което позволява да тренират на пълни обороти в тренировките на отбора.

В събота и неделя „акулите" отново ще провеждат нормални тренировки, които ще се редуват на терените на базата в Сарафово и фитнеса на хотел Поморие. В момента отборът тренира в пълен състав, като най-добрата новина за старши треньора Велков е, че няма болни или контузени футболисти, въпреки тежките натоварвания в подготвителния период.

http://football.sportal.bg/news.php?news=281891
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 21 яну 2011 21:07

Абе нека ни подценяват, така е по-добре!
Много много излишен шум само щенавреди на момчетата...
Нека си се подготвят на спокойствие, пък после да ги треснем с мокрия парцал по главата!
И ще има пак статии зза "хитът Черноморец"....
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 22 яну 2011 15:31

fred написа:Абе нека ни подценяват, така е по-добре!
Много много излишен шум само щенавреди на момчетата...
Нека си се подготвят на спокойствие, пък после да ги треснем с мокрия парцал по главата!
И ще има пак статии зза "хитът Черноморец"....

Както казват хората и правеше един политик: "Со кротце, со благце - со 10%"...Наистина. Добре е да не се шуми много. Хубавите работи стават без много шум - под завивка. :)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 24 яну 2011 20:17

Исландецът Йозеф Йозефсов е отпратен заради хронична травма.

Първата зимна контрола на тима ще се играе на 29 януари /събота/ от 14.00 часа срещу "Светкавица". Съобразно метеорологичната обстановка двата отбора ще се срещнат на кампуса /при хубаво време/ или в Поморие.
http://sport.burgas24.bg/224414.html

При нас ловят на момента хронично контузените,а не като някои други места да откриват за тях чак в чужбина.Жалко за исландеца дано намерим още няколко играчи надеждата ми е в италианците.
[center]R.I.P[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 25 яну 2011 08:20

Сънародник на Болт идва на проби в Черноморец
На спортнотехни­ческия щаб на Черно­морец е предложен футболист от Ямайка с изключителни ско­ростни качества. Съ­народникът на Юсеин Болт е на 24 години и за последно е ритал в университетския шам­пионат на САЩ. Най-добре се представя ка­то дясно крило. Ямайският футболист е тренирал лека-атле-тика до 21-годишна възраст и е бягал 100 метра за 10,50 секун­ди на открития шам­пионат на САЩ през 2007 година.

След то­ва обаче футболен треньор му предлага да се насочи към най-популярната игра. Агентът на играча от Ямайка се е свързал с мениджърска агенция от Германия, която е насочила футболиста към българското пър­венство и по специално към бургаския Чер­номорец. Така в кан­целарията на бургас­кия клуб в края на ми­налата седмица е пристигнала оферта заедно със записи от мачове на футболиста плюс неговата автобиография. Ако стар­ши треньорът Антон Велков реши да го привлече в отбора, за него няма да бъде платена трансферна сума и ще е необходимо само да се удов­летворят финансовите изисквания на играча и мениджъра му. В САЩ въпросният футболист е ритал за 3500 долара на месец.

http://www.novsport.com/news128559_1003.html
[center]R.I.P[/center]

Върни се в “Черноморец”