Трансфери!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Трансфери!!!

Мнениеот crap » 18 юни 2010 16:21

Старокин разбира се на първо място. Дани Димов, Алекс Александров, Божилов все от Море достойни за ЦСКА... има и още разбира се.
YA GUNNERS YA

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 23 юни 2010 00:58

ЦСКА се разбра със Селтик за ирландски национал - плаща 300 хиляди лири

Ирландският нападател Килиан Шеридън е много близо до трансфер в ЦСКА. Преговорите между червените и Селтик са в напреднала фаза и е възможно съвсем скоро младежкият национал на Ейре да подпише договор с армейците. Спортният директор на 31-кратните шампиони Емил Костадинов също потвърди за успешния ход на преговорите с шотландския гранд.

"Знаем, че Шеридън е за продан и ние се интересуваме от закупуването му. Имаме нужда от такъв тип играч и сме готови да платим необходимата сума за неговото привличане", казва Костадинов пред шотландските медии.

Според английския "Ивнинг Таймс" мениджърът на "детелините" Нийл Ленън планира да направи сериозна чистка в отбора, а Шеридън е един от първите футболисти, които ще напуснат "Селтик Парк". Вестникът твърди, че от ЦСКА са готови да платят за нападателя 300 000 паунда, а сумата устройва Ленън.

Интерес към Килиан Шеридън има и от страна на няколко отбора от Висшата лига на Шотландия, но тези клубове искат национала на Ейре под наем. От Селтик обаче искат да продадат играча, за да използват парите от трансфера за нови попълнения. Ленън възнамерява да направи мащабна селекция, с която да атакува всички отличия през новия сезон и добро представяне в евротурнирите.

http://football.sportal.bg/news.php?news=244411
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 23 юни 2010 11:08

Уж 3-4ма чужденци щяхме да вземаме, а те станаха 10 вече... пак се правят глупости, плюс това имаме предостатъчно нападатели, които и досега ненамираха място в титулярния състав...
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 24 юни 2010 10:22

Да поговорим за селекцията, която направихте. Привлякохте само чуждестранни футболисти до момента. Запознат ли сте добре с техните качества? И въобще вие ли ги искахте в ЦСКА, или идват по настояване на спортния директор Емил Костадинов?
- В интерес на истината аз българското първенство не го познавам добре и не мога да кажа какви качества притежават футболистите в него. Естествено, доверих се на Емил Костадинов за чуждестранните играчи. Досега информацията, която имам за новите ни футболисти, е добра и нямам основание да вярвам на нея.

Това e от днешното интервю на Дочев в 7 дни спорт. За втори път ми прави лошо впечатление в изказванията си Дочев. Първият път пак го пуснах тук. Беше казал нещо от рода на това, че не познава някои играчи на ЦСКА и можело да станат грешки. В смисъл да освободят някои добър играч или обратното. Тоя човек нещо ми се струва, че е дошъл в ЦСКА да тренира отбора, а пък други ще дърпат конците. Добряк някакъв, послушник. Доверява се на Емо за селекцията, което според мен не е правилно, защото той е треньорът и той трябва да си подбере играчите според своите разбирания. накрая и той ще носи най-голямата отговорност. Но той си знае. Той си носи кръста
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 24 юни 2010 10:53

И мен ме притеснява тая селекция. Много сме си патили от подобни чужденци, че и още им плащаме дългове и дела. За мен най-правилният вариант бе да се вземе един доказан, пък дори и поостарял чужденец, и всичко друго българи, не повече 2-3. Иначе и аз четох интервюто на Дочев и от него става ясно, че човекът е дошъл да работи. Аз съм оптимист. Ще ги видиме тея чужденци...
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 24 юни 2010 13:52

crap написа:И мен ме притеснява тая селекция. Много сме си патили от подобни чужденци, че и още им плащаме дългове и дела. За мен най-правилният вариант бе да се вземе един доказан, пък дори и поостарял чужденец, и всичко друго българи, не повече 2-3. Иначе и аз четох интервюто на Дочев и от него става ясно, че човекът е дошъл да работи. Аз съм оптимист. Ще ги видиме тея чужденци...

Ще видим какво ще стане. Дочев да се стегне малко и да вземе нещата в свои ръце. Надявам се да има силата и куража да го направи. Напълно непознат е в Б-я като човек и специалист за това с интерес следя първите му изяви. И още нещо. Оставят селекцията изцяло на Емо, а помним какво правеше по времето на Лупи. Видя, че кацата с меда се раздава и всеки бърка в нея и се включи мощно.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 25 юни 2010 01:50

crap написа:И мен ме притеснява тая селекция. Много сме си патили от подобни чужденци, че и още им плащаме дългове и дела. За мен най-правилният вариант бе да се вземе един доказан, пък дори и поостарял чужденец...

Не е точно така с "доказания, пък дори и поостарял чужденец"...

Ти помниш ли по времето на Луиджи Симони беше като Божков докара на "Армията" Хамилтън Рикард....
Дойде с голяма визитка, голмайстор на Мидълсбро.... а пък после не помня точно, но мисля че головете му се брояха на пръстите на едната ръка...
Само за Беноа Кое се сещам, че като дойде въпреки че беше относително на възраст - помогна да станем шампиони....

Дочев си го е казал в интервюто, трудно е да знаеш предварително кой от трансферите ще се окаже печеливш...Аз залагам на Уилям Тиеро, показал е добри игри в Академика, титуляр, добра алтернатива в офанзивен план на халфовата ни линия на Марко....

Този Грегори Нелсън - казах за него вече, не ме впечатлява засега с тези 7 гола от 17 мача за Розендаал последния сезон а за предния да не говорим - от 15 мача нито един гол... :|

Че той Иван Стоянов само за половин сезон вкара 8 гайлета...

Трябва ни много по добър реализатор от този Нелсън.... :!:
Дано се бъркам за него.... :roll:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 25 юни 2010 09:00

Аз пък се сещам за Мурад Хидиуед 8-)
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 25 юни 2010 11:49

....Аз залагам на Уилям Тиеро, показал е добри игри в Академика, титуляр, добра алтернатива в офанзивен план на халфовата ни линия на Марко....

Този Грегори Нелсън - казах за него вече, не ме впечатлява засега с тези 7 гола от 17 мача за Розендаал последния сезон а за предния да не говорим - от 15 мача нито един гол... :|

.
Трябва ни много по добър реализатор от този Нелсън.... :!:
Дано се бъркам за него.... :roll:[/quote]

И аз очаквам Тиеро да е добър играч. дано само в действителност да е на 29 години наистина, а не на повече. Но той не знам дали ще е алтернатива на Маркиньос. Маркиньос за мен отдавна трябваше да сме го продали. Вярно има отделни проблясъци, но просто както казах това са само проблясъци и не може да вдигне според мен като цяло класата на отбора. Предполагам, че Тиеро е халф тип Дарън Гибсън или Майкъл Карик от Ман Юн. Включва се добре в атаките и има добър шут отдалече, но не вярвам да може да изпълнява и функциите на плеймейкър. Дано да стане и с Шеридън, имаме нужда от мощен таран, който да бележи голове. нито Муши, нито Руи Мигел или Платини стават. Митко Илиев не сме го гледали много, но и той едва ли е човекът. Иначе за новия сезон аз все пак възлагам надежди на Платини. той е много добър играч, надявам се Дочев да му влезне под кожата и да му повлияе добре на психиката, за да видим най-доброто от бразилеца

Потребителски аватар
Червен_до_гроб
Контакти:

Мнениеот Червен_до_гроб » 26 юни 2010 12:54

Освободен от Дортмунд талант е пред завръщане в ЦСКА

ЦСКА е на път да привлече в редиците си халфа на Борусия Дортмунд Михаил Александров, пише "Меридиан мач". Договорът на футболиста изтече и така "червените" няма да дадат нито лев за него.

"Договорът ми с Борусия изтече. Нито те, нито аз искаме да подпишем нов контракт, така че бъдещето ми не е свързано с този клуб. В момента обмислям няколко предложения", коментира самият Александров.

Както е известно Александров бе считан за една от големите надежди на школата на ЦСКА и през 2007 година интерес към него имаше дори от английския гранд Ливърпул. До трансфер тогава не се стигна, но крилото в крайна сметка премина в Борусия. През по-голяма част от предсоя си в Дортмунд обаче, той игра за втория отбор, а иначе е обличал екипа на първия тим само в контролни срещи.

Интерес към Александров има от още няколко родни клуба, сред които са Славия и Черноморец, но той предпочита да се завърне в ЦСКА.

[offtopic]Източник: winner.bg[/offtopic]

Върни се в “Архив”