Черно море-ЛЕВСКИ
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море-ЛЕВСКИ
Като ще ми говориш за мача 4-1 тогава Ели Маркес помниш ли какво направи на Минев?Или не само ние сме виновните
какво да завиждаме?Че не нас а вас съдията ви подпря за онзи корнер на Йовов?

Завинаги оставам аз Левскар
Верен на отбора си до край
Аз не ще го предада
За нищо на света
За ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов
Але,але,але,але,але....
Аз не ще го предада
За нищо на света
Але,але,але,але,але....
Siegfried написа:MORSKI написа:Siegfried написа:
МОРСКИ - щом не те вълнува злобата на другите , защо се занимаваш с тях ?
И от спорове с теб има по-пълзотворни занимания, но ще ти отговоря...
Понеже ми псина- да се заяждат с моя отборт, а да не виждат какво правят техните играчи на терене- или техните фенове- ей затова...
То всичко си има граници!!!!
В момента не споря с теб . Не всеки мой пост е задължително спор с твоята неприкосновена личност . Като има по-ползотворни занимания - занимавай се с тях .![]()
![]()
![]()
Заяждането с Черно море няма да спре форевър , това важи и за всички отбори по света .
Ако си мислиш , че ще промениш нещо , късмет срещу вятърните мелници
Аз ще ги извърша тези пълзотворни знаимания- не се безпокой за мен

Тогав акакво се чудиш защо им отговарям, след като вечно ще ги има- значи вечно ще има и фдругата страна, която да опонира....
Това е нещо естествено...
Няма едните да обиждат, а другите д амълчат де

Със здраве...
- BLooD-_-PhoeNiX
- Контакти:
MORSKI написа:BLooD-_-PhoeNiX написа:Искате да видите кой на кой е искал да счупи крака еми прочетете миналите страници на тази тема и ще разберете !
А пък ти прочети малко спортни сайтове и разбери колко време ще отсъства Божилов и след кой мач и вследствие на "чиста" игра от страна на играч на вашия отбор....
Да ти кажа ама изобщо неми дреме .. Точно пък за вашите футболисти
Батков махай се от Герена и не се връщаи !!!
ficho17 написа:Като ще ми говориш за мача 4-1 тогава Ели Маркес помниш ли какво направи на Минев?Или не само ние сме виновнитекакво да завиждаме?Че не нас а вас съдията ви подпря за онзи корнер на Йовов?
Ели Маркес, а ти помниш ли Рабех какво направи на Заков???
Това, което е сторил Маркес е малко в сравннение с това на Рабех....
BLooD-_-PhoeNiX написа:MORSKI написа:BLooD-_-PhoeNiX написа:Искате да видите кой на кой е искал да счупи крака еми прочетете миналите страници на тази тема и ще разберете !
А пък ти прочети малко спортни сайтове и разбери колко време ще отсъства Божилов и след кой мач и вследствие на "чиста" игра от страна на играч на вашия отбор....
Да ти кажа ама изобщо неми дреме .. Точно пък за вашите футболисти
тогав ане го прави на въпрос каот не ти дреме.. Понеже преид малко излезе, че не само ти дреме,ами и много ти пука... Изкара го като аргумент...
- BLooD-_-PhoeNiX
- Контакти:
MORSKI написа:ficho17 написа:Като ще ми говориш за мача 4-1 тогава Ели Маркес помниш ли какво направи на Минев?Или не само ние сме виновнитекакво да завиждаме?Че не нас а вас съдията ви подпря за онзи корнер на Йовов?
Айде пак почнахме със сравненията ..
Надявам се да постигнеш нещо като си толкова опорит ...
Ако неискаш да си хабиш нервите спри и утиди в форума на Черно Море и там си пиши на воля тука нети е мястото
Батков махай се от Герена и не се връщаи !!!
Помня какво стори Рабех,но не ми отговори на въпроса!Помниш ли как Ели Маркес си поигра на бокс с Минев?
Завинаги оставам аз Левскар
Аз не ще го предада
За нищо на света
Але,але,але,але,але....
Аз не ще го предада
За нищо на света
Але,але,але,але,але....
ficho17 написа:Пожелавам на всички фенове на българския футбол искрено и се надявам това измислено варненско тимче заедно с феновете си да се затрие защото ако това за тях е добър футбол значи наистина са много объркани!За съдията..знаем си го много добре него..само той видя жълтия картон на Сашо..само той видя симулация на Йовов..и като видя че става контра за ЛЕВСКИ веднага спря мача заради димките..абе жалка работа
При картона на Йовов първо защитника изби топката, тоест играе абсолютно чисто. Картона е за последвалите скокове на Йовов върху съдията, не за симулация. Честно, просто се чудя вие мача гледате ли го или слушате само коментарите какво става на терена? Коментаторите отдавна са доказали, с редки изключения, че са рядко кьорави хора.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Blue_Girl написа:more написа:BLooD-_-PhoeNiX написа:
1. Не говори в множествено число 2. Това "софийско тимче" е по-велико от 1/2 от отборите в БГ на куп историята му е величествена 3. И моля виж всички фалове който свири съдията в който някой от ваште морячета пада на тревата на бавен каданс .Щото тфоите морячета са велики актъори
Какво ме интересува историята ви през време на комунизма,ако ще 100 титли да спечелите за нас Черно море винаги ще е по-велик от "Левски".
По-Велик е за вас, защото Черно море ви е любим бг отбор.
За това няма да ви интересува другите, колко титли имат и успехи в Европа.
Така, че всеки човек има право на мнение или избор.
Точно за това обидните квалификации не пораждат добро,а точно обратното.Жените по не отношение на футбол сте поне по-толератни от нас мъжете.Права си това е моето мнение и избор който има нещо против не ми пука.

С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
- Levskar_90
Здравейте !!! Днес бях на мача, но в публиката на Черно море. Ква да ви кажа жалка публика освен да псуват и да викат от време на време Тича, друго неправиха ... Докато Левскарите даказаха, че са най-великата публика цял мач песни и пълна подкрепа даже при 1:0. Жалко можехме да обърнем мача, а до колкото Йовов и Телкийски по-добре да се пенсионират.