Левски-Славия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски-Славия
[offtopic]Така сте се развихрили в разсъждения лескарите,това е добре!Анализирането на мача е нещо важно.Засега в темата има около 210 мнения,още стотина и ще съберете колкото на мача днес срещу Славия.[/offtopic]

Много ми хареса желанието за игра което демонстрораха младите в отбора.Очевидна е обаче липсата на качествен нападател.Най-силно впечатление ми направи Станчев,и ако този отбор бъде обигран то още догодина Левски ще изглежда способен да се бори за титлата.Също така мисля,че Исмаил Иса може да намери място в атаката на отбора ни.Успех на Гонзо и се надявам занапред да гледаме все по-добър Левски.
- slavia_forever
- Контакти:
МЕЦИ написа:Другият вариант е свободно да се ругаем и псуваме,както са свикнали някои червени и зелени...
[offtopic]а сини не.

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Бях на стадиона добър мач,но да не излитаме чак толкова в небесата.Видя се,че Балтанов,Хичо и Станчев са си готови за титуляри плюс Гаджев естествено.Видя се,че по крилата Жо и Хичо са супер.Централния нападател е проблем и може там да се ползва Йовов до края на пулосезона ,а зад него Седрик.Кривия и Мечо нямат място вече в Левски - дали са каквото могат.Бъдещия Левски за следващия сезон го виждам така:
Петков,Станчев,Бензукан,Милиев,Минев,Сърмов(Балтанов)Гаджев,Тасевски(Седрик),Жо,Хичо и един центр. нападател КЛАСЕН
Резерви: Митрев,Петраш,Топчо,Генев,Цачев,Иса,Балджийски,Йовов,Табаков,М.Огнянов,Тевия
Кривия и Мечо да ги освободят - дали са каквото са дали.Еньо и Антонов не стават за Левски - и тях да освободят. Йовов,Седрик и Топчо да взимат все по-малко участие и да са по-скоро резерви.
Трябва да се купи един наистина класен центр нападател за 1 - 1.5 млн евро или да се върне Домо например и другото,което е трябва да се помисли за алтернатива на Веско Минев пък било и с играч ор нашето първенство.Други трансфери не ни трябват.Нека се обиграва този отбор и след 1-2 години н чака ново невероятно левскарско поколение с Митрев,Станчев,Балтанов,Милиев,Гаджев,Н.Димитров.......
Петков,Станчев,Бензукан,Милиев,Минев,Сърмов(Балтанов)Гаджев,Тасевски(Седрик),Жо,Хичо и един центр. нападател КЛАСЕН
Резерви: Митрев,Петраш,Топчо,Генев,Цачев,Иса,Балджийски,Йовов,Табаков,М.Огнянов,Тевия
Кривия и Мечо да ги освободят - дали са каквото са дали.Еньо и Антонов не стават за Левски - и тях да освободят. Йовов,Седрик и Топчо да взимат все по-малко участие и да са по-скоро резерви.
Трябва да се купи един наистина класен центр нападател за 1 - 1.5 млн евро или да се върне Домо например и другото,което е трябва да се помисли за алтернатива на Веско Минев пък било и с играч ор нашето първенство.Други трансфери не ни трябват.Нека се обиграва този отбор и след 1-2 години н чака ново невероятно левскарско поколение с Митрев,Станчев,Балтанов,Милиев,Гаджев,Н.Димитров.......
Това трябва да е обликът на Левски...Супер мач,тотално надиграхме Славия и най-важното....Гонзо не се поколеба да направи промени.Мисля също,че Станчев трябва да бъде налаган отдясно,а не тоя Петраш.Нашия е толкова хладнокръвен и действа така спокойно сякаш играе за пореден път в такъв мач.Браво!Хичо също игра на високо ниво,а от Балтанов може да се желае и още.На 2-3 пъти сбърка,но карай.Много ми хареса играта и дано от тук нататък само на победи да се радваме 

Бихме Славия и се забрави слабия мач с Миньор и очаквания резил срещу Литекс,и вече едва ли не,сме шампиони
И отново действията и скандиранията срещу БатковF се забравиха,а много скоро ни очакват още студени душове,и пак ще има "Батков к**во" до момента до когато Левски не направи пак някоя такава победа срещу слаб отбор като сношната и всичко бързо ще се забрави 

И това може да продължи до безкрай.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
- child in time
- Контакти:
Честита победа на Левски ! Победихте Славия който вместо да гради преса изглеждаше в пълна депресия! Не вярвах че ще видя толкова слаб и безличен отбор на Славия !
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати!