murdjo_ написа:Не че се заяждам, но аз това го предвидих още като се записах във форума. Момчета не става само с ядене... Уж се събирахме, намерихме игрище, всичко направихме... ама за чий?!?!?!? Вие си мислите, че тоя турнир е алабала, няма такова нещо. Там всеки отбор играе освен за кеф, но и за оставане в лигата. Имат СПОРТНА ЗЛОБА(доста важен термин за всеки един спорт).
Другата събота също съм на изпит, така че зависи какъв час изберете.
ПС: аз само не разбрах защо ритаме на игрише двойно по-скъпо от това в студенстки???
Олег, за спортната злоба е ясно, но не мисля че това ни е най-важния проблем в момента. Да видим дали има достатъчно хора да направим един мач, пък после ще мислим за другите неща. Като влезем в турнира и като си платим всичките такси бъди сигурен, че ще видиш много по-голям хъс и мотивация във всички. Но в близките месеци няма да може да се включим в турнира, така че единственото, което може да правим е да се събираме и да разцъкваме ЗА КЕФ, което означава че не играем за някаква награда или класиране, а за удоволствие.
За игрището - първо още венъж благодарим! Но вече 3 пъти не сме се събирали, а като гледам как вървят нещата е вероятно и занапред да се получава понякога така. А ти беше казал, че трябва да сме сериозни и да ходим всяка седмица... Това го казвам за по принцип - ако не може да се събираме редовно по-добре да не ходим. А за тази седмица специално Калин каза: "Това значи че следващата седмица спокойно може да си играем - на Спортна София по-добре, защото събота има турнир в Студентски град." В смисъл в студентски е много добро и най-добре да ходим там, но ако не може да сме редовни, по добре да не те злепоставяме пред твоя човек...