ЛЕ: Левски (София) - Апоел (Беер Шева), Четвъртък от 20:30 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: ЛЕ: Левски (София) - Апоел (Беер Шева), Четвъртък от 20:30 часа

Мнениеот drvasko98 » 11 юли 2025 15:00

tmanolov написа:Хубави последни мнения - всеки с вижданията и разбиранията си. За мен се получи приличен мач и добър резултат, при положение че ние бяхме и продължаваме да сме аутсайдер. В този мач, дали заради "гения" на Хулио, или заради безхаберието на еврейците, даже можеше да спечелим - дано го нрпавим втория мач. Обаче да се сравнява този мач с онази епопея срещу ПАОК, е меко казано несериозно. Настроението - съшо - никога няма да забравя всички кадри около пътуването към малякия, особено организацията от пернишката група на магистрала Струма...

Ся за Вцтов - отново казвам, че това е единственият свестен трансфер на експертизата (заедно с Макун), при това за немалко пари (ок, като за Ловеч или Разград са пари за семки, но не и за нас). Обаче Вуцов е ученик на Урсула и е хванал както отличните неща, така и (надявам се да греша) тото изпълненията, но с оглед на голямото нямане след Урсула на вратарския пост (изключвам черногорчето), си е направо находка. дано има късмет и на реванша - все пак онзи европробив преди 20 години до голяма степен се дължеше на Урсула.

Та стискаме палци и се надяваме - изключително важно е да отстраним еврейците, за да можем да вземем коеф на Брага (срещу тях нямаме хептен никакъв шанс) и в трети кръг за пресконференциите да сме поставени. паднем ли от еврейците, срешу АЕК нямаме футболни аргументи и приключваме за нула време

На Брага можем да вземем коеф в ЛЕ, но в ЛК ще си играем с нашия

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 11 юли 2025 15:18

drvasko98 написа:
tmanolov написа:Хубави последни мнения - всеки с вижданията и разбиранията си. За мен се получи приличен мач и добър резултат, при положение че ние бяхме и продължаваме да сме аутсайдер. В този мач, дали заради "гения" на Хулио, или заради безхаберието на еврейците, даже можеше да спечелим - дано го нрпавим втория мач. Обаче да се сравнява този мач с онази епопея срещу ПАОК, е меко казано несериозно. Настроението - съшо - никога няма да забравя всички кадри около пътуването към малякия, особено организацията от пернишката група на магистрала Струма...

Ся за Вцтов - отново казвам, че това е единственият свестен трансфер на експертизата (заедно с Макун), при това за немалко пари (ок, като за Ловеч или Разград са пари за семки, но не и за нас). Обаче Вуцов е ученик на Урсула и е хванал както отличните неща, така и (надявам се да греша) тото изпълненията, но с оглед на голямото нямане след Урсула на вратарския пост (изключвам черногорчето), си е направо находка. дано има късмет и на реванша - все пак онзи европробив преди 20 години до голяма степен се дължеше на Урсула.

Та стискаме палци и се надяваме - изключително важно е да отстраним еврейците, за да можем да вземем коеф на Брага (срещу тях нямаме хептен никакъв шанс) и в трети кръг за пресконференциите да сме поставени. паднем ли от еврейците, срешу АЕК нямаме футболни аргументи и приключваме за нула време

На Брага можем да вземем коеф в ЛЕ, но в ЛК ще си играем с нашия

Прав си, много тъпо :oops:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 юли 2025 15:19

drvasko98 написа:
metodito написа:
drvasko98 написа:Сега очаквам Методи да ми обясни за играчите за 20 млн, което на съвременни цени 20 млн за 10 играчи всъщност е суперниско ниво, долна половина Чемпиъншип

Това не го разбрах. Какво имаш предвид?

Ти го пишеш, че УАУ имали сме играчи за 20 млн. Аз казвам - 20 млн са нищо за 2/3 отбор. Един малко над средното ниво за Европа струва толкова. Купили сме били някакъв за 400 000 евро, уау. Това е смехотворна сума. Поне 2 млн евро дадени на глава могат да се коментират и да се претендира за някакво качество. И то поне трима такива в отбора.

Аз написах, че сме продали играчи за 20 милиона. Или по-чточно, че сме имали селекция, оценена на И тези играчи биха отбор на стойност, не знам колко е бил ПАОК. Е, после пък малтийците, които сигурно общо струваха 2-3 милио милиона. на, ни отстраниха. Парите не играят.
Ако някой ден "Левски" може да си позволи да хвърли 20 милиона за селекция... Едва ли ще го видим.

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 11 юли 2025 15:49

Air_Smuggler написа:Струва ми се, че тоя неможач, дон Хулио, нещо не може нито да ги нареди както трябва, нито да им даде правилни насоки и т.н.
Седнал да ми говори за пространства, чакай бе, Ринус Микелс през 1970 год. говореше за пространства.
С един български треньор, примерно това момче, Данчо Господинов, което коментираше в студиото на Дием, на тия щехме да им вкараме поне 2 гола, и мача щеше да е съвсем друг.
Тоя инатлив катър обърка както стартовия състав, така и времето за смените, така и самите смени. Друг въпрос е, че нямаме адекватни футболисти поне на 4-5 поста...
За мен, ръководството и Хулио осраха мача !

За мен това е най-точното и добро мнение в цялата тема. Абсолютно е виновен за осирането тоя идиот, който ни е треньор, а затова, че ни е треньор е виновно още по-некадърното дори от него ръководство. След супер важния мач за купата с Черно Море, това е втори случай в дори по-важен мач с объркан и неадекватен състав и с още по-объркани и забавени смени. Грешен план, грешна тактика и огромен късмет, че накрая не паднахме, като основната причина, понеже израелците видимо не са във форма. Двата му най-важни мача в Левски - тотален провал.
Не съм оптимист за реванша. За да разчиташ на нещо поне трябва да имаш треньор, а ние очевидно нямаме такъв. Що за малоумно същество трябва да си, за да оставиш тоя неможач за треньор в квалификациите за турнирите. Докато тия гадове са начело не очаквайте нищо добро за Левски!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 юли 2025 17:58

Аз смятам, че Апоел, действително са по-класни от нас и причината да имаме все още шансове, е именно Веласкес.
С друг треньор знаем... "ИгрАли смЕ дОбро, але сме немаАли шансУ".
Демек, както нЕкои предлагат, да не сме били толко' агресивни, през първото полувреме, че да сме ги натиснели второто... При този вариант аз виждах още на почивката 0-2 за гостите.
Щото настоящата ни формация, просто не може да играе дълбоко в половината си.
И Хулио направи необходимото, това да не се случи.
Да, понатиснаха ни в няколко момента, и именно в тях се видя, че ние не сме хомогенни в дълбок дефанс.
Предимството ни бе в пресата, както индивидуалната ( човек за човека ) така и в зоновата.
Така объркахме и дори пореспектирахме евреите до степен, че от отбор, който обича да цъка къси пасчета и да притиска ( задушава ) бавно противника, се наложи да ритат топката на дълго и на високо.

Да, през вторите 45 мин. не бяхме толкова свежи и агресивни, нито ефективни при пресата, но това е нормално. В смисъл, срещу нас има жива хора, не компютърна игра и същите, също взеха мерки да не ни е толкова лесно усвояването на топката и пространствата.
И, да, червеният картон обърка доста нещата.
Но не виня Веласкес, че не сменил Майкон.
С "Мечката" играха чудесно, поне половин час, дори и с картони зад гърба си.
За смените, също не мога да виня испанеца.
Направи почти веднага такава, след изгонването на бразилеца, останалите, малко или много сякаш ги забавиха реферите поради някаква причина.
Няма никаква гаранция, че с 4-ри бързи смени на почивката, щяхме да им набутаме 3 гола ...
Футболът не работи с "ако".
А насреща имаме фактите - Агресивен Левски, офанзивен, шутове от далечна и средната дистанция и почти нулиране на офанзивната мощ на явно по-класният съперник.
И, да, наистина забавянето на подготовката на гостите, си каза думата.
По-класният отбор са, но игрово, като ритъм към момента, не са на нашето ниво.

В този контекст, мачът им за местната суперкупа, е нож с две остриета.
Но ще видим ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 11 юли 2025 18:03

Не прекланяйте глава! Само нагоре.

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 11 юли 2025 20:24

Един от любимите ми моменти беше, когато Сангаре влезна и не знаеше как да пресира, та евреите си изнесоха с лекота и ни направиха атака. Хулио веднага го привика при първото спиране, разкрещя му се в лицето и почна да му сочи по дъската.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 юли 2025 20:43

След вчерашния мач у мен се завръща някакъв оптимизъм. Не казвам, че сме направили нещо невероятно, но оценявам труда на играчите и треньорите - като се вижда желание за игра, за борба, агресия, то тогава не искам да връзвам кусури.
Най-напред, Браво на синята публика! Макар че към края на мача сякаш трябваше още по-огнена подкрепа, но и така бе добре. От сектор Д не видях ексцесии, диващини и знамена със срамни изображения, което е добре за всички. Дано наистина не е имало такива.
По навик и по любов цял ден се вълнувам, гледам репортажи и ме мъчи мисълта защо не бяхме по-смели, по-изнесени в атака. Достигнах до извода, че това беше чисто и просто треньорско решение. Според мен, без да искам да ангажирам нефутболни хора и Плейстейшън експерти, целта на тази задача беше да се стреля отдалеч, за да може футболистите в атака незабавно да започнат контра-преса при неуспех, което да позволи своевременно прегрупиране на хората зад тях. А пресата ни, особено на противника с топка и съотборниците му в близост, през първото полувреме беше истинска наслада за окото!
Мернах някои мнения в припошки стил, че съдията това и онова за картоните. Ще напомня, че към 20 минута реферът спести картон на Майкончо за закъсняло влизане, според мен изобщо не видя нарушението добре. Запомних минутата, понеже изтръпнах, сещайки се, че за подобно нарушение преди няколко месеца изгониха Охенето, или Фадигата да беше, на стадион "Славия".
А самият мач беше приятен за гледане в по-голямата си част, имаше футбол, имаше всичко без голове.
Противникът също можеше да ни изненада неприятно в 2-3 ситуации, но все пак не играхме срещу Плевен или Михайловград.
Само Левски!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 11 юли 2025 21:25

THE G.A.M.E написа:Щото настоящата ни формация, просто не може да играе дълбоко в половината си.

Целият коментар е топ за мен, но това го вадя като есенция. Вижда се отдалеч. По принцип повечето отбори играят добре в защита като пространствата са уплътнени. Но има такива, които колкото по-близо е топката до вратата им, толкова по-зле са. Пример Ман Сити. Ние няма да можем да пазим резултат с прибиране, това се вижда при този треньор. И причината според мен не е защитата, нито в дефанзивноте халфове, а в останалите 4 играча, които не умеят да играят в дефанс, нямат и/или физиката и футболния интелект да го правят

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 11 юли 2025 21:59

За да не съм голословен - това са за първите 30 минути проблемните ситуации, когато съдията си затвори очите и не показа картони на играчите на Апоел, а някои от тях бяха очеизваждащи, включително удари с ръце, подлагания (на два пъти), настъпвания, остро влизане след като изостава (за подобни Левски получи три картона - 1 на Костадинов и 2 на Майкон) и др.:
1.33; 9.00; 9.33; 13.44; 16.45; 17.11; 18.51; 28.41; 30.12.
Разбира се настъпването от Майкон на играч на Апоел, за което му се размина без картон. Дори да се изключат двете подлагания срещу Цунами, то 7 на 1 явно показва тенденция в едната посока.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Върни се в “Левски”