mikata написа:Лошото е че Генчев се е взел за голяма работа Малко трябва да слезе на земята.
Не знам кое му дава право да се вземе за голяма работа. Досега Генчев и бил начело на два от водещите БГ отбори – Лудогорец и Ботев Пд. Всички видяха колко може и какво постигна с тях. Очаквах, че е понатрупал опит и е вдигнал нивото си. Уви! Поканата от Левски само е напомпала самочувствието му. Този отбор не стана шампион с класен треньор и футболисти като Кордоба, Сундберг, Кръстев, Миланов, Уелтън, той бие барабан как щял да стане първи с доказани неможачи. Нито един от играещите в момента не може да стъпи на малкото пръстче на горните. И смятам, че уменията им не отговарят на класата на Левски. Всички продадени до сега, когато ги взеха, бяха на тяхното ниво, но надградиха, в чужбина ги забелязаха и работата стана. В сегашните виждам по-скоро регрес, не прогрес. Ако някой може да ми посочи футболист който е надградил, нека ме коригира. Тези момченца се затрудняват когато играят 3-5-2, вземат мачовете си на мъка и то срещу посредственяци. Нещо трябва да се промени защото започнаха срещите със сериозните отбори. До сега изиграхме два, с Лудогорец и Ботев Пд. Резултатът го знаем. Не ни чака нищо по-различно. Генчев е взел психолог и мисля, че трябва да го посети. Когато Колев и Сангаре са едновременно на терена май повече си пречат, Джавад си партнира добре само с Фадига, с Марин заедно са тотал щета, Алдаир и Майкон така и не се научиха да центрират. Пълен потрес. Слаб вратар, колебливи защитници (малкото голове са плод на респекта към името на отбора и срещите със слаби противници, с едно изключение), липсата на средна линия (един Охене не стига) принуждава играчите да правят дълги извеждащи подавания, но те в по-голямата си част са неточни и нападателите не могат да ги оползотворят.
С две думи – нужна е промяна в начина на игра. А ако купят класни попълнения вече може и да се започне с изграждане на шампионски отбор.