ЛК: Левски - Шкупи (реванш) 03/08/23 - четвъртък от 20:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Re: ЛК: Левски - Шкупи (реванш) 03/08/23 - четвъртък от 20:00
Аз не знам по коя географска карта левите наколенки от уефа мафия са решили, че изкуствената държава израел има нещо общо с Европа..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
sinqkrepost1914 написа:Аз не знам по коя географска карта левите наколенки от уефа мафия са решили, че изкуствената държава израел има нещо общо с Европа..
Колкото и Казакстан и други държави. Малкото успокоение е, че и те ще трябва да пътуват.
След Пловдив играем с Враца, все си мисля , че този мач трябва да е в понеделник, с оглед на дългото пътуване преди това.
Все още имам малка надежда, че коеф.15 ще е достатъчен да си поставен за жребия в плейофа. При някоя друга изненада в оставащите мачове.
Все още имам малка надежда, че коеф.15 ще е достатъчен да си поставен за жребия в плейофа. При някоя друга изненада в оставащите мачове.
Б започнаха страхотно и после що им бяха тия скандирания
Накрая бомби, бой в сектора, излизане на част от хората
Иначе за мача, важното е, че продължихме, въпреки няколкото положения на албанчетата
Иначе за мача, важното е, че продължихме, въпреки няколкото положения на албанчетата
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]
boglev написа:Б започнаха страхотно и после що им бяха тия скандирания
Дано да са изкарали от сектора хората с бомбите, и тях да са ги понабили.
Много стабилен тротилов еквивалент бяха!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Според мен изиграхме слаб мач и повечето неща не ни се получаваха. Не знам дали правилно съм видял, но май умората започва да си казва думата... Колкото и бързо да се възстановяват играчите.
В края на мача много се разпокъсахме и оставихме шиптърите да направят няколко положения при, които с малко повече точност можеха да изравнят резултата.
Много хубав гол на Петков. Точно тези удари ни липсваха в мача.
В края на мача много се разпокъсахме и оставихме шиптърите да направят няколко положения при, които с малко повече точност можеха да изравнят резултата.
Много хубав гол на Петков. Точно тези удари ни липсваха в мача.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
-
- Контакти:
Честита победа! Поне вие ме зарадвахте днес, като ги шибнахте и тук тези туземци. Чудесен гол на Марин и страхотна атмосфера и хореография!
veni__85 написа:boglev написа:Б започнаха страхотно и после що им бяха тия скандирания
Дано да са изкарали от сектора хората с бомбите, и тях да са ги понабили.
Не знам, ама делегатите здраво снимаха с телефоните
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]
sinqkrepost1914 написа:Аз не знам по коя географска карта левите наколенки от уефа мафия са решили, че изкуствената държава израел има нещо общо с Европа..
Ако не беше Израел, нямаше да станем четвърти в света 94-а година.