Един за всички, всички за Левски! 01.03 | 14:15ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Един за всички, всички за Левски! 01.03 | 14:15ч.

Мнениеот W84me » 01 мар 2020 16:47

bilyaletdinov написа:От лятото с юношките и някой ала Митов няма да имаме тия нужди да се борим за победи и челно класиране. Според чергата, колкото изкараме част толкова д харчим и да се надяваме, че кафевите приятели на ЛК-М и Борисов Шемса далеч от Левски ....а дано, ама надали.

Няма как да са далеч от Левски без протести.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 01 мар 2020 16:48

W84me написа:
vvessel написа:Дори да приемем, че защитата е експериментална, какво да кажем за нападението? Всичко най-добро беше на терена, но гола дойде от корнер, а чисто положение от игра май нямаме. Докато пред нашата врата имаше поне 5-6.

Никога това нападение не е играло заедно. Робърта не е играл от Ноември, Паулиньо го убиха. Стасито влезе, ама някой разбра ли?

Чия е вината? На играчите или на треньора който ги пусна заедно. Ако ги сравним по единици със Славия, кои играчи ще са по добри? Дай да не търсим оправдания за Хубчев. Това, че доста от играчите ни играят слабо дали се дължи само на тях? Не са взели половин заплата, но ще я вземат скоро. Едва ли това е фактор. А ние победа няма да видим скоро.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 01 мар 2020 16:48

LM10 написа:Напълно заслужена победа за Славия.

Чудя се какъв беше този експеримент с Костов на крилото?
И не търсете под вола теле - никакво тото няма в този мач. Просто от преди зимната подготовка играем ужасяващ футбол - в атака за 0-0, а отзад каквото стане :mrgreen: .... и в халфовата линия сме потресаващи .

Не знам какви ги върши Хубчев, но това, което играем от мача в Коматево насам определено не е футбол.
По-рано. Още от мача с чорбарско село играта ни е пълен срам!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 01 мар 2020 16:48

ralka_levskarka написа:
Dust написа:Ралке, днес не си в кондиция, съдиите са последни, които трябва да бъдат споменавани след края на този мач.

Знам, че той е съдия затова го питам. Теб какво те бърка? Задавам адекватен въпрос. Аз не мисля, че абсолютно всичките играчи са неадекватни. Но какво мисля аз е без значение. В сряда съм там.

Къде пък в сряда ще ходиш? :lol:

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 01 мар 2020 16:50

Пореден брилянтно тактически проведен мач от Хубчев. Само адмирации за супер играта на отбора! Доживотен договор, веднага! :oops:
Лудогорец да му мислят в четвъртък. Що биене на центъра ги чака... 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 01 мар 2020 16:51

vvessel написа:
W84me написа:
vvessel написа:Дори да приемем, че защитата е експериментална, какво да кажем за нападението? Всичко най-добро беше на терена, но гола дойде от корнер, а чисто положение от игра май нямаме. Докато пред нашата врата имаше поне 5-6.

Никога това нападение не е играло заедно. Робърта не е играл от Ноември, Паулиньо го убиха. Стасито влезе, ама някой разбра ли?

Чия е вината? На играчите или на треньора който ги пусна заедно. Ако ги сравним по единици със Славия, кои играчи ще са по добри? Дай да не търсим оправдания за Хубчев. Това, че доста от играчите ни играят слабо дали се дължи само на тях? Не са взели половин заплата, но ще я вземат скоро. Едва ли това е фактор. А ние победа няма да видим скоро.

В случая оправданията с Хубчев няма как да минат. Днес влечугите в синьо нямат едно спечелено единоборство. Никаква агресия, никакъв опит за нещо футболно. Сега извинява, ама вратаря да го пратят централен нападател ако има желание пак ще се опита да направи нещо. Не ме е яд за загубата днес (то с тази игра трябва да се радваме, че не ни натресоха някой исторически срам), а от видимото нежелание изобщо да играят.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 мар 2020 16:52

alexdb написа:
ralka_levskarka написа:
Dust написа:Ралке, днес не си в кондиция, съдиите са последни, които трябва да бъдат споменавани след края на този мач.

Знам, че той е съдия затова го питам. Теб какво те бърка? Задавам адекватен въпрос. Аз не мисля, че абсолютно всичките играчи са неадекватни. Но какво мисля аз е без значение. В сряда съм там.

Къде пък в сряда ще ходиш? :lol:

5 март какво се пада? :lol: Четвъртък ли е? :mrgreen: Все тая, там съм винаги :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 01 мар 2020 16:52

Никой не ни е надигравал така на Герена! Никакъв бойкот и тото. Лесно е да биеш като домакин отбори от втората седмица на таблицата. Истината е с тези от първата шестица. Там сме трагични. От мач на мач Левски забива надолу. Футболисти които не играят на 100 % не са необходими. Особено нискоквалитетни чужденци. Каквато селекцията такава е играта и резултатите. Ситуацията в Левски не е ясна, но на които не му харесва да си тръгва. Никой не е докаран насила тук. Важи и за българите.
Този отбор с този треньор трудно ще се класира за баражите.
Специални поздрави на онези, които ме оплюха когато писах, че трансферът на Лозев е грешка.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 мар 2020 16:55

wilge написа:Специални поздрави на онези, които ме оплюха когато писах, че трансферът на Лозев е грешка.

Какво му има пък на Лозев? Той да ви е проблема.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 01 мар 2020 16:59

Шибани некадърници! По-добре да играят юноши. Хората отделят пари от мизерните си заплати и пенсии, за да дават за клуба, а те да играят по този начин. ВЪН!
Последна промяна от Eminem на 01 мар 2020 17:00, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”