Левски София - Ботев Враца | 3:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

WPWW
Контакти:

Re: Левски София - Ботев Враца | 28.09| 20:00 часа

Мнениеот WPWW » 30 сеп 2019 14:02

blue avalanche написа:
WPWW написа:
Има някои хора, които винаги критикувате Миланов и Горанов, а пак казвам, те са едни от може би дузина за 10 г., които във Всеки мач играят на 100% и освен това са класни футболисти. Никой не излизал за загуба... напротив, нагледали сме се последните години на футболисти със синия екип, които играят 1 от 5 мача на 100 %, а Миланов и Горанов не са от тях. Ако всички бяха като тях нямам съмнение, че мача с луноходец е х2, но хубавото е, че футболисти като Робърта и Мазурек също имат манталитет на победител, определено класни попълнения.

Добре, бе, човек. Играят на 100%. Просто техните "на 100%" са на 60% от това, което трябва да показва един добър краен бранител на отбор, който иска да се равнява по Л-ц! Сега разбрали? Тяхното 100% просто не върши работа. Миланов е всичко друго, но не и класа. Горанов също стигна тавана на играта си. Той повече от това не може.
Каква е ползата, че Миланов се влагал на 100% като е "конник без глава"? А в този мач се налагаше на Каргас да играе десен защитник. Че и на Тиам...

Явно имаме различни критерии. За мен те са много над всички на техните позиции поне от 5 години насам. Явно гледаме различни мачове, защото виждам как в много мачове Миланов придава офанзивен облик на отбора с неуморното си тичане. Както се получи и първия гол срещу Ружомберок, можеше още там да отпаднем без тази асистенция. Сега ако ги сравняваме с Алвеш, ама не Сашо Алвеша, сигурно има забележки.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 сеп 2019 14:36

blue avalanche написа:
защо написа:
blue avalanche написа:Не чувам "божинките" във форума... Техният човек срещна ли се ИЗОБЩО с топката??

E, той за последната половин година няма 90 минути изиграни.

Чудя се защо? :mrgreen:

Треньорът не го харесва и му има зъб, нищо че му е пастрок. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 сеп 2019 14:45

peliforewer написа:
noo написа:
peliforewer написа:Това просто няма нищо общо с футбола,до 2-0 съдиите свириха сходни ситуации 90 на 10 в полза на Левски,при 2-0 нещата малко се изравниха,като дори Чинков не даде 2-ри жълт на играч на Враца.В момента в който резултатът стана 2-1 съдиите пак поеха нещата и докараха мача до правилния резултат.Чета тук за това че нарушенията на Ботев били много,на Левски сигурно са малко но това е за това че доста от тях не бяха свирени.Само да спомена за левскарите че Волен Чинков е доказано съдия на Лудогорец и когато се наложи въобще няма да се замисли да ви отреже главата,както го направи с ЦСКА когато бяха конкуренция на Разград.Това ми е коментарът за съдията,иначе Левски изиграха добър мач като само през второто полувреме имаше моменти в които се огънаха.Искам да спомена нещо което ми направи много добро впечатление,в един момент за смяна започна да се подготвя Диан Иванов,дано не греша но мисля че това е преотстъпен футболист от Левски,това че има право да играе срещу Левски е само поздравления за ръководството на клуба,защото нито Лудогорец,нито ЦСКА позволяват на преотстъпени футболисти в други клубове да играят срещу тях което за мен е жалко,хем не ти трябват за момента,хем се страхуваш да не ти навредят.
Ако не си видял, че още първото полувреме Ботев трябваше да останат с поне човек по-малко на терена, това наистина няма нищо общо с футбола. Лясков още към 35-тата минута бе за втори жълт, а този дето застана второто полувреме на неговото място, към 45-тата минута, съгласно правилата, трябваше да бъде изгонен.

Ако беше прочел внимателно какво съм написал сигурно нямаше да ми опонираш,но няма значение,тази вечер сте на гребена на вълната,очакваме утрешните мачове.

И след "утрешните мачове" пак сме на гребена на вълната. Вън селското ръководство! :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”