Eleril написа:Тъкмо се връщам от Армията.....
Ще кажа,че от доста време чета писанията из този форум,но,поради огромното количество фенщина във всяка посока (като че ли всеки спортен форум е такъв

),рядко пиша.
Смятам се за непъвросигнален (голяма дума) човек,но след тази вечер се отвратих.Напълно разбирам факта,че съдията определя кое действие е или не е нарушение и как трябва да бъде наказано то.Това,което не ми е ясно,обаче,е защо решенията при еквивалентни ситуации са различни.
С всичките картони,които този хубав,хубав човек ни нашари през първото полувреме,ми беше ясно,че някой от нашите ще бъде изгонен за неправилно дишане и точно това стана.Всеки има правото да си тълкува ситуацията с Меркадо както си иска,но за мен тук нямаше абсолютно никаква симулация.Да не говорим,че първият му жълт картон беше за първият му фал в мача - абсолютно негрубо,дори протоколно,нарушение в атака.От тези,които гледаме по около 10тина на мач.
Както казах - отвратен съм.Не че имахме някакви положения,с които да спечелим мача и да,Китанов направи много груба грешка и им подари победата,но изгонването на човек половин час преди края на мача го предреши.
Честито,разградчани.Радвайте се,пийте и се кефете,взимайте си тенекийките и си боготворете неразличимите идно от друго бразилчета.Аз се радвах на гледката след края на мача