Какво липсва на Лудогорец?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Re: Какво липсва на Лудогорец?

Мнениеот nikita 333 » 25 сеп 2014 17:07

batmanlevski написа:нищо не им липсва вече Тейнур Марем е там :lol:

Друго щеше ако е Саид Ибраимов или Исмаил Иса,нали! :)
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 25 сеп 2014 17:09

Кашчей написа:
Der Schmarotzer написа:На Лудогорец му липсва любов, такава каквато имат отборите на Левски, Цска, Ботев, Локо Пд, Берое. Без нея и космическата купа да спечели ще си е само за регионална употреба. А любов се печели с отдаденост и с любов. Зачатието на всеки един от гореупоменатите отбори е с любов, дали към родината като на Левски и Ботев, дали като любов към родното място като Локо и Берое, дали като любов към идеология като ЦСКА, това е ЛЮБОВ. Зачатието на Лудогорец както и на Литекс, обаче не е с любов, а с пари, при това крадени. А с пари се печели само присмех, подигравки, дори злоба, завист и т.н. Така, че дали това негативно отношение ще се трансформира в гативно такова зависи само и единствено от ръководителите и играчите на отборите на Лудогорец и Литекс. За съжаление обаче пътят по който са тръгнали към печеленето на народната любов е грешния - пак с пари - с платени журналисти и платена публика Лудогорец ще стигне до нивото на Литекс и ще спре до там.

Сега кажи, създаденият с любов "Левски", къде щеше да е сега, ако не бяха парите на Чорни и подкрепата на Софиянски и Бакърджиев!

Ако случайно си забравил Софиянски и Бакърджиев са болни левскари, т.е. отново има любов. Парите на Чорни и властта на Софиянски и Бакърджиев са опит да се използва точно тази любов на хората към Левски. И користното й използване, и опитът им да се легитимират чрез Левски не доведе до нищо - нито Чорни се върна в България, нито Софиянски и Бакърджиев направиха политическа кариера след 2001г. Сега тази любов се опитват да я използват с нечистоплътни цели някои организации със "стопанска" цел, и да се легитимират чрез Левски, но и техният резултат ще бъде като на гореупоменатите.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 25 сеп 2014 17:10

Прочетох какви ли не глупости и почти нищо съществено! :lol: Вярно, че имат една малка част от феновете, които са там по задължение или някаква промоция, но това е техен проблем.Каквото и да е не трябва да се подиграваме за такива неща, а и съм сигурен, че нямаше, ако ръководството не правеше мечешка услуга на отбора си.Не знам дали е съзнателно или не, но главно действащо лице е Домусчиев.Както се казва, скромността краси човека.Ако не се появяваха през няколко дни с коментари, интервюта, в които говорят неща без да мислят, отборът щеше да е симпатичен, както в началото.Включително и това с медиите.Доказано, е че натрапването на едни и същи лица, действия, думи, води до негативен психологически ефект.Освен добър мениджър, трябва да си и добър лидер.Изключвам 95% от футболистите, които нямат никаква вина и си вършат задълженията перфектно(с малки изключения :lol: ). Също и не трябва да се обвиняват фенове им, които са там заради отбора, както и тези с прословутите кренвирши.Едни са там за отбора, а другите, заради друг, за което пак е виновен собственика им.
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 25 сеп 2014 17:11

Кашчей написа:
Ти от Разград ли си, та знаеш кои и колко са ходили на мач преди 10 години?

Иначе.. вас кога ще ви награждават за нещо, та да видим повече от 18 души на награждаване?

Там е разликата нас и без да ни награждават виждате повече от 18 души дечко :mrgreen: :) :mrgreen:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 25 сеп 2014 17:15

petko.h.markov написа:
Der Schmarotzer написа:На Лудогорец му липсва любов, такава каквато имат отборите на Левски, Цска, Ботев, Локо Пд, Берое. Без нея и космическата купа да спечели ще си е само за регионална употреба. А любов се печели с отдаденост и с любов. Зачатието на всеки един от гореупоменатите отбори е с любов, дали към родината като на Левски и Ботев, дали като любов към родното място като Локо и Берое, дали като любов към идеология като ЦСКА, това е ЛЮБОВ. Зачатието на Лудогорец както и на Литекс, обаче не е с любов, а с пари, при това крадени. А с пари се печели само присмех, подигравки, дори злоба, завист и т.н. Така, че дали това негативно отношение ще се трансформира в гативно такова зависи само и единствено от ръководителите и играчите на отборите на Лудогорец и Литекс. За съжаление обаче пътят по който са тръгнали към печеленето на народната любов е грешния - пак с пари - с платени журналисти и платена публика Лудогорец ще стигне до нивото на Литекс и ще спре до там.

Ти на зачеването на кой от изброените от теб отбори си присъствал,та говориш толкова авторитетно? Когато една работа
я вършиш освен с пари и с любов-тогава се получава.Примери в едната и другата посока.Голяма част от вас въобще не
са стъпвали в Разград,не познават никого,но това не им пречи да ги наричат"турци,делиорманци,резнаци".Всичко е от
това,че пръкнаха от нищото и набързо станаха фактор в България.Не стига това ами пробиха и в Европа.Явно тук никой
не обича силните,успелите,прогресиращите.

Бих ти отговорил подобаващо, но за съжаление няма да разбереш, затова само ти препоръчвам да ядеш риба и да препрочиташ какво съм написал. Яж риба, докато почнеш да разбираш написаното от мен. До тогава ще си хабиш само клавиатурата и времето на останалите да четат умнотиите ти.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 сеп 2014 17:16

random написа:Аз да съм казал обратното? Просто казвам , че не са толкова велики, като да ги гледат 40к само тях. ;)
П.С. моцарт те търсеше за нещо, било спешно, Гела ви чакал на легло. :roll: :roll:

А те да са казвали подобно нещо? Само че Реал и Ливърпул тази година идват в България заради тях, а не заради вас, сините или жълтите.

ПП- Знам, че ме търси, но ти намаза ли се с вазелин, след като ни очакваш?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
random
Контакти:

Мнениеот random » 25 сеп 2014 17:17

Кашчей написа:
random написа:Аз да съм казал обратното? Просто казвам , че не са толкова велики, като да ги гледат 40к само тях. ;)
П.С. моцарт те търсеше за нещо, било спешно, Гела ви чакал на легло. :roll: :roll:

А те да са казвали подобно нещо? Само че Реал и Ливърпул тази година идват в България заради тях, а не заради вас, сините или жълтите.

ПП- Знам, че ме търси, но ти намаза ли се с вазелин, след като ни очакваш?!

Kазах Гела, а не Аз. Чети де, дейба. ;)

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 25 сеп 2014 17:18

Captain Stottlemeyer написа:
cska-632 написа:...Чети внимателно. ФК-то е присоило името на един български герой и тогава родолюбивите българи са станали негови фенове само заради името и нищо повече...

:lol: :lol: :lol: Бу-ха-ха-ха-а! Умно! :lol: А друга голяма част родолюбиви българи са станали фенове на ЦДВ, ОНВ, ЦДНВ, ЦДНА и както там сте се наричали през годините заради любовта към родната казарма!... :lol: :lol: :lol:

пропускаш Витоша.Редник!?! :)
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 25 сеп 2014 17:18

Липсват им 20 - 30 години постоянно участие в А група и по - голям град зад гърба. Просто в Разград е ограничен фенския потенциал, а отделно голяма част от населението е било за ЦСКА или Левски допреди няколко години.
П.С.: В следствие от това нямат и фенска култура, но тя се изгражда с времето.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 сеп 2014 17:23

random написа:
Кашчей написа:ПП- Знам, че ме търси, но ти намаза ли се с вазелин, след като ни очакваш?!

Kазах Гела, а не Аз. Чети де, дейба. ;)

Бе ти да не си Евгени Минчев, или Денди, че така си се залепил за мен и Моцарт :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Лудогорец”