Лудогорец - Партизан - 0:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Лудогорец - Партизан

Мнениеот TristaNNN » 30 юли 2014 23:11

Не очаквах спиращ дъха мач, но все си мислех, че зелените някак ще добутат резултата до 1-0. Единственото логическо обяснение, което имам за себе си е, че подготовката им е била стратегически планирана така, че отборът да е в топ форма след месец или малко повече от месец. Насочена основно за големите(евентуално) мачове. Иначе не мога да си обясня тази голова немощ и спад в игровото темпо.

[offtopic]Чудя се и недоумявам цесекистките коментари в темата :? Тия май имат нов мним враг в лицето на Лудогорец.[/offtopic]
Последна промяна от TristaNNN на 30 юли 2014 23:11, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 30 юли 2014 23:11

Puldin написа:
Балкански Орел написа:Как не ви е срам да говорите за публики, Рязград е 25 хилки и днес имаше към 9 хиляди на стадиона, а "грандовете" от 2 млн София събират средно 1500 на мач и половината плакати са Перник, Ловеч, Пловдив и нз къде още.

Ти пък къде ги видя тези 9000, да не са седели отвън. :lol:

при капацитет на стадиона 4,800 места.Но е прав колегата за 2 млн София 8 хил на Вечното дерби си е срамота,Само едно е тъпото как за три години тия в Разград не измислиха някой рефрен,някоя песен-фен клуб нямат ли там.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 30 юли 2014 23:12

zlatan написа:
Puldin написа:
Балкански Орел написа:Как не ви е срам да говорите за публики, Рязград е 25 хилки и днес имаше към 9 хиляди на стадиона, а "грандовете" от 2 млн София събират средно 1500 на мач и половината плакати са Перник, Ловеч, Пловдив и нз къде още.

при капацитет на стадиона 4,800 места.Но е прав колегата за 2 млн София 8 хил на Вечното дерби си е срамота,Само едно е тъпото как за три години тия в Разград не измислиха някой рефрен,някоя песен-фен клуб нямат ли там.

Съвсем съм объркал копчетата исках да кажа към 4 хилки.Сори.
[center]Levski & Lazio[/center]

Puldin
Контакти:

Мнениеот Puldin » 30 юли 2014 23:13

BadBoy написа:Второто Лудогорец тотално смачкаха Партизан, който е още по-слаб от миналата година.
Днес здраво се бранеха, но в Белград ще трябва да атакуват, а 1 гол за Лудогрец им дава сериозно предимство.

До тук феновете на сини и червени яко са заредили лайномета :lol:

Особено червените, яко злобеят. А не си гледат отбора, че за два мача отправиха 5-6 удара и взеха две победи и голям го вадят. Както са се надъхали и тази година Лудогорец, ще им направи 4 от 4.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 30 юли 2014 23:14

Балкански Орел написа:
zlatan написа:
Puldin написа:

Съвсем съм объркал копчетата исках да кажа към 4 хилки.Сори.

Кой да го измисли, публиката им е момичета и деца.(В което няма нищо лошо.)Шапка им свалям на мацките, дай боже на всеки футболен фен такова гадже като онази хубавката на първия ред.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 30 юли 2014 23:16

TristaNNN написа:Не очаквах спиращ дъха мач, но все си мислех, че зелените някак ще добутат резултата до 1-0. Единственото логическо обяснение, което имам за себе си е, че подготовката им е била стратегически планирана така, че отборът да е в топ форма след месец или малко повече от месец. Насочена основно за големите(евентуално) мачове. Иначе не мога да си обясня тази голова немощ и спад в игровото темпо.

[offtopic]Чудя се и недоумявам цесекистките коментари в темата :? Тия май имат нов мним враг в лицето на Лудогорец.[/offtopic]

орлите имат отлично сработен тим,който ще бъде шампион отново,но нещо в тима куца.Айде мача с Хасково е чиста проба подигривка,не искаха да играят,но във Варна играха на върха на възможностите,Питам се едно Луму-няма го,Мисиджан-резерва,Ангуло(Господи този струвал 1,5 млн евро) резерва,другия селектиран това лято -резерва.Стойчо е пълен въздух и отбора играе само зашото Петев го научи да играе.
LEVSKI_FOREVER

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 юли 2014 23:17

zlatan написа:според мен от утре тренер на Лудите ще бъде Любо Пенев,не знам от къде ми дойде това -шесто чувство.

Изглежда си чел кредитното му досие. :lol:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 юли 2014 23:18

TristaNNN написа:[offtopic]Чудя се и недоумявам цесекистките коментари в темата :? Тия май имат нов мним враг в лицето на Лудогорец.[/offtopic]

[offtopic]Не е редно да ти отговарям в тази тема,но просто не мога да се сдържа! :lol:
Търсиме си нов "враг",защото вие вече не ставате и за спаринг партньор! :mrgreen:[/offtopic]
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 30 юли 2014 23:19

Партизан тая година са по слаби :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 30 юли 2014 23:20

гражданин от село написа:
zlatan написа:според мен от утре тренер на Лудите ще бъде Любо Пенев,не знам от къде ми дойде това -шесто чувство.

Изглежда си чел кредитното му досие. :lol:

не бе братле не знам от къде ми дойде,може би както за резултата в Белгард за 0:1,така и за Стоев-та този наистина ли си мислите че е тренер.Стига глупости.Дерменджиев си отиде и този е пълен фарс от началото на годината.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Лудогорец”