za nas e toj religiq написа:Едва ли парите са спирка за този който обича отбора си ! Не им прави чест на някои от нашите привърженици , че се опитват да омаловажават или присмеят на феновете от Разград! В крайна сметка , малко или много всички ще са там за да подкрепят отбора си , кой и как , какво значение има ??! Дано стане хубав и зрелищен мач , за да задоволи всички и от към футболни достойнства сблъсък ! Мача е без явен фаворит , въпреки че разградчани вече са шампиони . Все пак тази година на 4 пъти отборите не се победиха и мисля че единствено късмета ще е фактора , който ще определи печелившия! Лично мен еуфорията вече ме е обзела и вече не ме сдържа на едно място , остават 2 дена , а все едно са 200

Така е, и едните, и другите сме хора на първо място, а след това фенове, боготворящи отборите си, така че трябва да запазваме добрия тон до последно

Иначе Лудогорец за пръв път тази година "ще ни гостуват" пред повече от 5000 ботевисти, а не се съмнявам, че също както през лятото стадиона ще кънти от нашите песни 90/120 минути. Надявам се ние да се окажем този решаващ фактор, който да наклони везните в наша полза.