Фенове на Берое са нападнали Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Фенове на Берое са нападнали Лудогорец

Мнениеот subzero » 16 ное 2013 19:27

РосенВарна написа:
subzero написа:
snakebite написа:Хубаво де Верея, какво правят там тези "беройци' не е ли точно целта да провокират, защо не са се въоръжили с фотоапарати , а с бомбички и пиратки ???
ясно е като бял ден какво са целели - някаква криворазбрана бабаитска психоатака..

Не знам какво искат беройци, другия път Домусчиев, пак да прати ония от мача с ЦСКА ли ??

Не мисля че нашите футболсити са от плашливите - нито Минев, нито Моци и Барт, нито макетата Дяков и Златински, нито Владо ми изглеждат притеснителни...Най-много да се постигне обратния ефект и да се понапънат поиграят повечко..

Да не сте Барселона ?? :mrgreen:
Иначе ти не можеш да казваш кой къде и кога да ходи.
Питай вашите кво праят на тоя стадион и що няма охрана ???

Мушморок, ти на идиот ли се правиш? Никой не коментира защо има старозагорци на стадиона където тренира Лудогорец, всеки има право да ходи където си ще, въпросът е защо е отишъл с бомбички и защо ги хвърля срещу хора? Ако някой хвърля бомбички срещу собственото ти дете /може да нямаш деца, казвам го принципно/ и не дай си боже го осакати за цял живот пак ли ще говориш така?

Мисля,че няколко пъти казах че не одобрявам това поведение. Проблема на този форум е,че не се чете. Само се пише.
Факт е,че това действие е идиотско.
Питам пак кой изпрати отбора на този стадион и защо няма охрана ??? Ако това не е ПФК Берое,кой носи вина??
П.С. Имам деца,даже две.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
bufera80
Контакти:

Мнениеот bufera80 » 16 ное 2013 19:31

subzero написа:
РосенВарна написа:
subzero написа:
snakebite написа:Хубаво де Верея, какво правят там тези "беройци' не е ли точно целта да провокират, защо не са се въоръжили с фотоапарати , а с бомбички и пиратки ???
ясно е като бял ден какво са целели - някаква криворазбрана бабаитска психоатака..

Не знам какво искат беройци, другия път Домусчиев, пак да прати ония от мача с ЦСКА ли ??

Не мисля че нашите футболсити са от плашливите - нито Минев, нито Моци и Барт, нито макетата Дяков и Златински, нито Владо ми изглеждат притеснителни...Най-много да се постигне обратния ефект и да се понапънат поиграят повечко..

Мушморок, ти на идиот ли се правиш? Никой не коментира защо има старозагорци на стадиона където тренира Лудогорец, всеки има право да ходи където си ще, въпросът е защо е отишъл с бомбички и защо ги хвърля срещу хора? Ако някой хвърля бомбички срещу собственото ти дете /може да нямаш деца, казвам го принципно/ и не дай си боже го осакати за цял живот пак ли ще говориш така?

Мисля,че няколко пъти казах че не одобрявам това поведение. Проблема на този форум е,че не се чете. Само се пише.
Питам пак кой изпрати отбора на този стадион и защо няма охрана ??? Ако това не е ПФК Берое,кой носи вина??
П.С. Имам деца,даже две.[/quot

Питай Беройци те винаги са прави винаги са невинни и всичко разбират ;)
[center]ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение[/center]

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 16 ное 2013 19:33

balgarin написа:
BadBoy написа:
subzero написа:
kreedz написа:http://www.beroe.bg/2013/11/16/pozicia-pfk-beroe-incident-ludogorets/ „Професионален футболен клуб Берое – Стара Загора“ ЕАД иска да уточни, че преди мача никой от ръководството и спортния щаб на „Лудогорец“ не е уведомил официално нашия клуб как ще протече престоя на тима от Разград в Стара Загора – кога ще пристигне отбора, къде ще е настанен, както и дали ще проведе занимания и къде и кога ще се случи това ако има такива.

Опаааа . Ми ся ??? :roll:

Ти си баце голям хейтър.
ПФК Берое нямат директна вина за случилото се, вината им е индиректна, но за такава не се носят последствие.
Съгласен ли си нападателите, които са задържани да бъдат осъдени по бързата процедура с ефективна присъда?

А ако футболисти на Лудогорец са нанесли с ударите си "средна телесна повреда", трябва ли и те да бъдат съдени с ефективни присъди?

Ако наистина са ритали падналия човек и са му пречини телесна повреда, те са привишили границите на неизбежна отбрана и също подлежат на наказание. Но не ми се вярва да стане

TheMelodyInMyHeart
Контакти:

Мнениеот TheMelodyInMyHeart » 16 ное 2013 19:34

локо до живот написа:
TheMelodyInMyHeart написа:
qqq написа:
Michael Carrick написа:Всеки чул недочул коментира :shock: А за феновете на Локото не беше бомбичка, а бутилка :!:

и викаш бутилката да не я мислим....то ще дойде мач с бироето

И като дойде какво? Ще ни посрещнете/изпратите с камъни, бутилки и бомби? Ще ни биете дорде се напикаме и насерем ли? И с какво тогава ще станете по-хубави, умни и благородни от нас, старозагорските селяни и марули? Или викаш си мазохист и искаш тогава всички лицемерчета тука да скочат на вас и да почнат примерно "Вън Тото Пловдив от А група" ?

ай не се опитвай да мислиш,моля те.Дрънкаш само глупости

Сериозно ли? Дай поне по 1 отговор на всеки мой въпрос, може и с Да или Не, че да се види какви ги мислите Вие, гениите из Пловдивско! Ако не ти е ясно пак да питам: Аз съм абсолютен боклук, селяндур и така нататък щото съм хвърлял бомби или камъни/обиждал/псувал великото отбор на Тото ПЛовдив, вие в знак на реваншизъм и да се покажете по-големи от нас правите същото, че дори и повече (може би осакатяване или убийство на човек, да не дава Господ!), викаш това за вас ще бъде нещо нормално и трябва въобще да не се споменава? Не че нещо, ама тука някои хора плашат какво ще се случва като дойдем на Лаута, та извинявай че се опитвам да разсъждавам :)
Последна промяна от TheMelodyInMyHeart на 16 ное 2013 19:37, променено общо 1 път.
Finally, what is your message to the Liverpool supporters?

Jurgen Klopp: We have to change from doubter to believer. Now.

uppercut
Контакти:

Мнениеот uppercut » 16 ное 2013 19:37

Бахти селянията заралиите продължават да пропадат като публика .........левскарите не нападат чрвените футболисти и обртаното......... в Пловдив е същото......... все пак си има някъв морал и правила .........ама мишките са си мишки .........до скоро мислех заралии за мъжки момчета но уви ........същите мишки като орките ...... хвърлят камъни и бягат
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 16 ное 2013 19:38

honda написа:
bufera80 написа:
acmilan написа:Само човек, който няма никаква представа от правилника на футболния съюз и дори здравата логика може да си помисли, че са възможно или още по-малко неизбежни санкции спрямо клуба. Извършителите трябва да бъдат съдени. А идиоти има навсякъде, ясно е, че е модерно сега да се пише кой е селянин, но няма агитка, която да не върши глупости. Наши фенове направиха уникална простащина и никога не бих застанал до тях в нещо такова. Само дето заради тях да ме наричат мен селянин, няма да стане. Само Берое.

Я ти вземи прочети правилника и виж колко време преди мач,по време на мача и след мача,КЛУБЪТ ДОМАКИН ТРЯБВА ДА ОСИГУРИ ОХРАНА НА ОТБОРА ГОСТ...Ама го прочети хубаво и си го набий в тъпата селска глава

Би ли ни светнал как се налага наказание за нещо ,което го няма описано в доклада на нито едно длъжностно лице- нито дежурния делегат ,нито полицията?
Колко време преди мач отбора домакин осигурява охрана на отбора гост и колко време преди въпросния мач е станал въпросния инцидент?

А прочети ли и чл.6 от въпросния дисциплинарен правилник.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 16 ное 2013 19:40

Единствения начин за борба с такива прояви е да се спазва закона и такива хора да влизат в затвора. Какво значение има че били фенове на някой си отбор, това не оневинява никой че нарушава закона и не задължава Берое в случая да носи отговорност вместо него. Ама решил си да удряш някой с бомбички и камъни - в затвора за предумишлен опит за убийство. Ама трошиш седалки - защо да глобяват някой си отбор, колкото седалки си строшил или запалил - плащаш ги троен размер и т.н. Докато за прегрешенията на един ("фен/фенове") се наказва друг(отбора), феновете ще се чувстват безнаказани и ще си правят каквото искат. Като започнат да съдят и глобяват конкретни лица проблемите ще спрат.

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 16 ное 2013 19:40

локо до живот написа:
qqq написа:
Michael Carrick написа:Всеки чул недочул коментира :shock: А за феновете на Локото не беше бомбичка, а бутилка :!:

И като дойде какво? Ще ни посрещнете/изпратите с камъни, бутилки и бомби? Ще ни биете дорде се напикаме и насерем ли? И с какво тогава ще станете по-хубави, умни и благородни от нас, старозагорските селяни и марули? Или викаш си мазохист и искаш тогава всички лицемерчета тука да скочат на вас и да почнат примерно "Вън Тото Пловдив от А група" ?

Сериозно ли? Дай поне по 1 отговор на всеки мой въпрос, може и с Да или Не, че да се види какви ги мислите Вие, гениите из Пловдивско! Ако не ти е ясно пак да питам: Аз съм абсолютен боклук, селяндур и така нататък щото съм хвърлял бомби или камъни/обиждал/псувал великото отбор на Тото ПЛовдив, вие в знак на реваншизъм и да се покажете по-големи от нас правите същото, че дори и повече (може би осакатяване или убийство на човек, да не дава Господ!), викаш това за вас ще бъде нещо нормално и трябва въобще да не се споменава? Не че нещо, ама тука някои хора плашат какво ще се случва като дойдем на Лаута, та извинявай че се опитвам да разсъждавам :)

абе нито ме интересува къв си,нито ме интересува откъде си,ама се дразня като ми обиждаш отбора

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 16 ное 2013 19:40

subzero написа:
РосенВарна написа:
subzero написа:

П.С. Имам деца,даже две.

Сега проблемът според теб къде се крие-защото Лудогорец ходят без охрана или защото на стадиона ходят вандали? Не ми отговори-твоите деца и всички нормални хора длъжни ли са да ходят навсякъде с охрана? Изпращам ти най-сърдечни поздрави на децата ти, аз също имам две! Не одобрявам насилието под никаква форма! Футболният отборБерое няма вина но трябва да има наказание, както беше при Ботев-да се играе без публика.
Кучетата си лаят, орлите си летят.

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 16 ное 2013 19:42

локо до живот написа:
qqq написа:

Сериозно ли? Дай поне по 1 отговор на всеки мой въпрос, може и с Да или Не, че да се види какви ги мислите Вие, гениите из Пловдивско! Ако не ти е ясно пак да питам: Аз съм абсолютен боклук, селяндур и така нататък щот съм хвърлял/обиждал/псувал великото отбор на Тото ПЛовдив, вие в знак на реваншизъм и да се покажете по-големи от нас правите същото, че дори и повече (можи би осакатяване или убийство на човек, да не дава Господ!), викаш това за вас ще бъде нещо нормално и трябва въобще да не се споменава? Не че нещо, ама тука някои хора плашат какво ще се случва като дойдем на Лаута, та извинявай че се опитвам да разсъждавам :)

много правилно се плашиш да дойдеш на Лаута , то и при вас няма да ви е лесно- що не мислите преди...а след - никой не иска, нито е длъжен да се съобразява с марули и селяни. Между другото - точно фен на бирое да ми говори за тото ?! Ти какво очакваш - в Стара Загора да се излагате, а другите да ви търпят? Разсъждавай и за това..........

Върни се в “Лудогорец”